Şimdi Ara

RENAULT FLUENCE + VW JETTA + OPEL ASTRA HANGİSİ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
22.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 2011 jetta var 1,4 tsi değiştirince kesinlikle fluance alıcam hem az yakıyor hem jettadan daha rahat konforlu en önemli yanı az yakıyor
  • fluence iç dizaynda biraz ergonomi sorunları var bence ama tercih elbette sizin. bu arada belkide aldınız. yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim
  • Renaultu bu iki araçlar karşılaştıracak zihniyete ben
  • siz neyi tercih ederdiniz?
  • Opel ve vw nin Fluence yanında çok farklı araçlar. Kendi kişisel zevkime göre Opeli tercih ederdim düz vites. Ama Vw ninde hitap ettiği birçok sürücü var. Bana ters bi araç. Fluenceyi söylemiyorum bile sonra ban yiyorum

@DAIMLER-BENZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 23 Mayıs 2013; 19:12:04 >
  • FOCUS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin düşüncesi kendine zihniyetinize başlatmayın
  • eski kasa 1.4tsi comfortline jetta diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunkrgl

herkesin düşüncesi kendine zihniyetinize başlatmayın

Hocam ağzı olan konuşuyor boşverin...Jetta sanki aynı fiyatta fluence ile aynı fiyat olmasına rağmen çok daha kaliteli...Herşey F/p ye bakar..
  • yaklaşık 2 yıldır flu edc kullanıyorum. 20bin km oldu.

bence çok güzel geniş, kullanımı rahat otomatik vitesi gayet iyi sarsıntısız vites geçişleri var. frenler gayet iyi. yerden nısbi olarak yüksek olduğu için bozuk ve engebeli yerlerde araç yere deymiyor. benzer özellikleri olan jetta'dan benim aldım tarihte daha ucuzdu. sanırım şu anda da daha ucuzdur. hiç motor sesi içeri almaz. soranlara her zaman tavsiye ediyorum. adapazarı'nda şehir içinde 6 litre yakıyorum. araç 1389kg ve otomatik.

vw jetta hiç kullanmadım.

opel astra için şunu söyleyebilirim. evet çok haklısınız ben de astra ile fluence arasında karşılaştırma yapmam. imzamda görüldüğü gibi yaklaşık 3 yıl 68 bin km astra g kasa 1,6 benzinli araç kullandım. ben hayatımda bu kadar kötü bir araç kullanmadım. gaza basarsın gitmez. frene basarsın durmaz. şehir içinde 10 litre yakar. araca 4 kişi binersin çekmez. kütahya'da döner gazino adında bir yer vardır. tepede bilenler vardır. yemin ediyorum araçta sadece iki kişi vardı ben ve bacanak. araç oraya çıkamadı. kavrama öyle koktu ki düşünün o kokuyu.

eşime ikinci el kalos aldım. servise götürüp bakımlarına baktırdım. serviste egr valf arızası var şeklinde kayıt varmış. birden benim astra geldi aklıma. böyle bir şey olurmu arkadaşlar nedir bu egr valf arızası benim astrada vardı. kalosda da var.

ama astrada bulunan vites topuzu çevresindeki kırmızı aydınlatma ve göstergelerin kırmızı renge dönmesi aracı kaliteli yapıyor bazılarına göre.

astra alın astra.

• benim de tercihim;
    -1.astra
    -2.jetta
    -3.fluence
    olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eякαn -- 26 Mayıs 2013; 22:47:14 >
  • HİÇ BİRİ BENCE...EN İYİSİ MURAT 124...O DEDİĞİN ARAÇLARA 100 ÇEKER :)
  • valla ben fluence derim bizde yeni aldık 2012 privelege modeliini almadan önce bütün c sınıfı araçları test ettik en mantıklısı fluence geldi wv jettayada baktık işçiliği çok kötüydü astraya gelince yeni kasası çok hoşuma gitti alıcaksan fluence le astraya bi bak derim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.