|
Renault Espace makyajlandı: İşte tasarımı ve özellikleri

-
-
İşte gerçek D-SUV budur
C-Suv coupe Rafale'yi D-suv diye tanıtıp ederinden 500bin fazla satmaya çalışmakla D-Suv olunmuyor
-
Araba adeta bir dev. Çok güzel, çok heybetli. Bayıldım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba çok güzel de 1,2 motor ne alaka
-
Reno neden modellerini çok sık makyajlıyor .Yeni jenerasyon Espace 2023 yılında tanıtılmamışmıydı zaten . Daha iki yıl bile olmamış
Bu araç uzun austral, austral de aynı makyajı görecek
-
öne peugeot logosu yapıştır asla sırıtmaz. bu markanın da böyle bi problemi var işte ne revaçtaysa yapıştırıp geçiyor tabii bu da karaktersizleştiriyo
-
Türünün hem ilk örneklerinden hem de en başarılılarından bir MPV'yi tutup harcıalem bir SUV'a çevirerek bir çuval inciri berbat etmişler. Ortalık SUV'dan geçilmiyor, elini sallasan 50 SUV'a çarpar. Oysa doğru dürüst MPV kalmadı piyasada ki SUV'dan çok daha kullanışlı bir segmenttir MPV, özellikle çocuklu aileler için.
Yazık etmişler.
-
Muhtemelen aynı ellerden çıkma. Peugeot tasarım ekibinden Gilles Vidal, Sandeep Bhambra gibi isimler Renault'a geçmişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MPV (Multi-Purpose Vehicle - Çok Amaçlı Araç) segmentinin öncüsü olarak kabul edilen bir model diye biliyorum. İlk defa Fransız plakalı olarak 1994 yılında görmüş ve ön camın ileriye doğru uzayan tasarımına aşık olmuştum. O gün bugündür hep bir Espace alma isteğim var ama bir türlü o ekonomik doygunluğa erişemiyorum. Türkiye'ye pek getirilmediği için de fiyatları aşırı pahalı. Keşke yurt dışında yaşıyor olsaydım dediğim nadir sebeplerden biridir.
-
Dizel yok mu
-
D segmentine Grand Koleos gelecekti daha. Hadi Rafale coupe sayılır, bunların tam karşılığı değil ama yine de, Ranault rakipleri ile baş edemezken, birbirine benzer bu kadar modelle, kendi kendisiyle mi rekabet etmeye çalışacak?
-
O cam tavan küçük bir sera niyetine kullanılabilir. Renault üst segmentte aşırı iyi araç yapıyor ama maalesef bir türlü karşılığını göremiyor.
-
%80 Ötv aracın fiyatını uçuruyor. Bari kamyonet Ruhsatlı çıkarın %15 ötv ile satılsın. Ulaşılabilir olsun...
Espace olamaz bu olsa olsa austral xl olur. Scenic i de boyle batirmaz umarim
Baska isim mi yoktu acaba guzelim mpv nin hatirasini mahfettiler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Mart 2025; 22:0:39 >
Klasik Renault! Şimdi de Koleos/Grand Koleos’u mu tarihin tozlu raflarına kaldırdı?
Bunun espace ile ne alakası var bu araç bildiğin SUV ..
Yahu bazı şeyleri rahat bırakın artık her şeyide mahvetmeyin sonra diyorlar niye zarar ediyoruz satmıyoruz..
Geçmişi umursamıyorsunuz ki ... espace dediğiniz araç MPV sınıfı Multi Van bir araçtı hatta large mpv olarak geçerdi ..
Şahsına münhasır bana göre kendi konseptinde kendi platformunda on numara lider bir araçtı ..
Yani bu nedir böyle bir SUV yapıcaktınız bari ismini espace koymasaydınız başka bir şey koysaydınız espace in geçmişime ruhunada bana göre büyük ayıp ..
Avrupa markaları da ishal olmuş gibi boyuna yeni model s.çıyor afedersiniz. Batmadan önce ki Nokia aklıma geliyor hep.
Yazık vatandaşa ya.
Japonlar ve Tasla daha delikanlı bu konuda.
Şahsen ben MPV araçları çok severdim bir an moda oldu sonra kaldırdılar üretimden halbuki çok işlevsel araçalrdı..
Bazılarında içinde buzdolabına kadar vardı koltuklar yatak oluyordu..
Zamanında bagaja kasetli tuvalet koyup portatif mutfak koyup karavan niyetine 2-3 günlük tatile gidenleri biliyorum o mpv araçlarla . Şimdiki amaçsızca üretilen aslında hiç bir şekil SUV olmayan yerden yüksek otomobil olan SUV görünümlü otomobillerden daha iyiydi mpv ler..
Türkiye şartlarında Renault alınmayacak ve güvenilmeyecek bir marka.
3-5 sene de bir model adı değiştirip, yeni çıkardığı arabayı üretimden kaldıran ahmak bir firma.
Safrane, Laguna, Latitude, Fluence, Talisman ve daha niceleri.
En Beğenilen Yanıtlar

Türünün hem ilk örneklerinden hem de en başarılılarından bir MPV'yi tutup harcıalem bir SUV'a çevirerek bir çuval inciri berbat etmişler. Ortalık SUV'dan geçilmiyor, elini sallasan 50 SUV'a çarpar. Oysa doğru dürüst MPV kalmadı piyasada ki SUV'dan çok daha kullanışlı bir segmenttir MPV, özellikle çocuklu aileler için. Yazık etmişler. |
öne peugeot logosu yapıştır asla sırıtmaz. bu markanın da böyle bi problemi var işte ne revaçtaysa yapıştırıp geçiyor tabii bu da karaktersizleştiriyo
|
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- gmail toplu mail silme
- youtube kids paralı mı
- kitap okuma uygulaması
- instagram beğenileri görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X