Şimdi Ara

Renault Clio IV Sağ Arka Höparlör Ses Vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Clio IV Touch 1.5Dci arabamın sağ arka höparlörünün çalışmadığını farkettim. O kadar uğraştım MediaNav'dan ama hepsinden ses geliyor sağ arka gelmiyor. Daha önce çalışıyordu. Sizce neden olabilir ?

• Böyle birşey imkansız kesin kullanıcı hatası vardır.Cliolar normalde sorunsuz araçlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar değilki uzaktan bağlanalım

Temassızlık vardır hoparlörün bağlantılarında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Aldığımdan beri hiç kurcalamadım höparlör şeylerini falan. Bitek medianav'a mediaskin diye bir program vardı onu kurdum. sonra beğenmedim sildim. ama sildikten sonra saat gibi çalışıyordu.
  • Araç garanti kapsamında ise servise götürün hocam.Değilse ve ses sistemi yetersiz geliyorsa söktürmüşken iyi bir hoparlör takımı almanızı tavsiye ederim.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Ses sistemi çok güzel 31'e kadar ayar var. 10'a alınca araba da gayet güzel ses duyuluyor. Bi kere mahallede 31 açmıştım. Üst mahalledeki çocuklar geldi horon oynadılar.

• Üretim hatasıdır kesinlikle. Çünkü hoparlör öyle durup dururken bozulacak bir parça değildir. Hiç dokunmadan servise gidin, servis size yardımcı olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Babam da kızdı bana sen bozmuşsundur diye. Laf geçiremiyorum ki. İlle herşeyi ben bozacağım hiçbirşey hatalı olmayacak. Zaten güzel bir Pionner takım almayı düşünüyorum.

• Güzel bir tesisat ve üniteden sonra dua bile edebilir peder bey merak etme

Tesisat yapacaksan dert etme zaten, ama dersen eskiye dönerim satacağım zaman yine de git hoparlörü değiştir derim, nasıl olsa seni alakadar eden bir şey değil.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Kardeşim beni alakadar etmese ne olacak ? Gidip servisten özel belge çıkarmadan hayatta inanmaz. Biraz da haklı. Zamanında 1000TL para verip telefon almıştı. Su dolu kavanozun içine atmıştım temizlensin diye. Neyse de bi yandan arabanın orjinalliğini bozmak istemiyorum.

• oto elektrikçiye bi göster
  • telefon temizlensin diye su dolu kavanozun içine mi attınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Küçüklük işte
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Hocam otoelektrikçi bir yerini kırar diye korkuyorum. Kırdı diyelim servis 1000 den aşağa yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.