Şimdi Ara

RENAULT FLASH TAMPONU YOK NERDEN BULCAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bana reno flash ön ve arka orjinal tamponu lazımda hiçbiyerde yok acaba nerden bulabiliriz yada biyerde yaptırabilirmiyiz daha şekil bişeyler yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler. saygılar...

• Nsıl yok?renault parçacılarında çakılı.sen hangi şehirdesinki?
  • VALLA GEZMEN LAZIM ÇIKMA FALAN BULURSAN ALIRSIN AMA YOK DERSEN SERVİSE GİDİCEKSİN ORJİNAL İSTİCEKSİN EE BİRAZ PAHALI OLUR AMA TAMPONSUZ ARABA CIPLAK İNSANA BENZER DEMİ..
  • ben sakaryada ikamet ediyorum.sakaryada orjinalini bulamadık.yan sanayi olanlarıda mevcut tamponundan daha kötü.ama dediğiniz gibi illaki olması lazım sakaryada yok anlaşılan.saolun
  • valla kardaş iben adanadayım istersen senin için araştırayım eğer varsa sana fiyatını söyleyim gönder dersen katgo ile gönderirim ben yardım etmeyi severim
  • hocam saolun ya teşekkür ederim.dediğiniz gibi bulup fiyat öğrenebilirseniz çok sevinirim ve bende ona göre düşünürüm artık, uyarsa alabilirizde. tekrar teşekkürler
  • Peki hurdacılara baktınmı. Oralarda temiz bi orjinal tampon bulabilirsin belki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olması lazım ya....

nasıl yok....

eğer bulamıyorsan...

istanbula gel derim...

ümraniye sanayi sitesinde istemediğin kadar var....

fiyatı sanırım 175 ytl olması lazım....

sadece ön.. tabi
  • olmazsa ümraniye sanayi sitesine geleceğim ya,bulmak lazım.Efsaneyi canlı tutmak gerek.önerileriniz için saolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufkaynar

olmazsa ümraniye sanayi sitesine geleceğim ya,bulmak lazım.Efsaneyi canlı tutmak gerek.önerileriniz için saolun.

Bulamazsan söyle ankaradan yollayım...........
  • Flash'ın tamponunun bulunamaması çok ilginç. Yan sanayiler o kadar kötü değildir bence vede baya ucuzdur.
  • Sakarya'da pek kalmadı flash son yıllarda.belkide o yüzden parçacılar ellerinden çıkardı parçalarını.ümraniye ye gitmeyi düşünüyorum.olmazsa yardımlarınızı talep edebilirim yinede saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.