selam arkadaşlar bana reno flash ön ve arka orjinal tamponu lazımda hiçbiyerde yok acaba nerden bulabiliriz yada biyerde yaptırabilirmiyiz daha şekil bişeyler yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler. saygılar...
Nsıl yok?renault parçacılarında çakılı.sen hangi şehirdesinki?
VALLA GEZMEN LAZIM ÇIKMA FALAN BULURSAN ALIRSIN AMA YOK DERSEN SERVİSE GİDİCEKSİN ORJİNAL İSTİCEKSİN EE BİRAZ PAHALI OLUR AMA TAMPONSUZ ARABA CIPLAK İNSANA BENZER DEMİ..
ben sakaryada ikamet ediyorum.sakaryada orjinalini bulamadık.yan sanayi olanlarıda mevcut tamponundan daha kötü.ama dediğiniz gibi illaki olması lazım sakaryada yok anlaşılan.saolun
valla kardaş iben adanadayım istersen senin için araştırayım eğer varsa sana fiyatını söyleyim gönder dersen katgo ile gönderirim ben yardım etmeyi severim
hocam saolun ya teşekkür ederim.dediğiniz gibi bulup fiyat öğrenebilirseniz çok sevinirim ve bende ona göre düşünürüm artık, uyarsa alabilirizde. tekrar teşekkürler
Peki hurdacılara baktınmı. Oralarda temiz bi orjinal tampon bulabilirsin belki...
ümraniye sanayi sitesinde istemediğin kadar var....
fiyatı sanırım 175 ytl olması lazım....
sadece ön.. tabi
olmazsa ümraniye sanayi sitesine geleceğim ya,bulmak lazım.Efsaneyi canlı tutmak gerek.önerileriniz için saolun.
quote:
Orjinalden alıntı: yusufkaynar
olmazsa ümraniye sanayi sitesine geleceğim ya,bulmak lazım.Efsaneyi canlı tutmak gerek.önerileriniz için saolun.
Bulamazsan söyle ankaradan yollayım...........
Flash'ın tamponunun bulunamaması çok ilginç. Yan sanayiler o kadar kötü değildir bence vede baya ucuzdur.
Sakarya'da pek kalmadı flash son yıllarda.belkide o yüzden parçacılar ellerinden çıkardı parçalarını.ümraniye ye gitmeyi düşünüyorum.olmazsa yardımlarınızı talep edebilirim yinede saolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme