Şimdi Ara

RENAULT FLUENCE + VW JETTA + OPEL ASTRA HANGİSİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
22.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin yazdığın yazıları da biliyoruz kırk yılın başı bir araba almışsın kendini bir şey sanmışsın..Ben de hayatımda senin kadar saçma bir araba kullanıcısı görmedim gözün o kadar kör ki ne istediğini neyle neyin kıyaslanacağını hangi markanın ne ürettiğini bile bilmiyorsun mercedes'ten renault'u konfor olarak üstün tutan birinden ne beklenir ki...Kumda oyna..haydi kova da vereyim laguna yaparsın kumdan....Ne de olsa sıfır araba alıyoruz böyle bir mantık var mı ya...satıyorum arabamı renault alacağım talibi varsa pm atsın
    quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Neden saçma sapan bir mantık olsun hayret bir şey ya...23000 liracık(size göre) verip de neden boş alsın bu adam..Niye o kadar parayı boşa versin tek +'sı 0km diye..Parası olmayan yetişmeyen binmesin mi yani onlar adam değil mi.Ben parayı bastıramıyorum kardeşim herkes ama gibi beni kazıklamalarını hadi diğerlerini geçtim en azından canımla ilgili olan hayatımı direk etkileyecek parçalarını sağlam yapsınlar demeye kimsenin hakkı yok mu 23000+/- 2000 lira için sakat kalmaya değer mi...Saçmaymış peh. Orjinal Türk mantığı param varsa alırım yoksa insan muamelesi görmem yürüyen plastiğe binerim. Parası olmayan ölmek zorunda değil kıytırık araçlara da binmek zorunda değil hiç bir marka özellikle de reanult bu yüzden insanlara böyle muamele yapamaz..Gerçi zaten onların satış politikası

hayatımda bu kadar boş ve saçma sapan bir yazı görmedim...Neden boş alıyor ki kardeşim sıfır araç alıyorsun sen sıfır araba bu yav ayakkabı mı alıyorsun ?Evet parası olmayan butçesine göre binecek az parası olan sıfır araba almayacak bunun nesi yanlış?

Aslında para sahibi olmadan araba sahibi olmaya çalışınca böyle durumlar ortaya çıkıyor 40 bin lira yahu 40 bin lira az para mı ?Burda yorum yapanların çoğunun bu para olmadan şu alınır bu alınır dediğini düşünüyorum fakaaaaaat iş ciddiye bindiğinde iş araç almaya geldiğinde bu şekilde yazanların tamamına yakını gidep bir renault bayine Renaultunu alıyor kaç defa şahit oldum kaç kişiye demek ki neymiş büyük konuşmayacaksın dedim ben bilirim...daha geçenlerde bizim buradanrenault araba mı ovvvv renault dandik diyen birisi gitti 2007 model megane aldı 26 bine.aynı adamla trafikte ilerlerken max. 18-19 bin edecek bir accort gördük yahu ne araba yav off arabaya bak dedi adam bundan 7 bin lira fazla vererek megane sahibi oldu vs.vs vs umarım anlatabilmişimdir.parasını cebini seven Renault alıyor hatta aynı adam octavia felan gördüğünde de iç geçiriyor halbuki altındaki renaulta daha çok para veriyor anladın mı canım kardeşim yani ne yazsak boş bu ülkede RENAULT RENAULT RENAULT
    yoksa ben de istrerim kapımın önünde bir accort dursun şöyle sunrooff lusundan hemi de

Ne yani Renault o zaman işini gücünü bıraksın parası olmayanlara sıfır araba üretsin yahu kardeşim neremle güleceğimi şaşırdım...o tek artısı 0 Km dediğin şey için yıllarca canla başla çalışmayı göze alan insanlra var bu mülkede.Yürüyen plastik mi yuhh yani yuhh senin audin mercedesin ne kadar güvenli Sen onu bunu bırak da RENAULT gibi bir otomotiv devinin otomobillerin güvenlik dünyasına neler kattığından haberin var mı?Bütün dünyadaki gelmiş geçmiş otomobillerin güvenlik anlayışını nasıl değiştirdiğini biliyormusun Renault'un?NCAP nedir biliyormusun duydun mu hiç böyle bişey ?

Neyse daha fazla yazmaya gerek yok ciddiye almaya da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 22 Eylül 2010; 17:03:23 >

• quote:

Senin yazdığın yazıları da biliyoruz kırk yılın başı bir araba almışsın kendini bir şey sanmışsın..Ben de hayatımda senin kadar saçma bir araba kullanıcısı görmedim gözün o kadar kör ki ne istediğini neyle neyin kıyaslanacağını hangi markanın ne ürettiğini bile bilmiyorsun mercedes'ten renault'u konfor olarak üstün tutan birinden ne beklenir ki...Kumda oyna..haydi kova da vereyim laguna yaparsın kumdan...Ne de olsa sıfır araba alıyoruz böyle bir mantık var mı ya...satıyorum arabamı renault alacağım talibi varsa pm atsın
    quote:

quote:

Neden saçma sapan bir mantık olsun hayret bir şey ya...23000 liracık(size göre) verip de neden boş alsın bu adam..Niye o kadar parayı boşa versin tek +'sı 0km diye..Parası olmayan yetişmeyen binmesin mi yani onlar adam değil mi.Ben parayı bastıramıyorum kardeşim herkes ama gibi beni kazıklamalarını hadi diğerlerini geçtim en azından canımla ilgili olan hayatımı direk etkileyecek parçalarını sağlam yapsınlar demeye kimsenin hakkı yok mu 23000+/- 2000 lira için sakat kalmaya değer mi...Saçmaymış peh. Orjinal Türk mantığı param varsa alırım yoksa insan muamelesi görmem yürüyen plastiğe binerim. Parası olmayan ölmek zorunda değil kıytırık araçlara da binmek zorunda değil hiç bir marka özellikle de reanult bu yüzden insanlara böyle muamele yapamaz..Gerçi zaten onların satış politikası

hayatımda bu kadar boş ve saçma sapan bir yazı görmedim...Neden boş alıyor ki kardeşim sıfır araç alıyorsun sen sıfır araba bu yav ayakkabı mı alıyorsun ?Evet parası olmayan butçesine göre binecek az parası olan sıfır araba almayacak bunun nesi yanlış?

Aslında para sahibi olmadan araba sahibi olmaya çalışınca böyle durumlar ortaya çıkıyor 40 bin lira yahu 40 bin lira az para mı ?Burda yorum yapanların çoğunun bu para olmadan şu alınır bu alınır dediğini düşünüyorum fakaaaaaat iş ciddiye bindiğinde iş araç almaya geldiğinde bu şekilde yazanların tamamına yakını gidep bir renault bayine Renaultunu alıyor kaç defa şahit oldum kaç kişiye demek ki neymiş büyük konuşmayacaksın dedim ben bilirim...daha geçenlerde bizim buradanrenault araba mı ovvvv renault dandik diyen birisi gitti 2007 model megane aldı 26 bine.aynı adamla trafikte ilerlerken max. 18-19 bin edecek bir accort gördük yahu ne araba yav off arabaya bak dedi adam bundan 7 bin lira fazla vererek megane sahibi oldu vs.vs vs umarım anlatabilmişimdir.parasını cebini seven Renault alıyor hatta aynı adam octavia felan gördüğünde de iç geçiriyor halbuki altındaki renaulta daha çok para veriyor anladın mı canım kardeşim yani ne yazsak boş bu ülkede RENAULT RENAULT RENAULT
    yoksa ben de istrerim kapımın önünde bir accort dursun şöyle sunrooff lusundan hemi de

Ne yani Renault o zaman işini gücünü bıraksın parası olmayanlara sıfır araba üretsin yahu kardeşim neremle güleceğimi şaşırdım...o tek artısı 0 Km dediğin şey için yıllarca canla başla çalışmayı göze alan insanlra var bu mülkede.Yürüyen plastik mi yuhh yani yuhh senin audin mercedesin ne kadar güvenli Sen onu bunu bırak da RENAULT gibi bir otomotiv devinin otomobillerin güvenlik dünyasına neler kattığından haberin var mı?Bütün dünyadaki gelmiş geçmiş otomobillerin güvenlik anlayışını nasıl değiştirdiğini biliyormusun Renault'un?NCAP nedir biliyormusun duydun mu hiç böyle bişey ?

• quote:

Lütfen bizi o müthiş makalelerinden alıkoyma, devam et!
    Adam kendini ciddiye almış
  • Adam ne sormus millet ne sacmalamis. Bir kere Renault yuruyen plastik degil, guvenlik olarakda oldukca iyi durumda bir markadir.

Jetta eskimis bir arac, ayrica onden golf arkadan passat olmasi ile idol olmus bir arac benim son tercihim olurdu. Fluence ise al birini vur otekine denebilecek bir arac gereksiz pahali ve tipsiz bir arac, samsung orjinli kore fransiz kirmasi ve Megane2 den sonra beklentileri karsilamadan cok uzak bir arac. Astra yeni astra ise bence secim o olmali. Yeni cikmis, modern, modern, kaliteli, estetik bir arac.
  • fluence midir ne karın ağrısı ise onu geç bi kere..araç test sitelerinde araştırın anlarsınız..kafadan elendi...vw den bu ara çok şikayet var araçların kalitesi işçiliği hakkında...aynı şey toyotada da duydum...ayrıca jetta golf un ön tarafını ,içini kopyala yapıştır yapan ; arkasını da passat dan kopyala yapıştır yapan ve sırf ar-ge den çalan bi kaç makyaj yapılmış bi araç...opel yeni kasası ve yeni iç dizaynı ile bence daha mantıklı geldi...ama kocaelinde ek-can diye bi bayii-servis var al birini vur otekine .... opel astra nın motorlarını sevmedim dizelleri beygiri düşük yavaş kalır...benzinlileri de aşırı yakar.....ben taktım seat leon 1,6 tdi 105 bg belki de ondan hiçbiri diyesim geliyor aslında
  • Nedense birileri araba seçeneği sunarken o seçeneklerin içinde RENAULT'un herhangi bir modeli varsa şu yorumlar peş peşe sıralanır. AMAN UZAK DUR RENO'DAN, RENAULT'A O PARAYI VERECEĞİME BİLMEM NE ALIRIM DAHA İYİ, RENAULT MU? UÇAN TENEKE, UÇAN TABUT vs. diye uzar gider.

Renault size ne yaptı?
    Kafanıza silah dayayıp mı araba sattı?
    Ailenizi mi katletti?
    Sülalenize küfür mü etti?

Olsun da RENAULT arabanız olsun 80'li yıllar da JETTA denen arabanın yüzüne bile bakmayıp, o dönemin Opellerine burun kıvırıp Renault 12 vb. arabaları alan o yılların bu gün kü saygı değer ukela ve nankör ahalisi. Sözüm meclisten dışarı ama içinizde vardır mutlaka. Allah aşkına o dönemlerde kim Opel Ascona alabiliyordu? Veya Jetta kaç kişi de vardı? Kuşlar ve 12'ler cirit atardı. İthal olarak da o tek kapı 3.16 BMW'ler ve Mercedes W114/115'ler, W123'ler cirit atardı.

GORKEMUSE; imzan da ki araba büyük olasılık babanın arabası ki çünkü profilinde yaşın tam 20 olarak gözüküyor. Gelip burada atıp tutma istersen. Ha belki kendi öz arabandır ama yeme beni, Türkiye de yaşayıp da 20 yaşında birinin 2011 model 40-45 bin liralık bir arabası ancak babasının ya da baba parasıyla alınmış ise olur. Ben 35 yaşındayım halen daha arabam annemin üstüne. Senin yaşın kadar da kesintisiz çalışma hayatına sahibim.

Bu arabalar içinde ;

1 - ASTRA
    2 - FLUENCE
    3 - JETTA

olurdu tercihlerim. Fluence'yi yabana atmayın derim. Önü Megane HB veya Sport tourer gibi olsaydı nefis olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 24 Eylül 2010; 23:34:18 >

• Babamın parası kendi param fark etmez belki miras kaldı yaşım da doğru olmayabilir SİZE NE ..yaşınıza saygım var sayfalarca sorun ancak yaratan bir araba hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum birbirimizi kırmanın bir alemi yok ama bu kadar kişi renault'u tercih edreken 1.sıraya hep başka bir alternatif buluyorsa bir şey var demektir KUSURA BAKMAYIN AMA YIL 2010 VE HALA RENAULT SİTESİNDE SYMBOL DONANIMLARI İÇİN DEVİR SAATİ STANDART DİYE BİR SATIR VAR DAHA NEYİ TARTIŞIYORUZ.muhtemelen sizin aracanızda da yoktur..Sizin bahsettiğiniz reanult'lar yaşınızdan da belli olduğu gibi geride kaldı bir araba eskiden de iyiydi şimdi de iyi diye bir kaide olmak zorunda mı? o zaman ki jettayla şimdi ki bir mi...Ayrıca o eski 12 leri ben de severdim babamın karakolda kullandığı arabaydı çoğu kez binmişliğim vardır, 87 model bir tofaş doğan sahibiydik imzamdaki araba için satıldı...Merak etmeyin ben zengin züppesi değilim tofaştan kalosa clio dan jettaya reanult 12 lerden benzinli dizel lpg li herşeye binme imkanım oldu..Renault bize küfür etmedi ama kullandığı malzemeyle kalite düşükşüğüyle canımıza kastediyor olabilir ve sizin içinizdeki fanatizm de bunu görmenize engel bence.... Sadece yaşla bitmiyor bu işler Burası bir forum ortamı insanların geçmişini bilmiyorsunuz eleştirirken biraz daha dikkat edin.Saygılar.
    quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Nedense birileri araba seçeneği sunarken o seçeneklerin içinde RENAULT'un herhangi bir modeli varsa şu yorumlar peş peşe sıralanır. AMAN UZAK DUR RENO'DAN, RENAULT'A O PARAYI VERECEĞİME BİLMEM NE ALIRIM DAHA İYİ, RENAULT MU? UÇAN TENEKE, UÇAN TABUT vs. diye uzar gider.

Renault size ne yaptı?
    Kafanıza silah dayayıp mı araba sattı?
    Ailenizi mi katletti?
    Sülalenize küfür mü etti?

Olsun da RENAULT arabanız olsun 80'li yıllar da JETTA denen arabanın yüzüne bile bakmayıp, o dönemin Opellerine burun kıvırıp Renault 12 vb. arabaları alan o yılların bu gün kü saygı değer ukela ve nankör ahalisi. Sözüm meclisten dışarı ama içinizde vardır mutlaka. Allah aşkına o dönemlerde kim Opel Ascona alabiliyordu? Veya Jetta kaç kişi de vardı? Kuşlar ve 12'ler cirit atardı. İthal olarak da o tek kapı 3.16 BMW'ler ve Mercedes W114/115'ler, W123'ler cirit atardı.

GORKEMUSE; imzan da ki araba büyük olasılık babanın arabası ki çünkü profilinde yaşın tam 20 olarak gözüküyor. Gelip burada atıp tutma istersen. Ha belki kendi öz arabandır ama yeme beni, Türkiye de yaşayıp da 20 yaşında birinin 2011 model 40-45 bin liralık bir arabası ancak babasının ya da baba parasıyla alınmış ise olur. Ben 35 yaşındayım halen daha arabam annemin üstüne. Senin yaşın kadar da kesintisiz çalışma hayatına sahibim.

Bu arabalar içinde ;

1 - ASTRA
    2 - FLUENCE
    3 - JETTA

olurdu tercihlerim. Fluence'yi yabana atmayın derim. Önü Megane HB veya Sport tourer gibi olsaydı nefis olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 25 Eylül 2010; 1:07:40 >

• 3 ünü de önermesem de madem bu modellerden bıır olucak,astra olsun
  • Görkemuse ;

1 - Fanatik değilim. Hiç bir şeyin fanatiği olmadım bu zamana kadar.
    2 - Bu kadar enerjini klavye üzerinde ve ekran karşısında harcama istersen.
    3 - Konunun Sümbül ile ilgisi bile yok. Konu FLUENCE + JETTA + ASTRA.
    4 - Devir saatim yok evet doğrudur. Reno'nun salaklığı, klima koymuş ama devir saati yok. Zaten işim olmaz devir saati ile.

Sanki Reno harici tüm markalar sorunsuz. Sanki Jetta'nın malzemeleri insan canına kastetmeyen malzemeden üretiliyor. Forum içerisinde Renault fanatiği VW kadar yok bence.

5 - Bir cevaptan da geri kal...
    6 - DENİZKUBİ bir Reno fanatiği değil siz değerli VW ve Opel'e laf söyletmeyen fanlar kadar.
    7 - Öyle bilignsin ki tutup Sümbül ile Jetta'yı kıyaslıyorsun.
    8 - Bu üç model arasında 1 - Astra 2 - Fluence 3 - Jetta derim. Ama tek birini alacak olsam ön farların çirkinliğine rağmen FLUENCE alırdım. Astra'nın yeni kasası çok pahalı bana göre. Jetta desen eskidi artık. Yeni kasa çıkacak gerçi ama kesin uçar fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 25 Eylül 2010; 9:08:18 >

• Bu arabaların içinde Astra olursa denge bozulur tabikide ASTRA siz bence jetta-fluence-peugeot kıyaslaması falan yapın astraları kendi arasında kıyaslayaın:)
  • genelde opel ve pejo ya yanaşma denilir.
    jetta da tip olsa güzel araba + kasa değiştireceğini duymuştum.
    fluence gerçekten içi hoş dışı diri. benim tercihim reno olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrix

genelde opel ve pejo ya yanaşma denilir.
    jetta da tip olsa güzel araba + kasa değiştireceğini duymuştum.
    fluence gerçekten içi hoş dışı diri. benim tercihim reno olurdu.

Reno showroomdamı derler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatom -- 28 Eylül 2010; 2:06:38 >
  • karşılaştırma yanlış... baştan hatalı doğrusu şöyle olacaktı

megane3 hb
    astra
    jetta

nedeni ise fluence eski megane 2 nin biraz değiştirilmiş halidir yani şirketler vs için ticari olarak üretiliyor...siz hiç fluencenin deri koltuklu full modelini alanı gördünüzmü ona o parayı verene kadar laguna felan alıyor insanlar...en boş fluencenin arka camlar eletrikli değil megane 2 extreme deki gibi extreme ticaridir dikkatinizi cekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 28 Eylül 2010; 8:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

karşılaştırma yanlış... baştan hatalı doğrusu şöyle olacaktı

megane3 hb
    astra
    jetta

nedeni ise fluence eski megane 2 nin biraz değiştirilmiş halidir yani şirketler vs için ticari olarak üretiliyor...siz hiç fluencenin deri koltuklu full modelini alanı gördünüzmü ona o parayı verene kadar laguna felan alıyor insanlar...en boş fluencenin arka camlar eletrikli değil megane 2 extreme deki gibi extreme ticaridir dikkatinizi cekerim

Artık eskidendi o. Corolla'nın da en boşunun arka camı manual. Hatta Fluence'yi geç. Jetta, Corolla, Focus vb. arabalar da şirket filolarında fazlası ile var. Ve emin ol full paket Fluence alan da var. Renault'a fiyat almaya gitmiştim ve baz donanımı şirketlere tavsiye ediyoruz, size Extreme tavsiye ederim demişti. Extreme, baz ve full modelin karışımı. Fena bir araba değil ama ön farlar ve ön panjur, Megane 3 gibi olursa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 28 Eylül 2010; 8:56:36 >

• 2005 de toyotanın auris ve corollayı ayırması gibi birşey oldu bu demek istediğim bu corolla filolarda var ama auris yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

2005 de toyotanın auris ve corollayı ayırması gibi birşey oldu bu demek istediğim bu corolla filolarda var ama auris yok

Evet, Auris yok dediğin gibi. Ve geçen gün Civic'lere bakıyordum. Dedim ki diğer markaları filolar da görmek mümkün ama Civic'i göremiyoruz dedim. Ve satıcı arkadaş bana Honda'nın filolarla çalışmadığını söyledi. Gerçi Honda'da dizel yok ama Jetta TSI bile filolarda var artık.
  • honda japon otomobiller içinde fiyat-donanım endeksine en son sırada hatırlayıın bir arkadaş konu açmıştı

40 BİN TL LİK HONDA CİTY DE HÜZMELİ SİLECEK AYARI yok diye

27 bin tl lik accent erada bile var olan özellik (şimdi hyundai japon değil diye mesaj yazmayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 28 Eylül 2010; 9:09:02 >
  • 1- fluence '
    altı aydır kullanıyorum.
    artıları ; alırken ekonomik , kullanırken ekonomik , servis ağı en yaygını , servis ücretleri oldukça makul , bana göre içi harika , koltuklar ergonomik , bagaj inanılmaz , kısacası tam bir aile arabası ...
    eksileri , motoru bildiğimiz motor , hızlanmaları diğer rakiplerine göre yavaş .

2- Jetta , aylarca inceledim .
    artıları ; vw olması , makul ölçülerde aile arabası , fiyatı flunce göre yüksek ... hızlanması , torku tatmin edici .. bagaj yeterli ...

3- Astra , inceledim .
    artıları ; yeni bir araç olması , iç hacmi ve motor tatmin edici , fiyat yüksek ...
    eksileri ; hb araç olması ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: applev

1- fluence '
    altı aydır kullanıyorum.
    artıları ; alırken ekonomik , kullanırken ekonomik , servis ağı en yaygını , servis ücretleri oldukça makul , bana göre içi harika , koltuklar ergonomik , bagaj inanılmaz , kısacası tam bir aile arabası ...
    eksileri , motoru bildiğimiz motor , hızlanmaları diğer rakiplerine göre yavaş .

2- Jetta , aylarca inceledim .
    artıları ; vw olması , makul ölçülerde aile arabası , fiyatı flunce göre yüksek ... hızlanması , torku tatmin edici .. bagaj yeterli ...

3- Astra , inceledim .
    artıları ; yeni bir araç olması , iç hacmi ve motor tatmin edici , fiyat yüksek ...
    eksileri ; hb araç olması ...

Herkes Astra için pahalı yorumunu yazmış. Sanırım kimse tam olarak incelememiş bu arabayı. Pahalıdır doğru ama Jetta ve Fluence'de olmayan bi ton özellik mevcuttur. bu fiyat farkı bu yüzdendir. Daha fazla alıyorsanız daha fazla ödersiniz. Ayrıca kalite olarak kimse eski Opel'lerle kıyas yapmasın. Biraz araştırıp testlerini okursanız kalitesinin "Audı kalitesine yaklaştığını" okursunuz. Saygılar.

• Astra'yı inceleyen arkadaşlar içi hakkında biraz bilgi verebililrler mi-Burada yazan araçlarla karşılaştırmalı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 3 Ekim 2010; 10:35:05 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.