Şimdi Ara

RENAULT FLUENCE + VW JETTA + OPEL ASTRA HANGİSİ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
22.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane 2 için aynı şeyi söyleyemem ama Fluence'yi bende beğendim. sessiz. çok geniş, malzeme kalitesi iyi sadece 105'lik Dci bana zayıf geldi. maksimum torku 20000 devirde vermesi, düşük torku ve aracın ağırlığı performansı kesinlikle törpülüyor. ama asgari 10000 tl fark verip Jetta alan zihniyete de sadece şaşırıyorum.
  • jetta için kasa değişikliğini bekleyin diyor herkes, oysa bu forumda kasası değişmeden önce araçların en olgun kasalarının oluştuğu hatalarının giderildiği şeklinde bir yorum da vardı. Ancak alıp 6bin km kullanacaksanız 4-5 sene sonra satmak istediğinizde tertemiz arabayı değerine satamayabilirsiniz. Astraya ve fluence e tercih ederim jettayı. Tabi 1,4 tsi 122 hp lik motoru daha diri, ben uzun süredir 1,6 motorlu 102hp jettayı dsg şanzımanla kullanıyorum motoru biraz hantal ama bir sorun yaşamadım. Dsg nin vites geçişleri oldukça başarılı, tabi arıza halinde uçuk rakamlar çıkabiliyor değişimi için.

Fiyat avantajını astra classic sedan sağlıyor gibi, jetta'nın da donanımına fiyatına bakarım aradaki farka göre karar veririm.

jetta 1,4tsi 122 hp nin fiyatları 42,700'den başlıyor. diğer markalarda aynı fiyatlara yine iyi araçlar bulunabilir.

jettanın 1,6sının en boşunu tercih edeceğinize diğer markalara bakmanızı tavsiye ederim. kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

Megane 2 için aynı şeyi söyleyemem ama Fluence'yi bende beğendim. sessiz. çok geniş, malzeme kalitesi iyi sadece 105'lik Dci bana zayıf geldi. maksimum torku 20000 devirde vermesi, düşük torku ve aracın ağırlığı performansı kesinlikle törpülüyor. ama asgari 10000 tl fark verip Jetta alan zihniyete de sadece şaşırıyorum.

Hiç şaşırma bence. Volkswagen fanatikleri ayrı bi yere konulmalı. Onlar pek fiyata bakmazlar,diğer markalara da... bi Volkswagen'leri vardır zaten. Yenisi çıkınca gider yenisini alırlar. Misal DEÜ'de bi hocam var. Arabası Golf V 1,6 DSG... 6'ncı nesil Golf çıkınca gitti eşine bi tane Golf 1,4 TSI 122 hp DSG aldı. Sonra kendi Golf'ünü verip Scirocco 1,4 TSI 160 hp DSG aldı. Adam başka markaya binmiyor. Benim hocam sadece bi örnek. Bu tarzda düşünen Volkswagen fanatiği çok insan var. Saygılar.

• Jetta
  • jettanın yeni kasası beklemeyi ve onuda seçeneklere katmayı hak ediyo diye düşünüyorum.Ama şimdiki kasa ile kıyaslarsak astra sahibine pişmanlık duydurmaz.
  • yeni kasa jetta diyorum ben de, şimdiki kasa jetta artık bitti; son, the end.
    ama vw düşünmezsen fluence'yi sessiz sürüş ve konfor
    astrayı da tokluk ve nispeten daha sportif olarak düşünebilirsin
  • FLUENCE
  • Mükemmel cevap
    Codename 47.5
    Marka olarak Almanlarla karşılaştırmanın saçma olduğunu düşünüyorum çünkü. Yıllarca toros kullanmış bir millet olarak Renault bizim sırtımızdan fazlasıyla ekmeğini yedi. Yarattığı istihtamı asla küçümseyemeyiz ama ürettiği araçlara baktığımızda kullanıcıları ve sevenleriyle dalga geçer gibi birbirine benzer kokpitlerle ''Bak bu yeni!!'' ibaresi koyduğu araçları satmaktan bıkmadılar bir türlü. Ha diyeceksiniz ki ''Eee millet de almasın o zaman'' Gelgelelim bu ekonomik şartlarda ucuz etiketi gören vatandaş kaç hava yastığı var bunda diye sorma lüksü olmadığından binlerce Symbol satılıyor her sene. Bazısı da bilinçsizliğinden ''Aman hava yastığıda neymiş sarılıp da uyuyacakmıyız ki??'' mantığında. Bu yüzden de yıllarca milletimize zaten almaları gereken yolcu hava yastığını dahi Güvenlik Paketi diye çok ekstra bir şeymiş gibi sunan bir marka benim için tek kalemde silinebilir. Başkası ne düşünür bilemem. Ha derseniz ki şu şu markalar da aynılarını yapıyorlar onları da tek kalemde silerim. Yani markayla ilgili bir problemim yok insanların aptal yerine konmalarına sinirleniyorum sadece...

Devam niteleğinde bir cevap isteyen olursa neden Renault konusunda aynı fikirde olduğumuz la ilgili şakır şakır yazarım

Bu arada siz en iyisi yeni jetta'yı bekleyin..Pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 21 Eylül 2010; 0:48:12 >

• Ne alakası var ekstra birşeylen.

toros alacak kadar parası olan adama symbol satmaya çalışıyorsunuz.
    Maliyetlerden haberiniz yok galiba ?

İsteyene airbag opsiyonuda sunulmuş zaten. Parası sadece ayağımı yerden kesmek istiyorum diyene airbagsiz versiyonuda mevcut.
    Ne yani şimdi araçların klimalı ve klimasız versiyonları var. Parayı basarsan klimalısını alıyorsun ama kalkıpta bu devirde klimasız araç satılırsa ve bu bi opsiyon olarak gösterilirse ben o firmayı silerim arkadaş gibi saçma sapan bir mantık ortaya çıkıyor.

Sanki airbag 0 maliyettide üretici firma çakallığına takmadı, eve koltuk yapacaklar yasıkların tüylerinden ...

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Mükemmel cevap
    Codename 47.5
    Marka olarak Almanlarla karşılaştırmanın saçma olduğunu düşünüyorum çünkü. Yıllarca toros kullanmış bir millet olarak Renault bizim sırtımızdan fazlasıyla ekmeğini yedi. Yarattığı istihtamı asla küçümseyemeyiz ama ürettiği araçlara baktığımızda kullanıcıları ve sevenleriyle dalga geçer gibi birbirine benzer kokpitlerle ''Bak bu yeni!!'' ibaresi koyduğu araçları satmaktan bıkmadılar bir türlü. Ha diyeceksiniz ki ''Eee millet de almasın o zaman'' Gelgelelim bu ekonomik şartlarda ucuz etiketi gören vatandaş kaç hava yastığı var bunda diye sorma lüksü olmadığından binlerce Symbol satılıyor her sene. Bazısı da bilinçsizliğinden ''Aman hava yastığıda neymiş sarılıp da uyuyacakmıyız ki??'' mantığında. Bu yüzden de yıllarca milletimize zaten almaları gereken yolcu hava yastığını dahi Güvenlik Paketi diye çok ekstra bir şeymiş gibi sunan bir marka benim için tek kalemde silinebilir. Başkası ne düşünür bilemem. Ha derseniz ki şu şu markalar da aynılarını yapıyorlar onları da tek kalemde silerim. Yani markayla ilgili bir problemim yok insanların aptal yerine konmalarına sinirleniyorum sadece...

Devam niteleğinde bir cevap isteyen olursa neden Renault konusunda aynı fikirde olduğumuz la ilgili şakır şakır yazarım

• Neden saçma sapan bir mantık olsun hayret bir şey ya...23000 liracık(size göre) verip de neden boş alsın bu adam..Niye o kadar parayı boşa versin tek +'sı 0km diye..Parası olmayan yetişmeyen binmesin mi yani onlar adam değil mi.Ben parayı bastıramıyorum kardeşim herkes ama gibi beni kazıklamalarını hadi diğerlerini geçtim en azından canımla ilgili olan hayatımı direk etkileyecek parçalarını sağlam yapsınlar demeye kimsenin hakkı yok mu 23000+/- 2000 lira için sakat kalmaya değer mi...Saçmaymış peh. Orjinal Türk mantığı param varsa alırım yoksa insan muamelesi görmem yürüyen plastiğe binerim. Parası olmayan ölmek zorunda değil kıytırık araçlara da binmek zorunda değil hiç bir marka özellikle de reanult bu yüzden insanlara böyle muamele yapamaz..Gerçi zaten onların satış politikası

quote:

Orijinalden alıntı: Lmarion

Ne alakası var ekstra birşeylen.

İsteyene airbag opsiyonuda sunulmuş zaten. Parası sadece ayağımı yerden kesmek istiyorum diyene airbagsiz versiyonuda mevcut.
    Ne yani şimdi araçların klimalı ve klimasız versiyonları var. Parayı basarsan klimalısını alıyorsun ama kalkıpta bu devirde klimasız araç satılırsa ve bu bi opsiyon olarak gösterilirse ben o firmayı silerim arkadaş gibi saçma sapan bir mantık ortaya çıkıyor.

Sanki airbag 0 maliyettide üretici firma çakallığına takmadı, eve koltuk yapacaklar yasıkların tüylerinden ...

quote:

Mükemmel cevap
    Codename 47.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 21 Eylül 2010; 10:15:53 >

• Siz bu tarz şeyleri kafaya takacağınıza önce insanlara ehliyet kemeri takmasının eğitimi için vaktinizi harcayın. Araçlardaki airbagler mi kurtaracak insanları ?
    Büyük çoğunluk ehliyet kemeri kullanmıyor. Araçların şasileri belirli darbelere göre test ediliyor zaten. Çin malı araçları görüyoruz, hayati tehlike ama airbag nerede ? Direksiyon mili ile birlikte kaza mankeninin beyninde ....

Kaldıki ölümcül bir kazadan sizi airbag kurtaracak ve araçlardada kasıtlı olarak airbag kar gütme amaçlı çıkarılıyor olarak düşünüyorsanız yazık. Tam Türk mantığı. Airbag hayat kurtarıyormuş süper birşeymiş ama araçlarda ne hikmetse sınıfı küçükse opsiyonel.

Herkezin bine bilmesi için zaten opsiyon listesi yayınlayıp en düşük paketler sunulmuş. Bu dediğiniz hayati olay eğer firma emniyet kemeri olmayan araçlar satsaydı geçerli olurdu.

İyi o zaman ben araçla takla atayım, hani nerede bunun cam perde hava yasıkları ? 20 milyar içerisine neden koymuyorsunuz bunu bu benim sağlığım plastik araçlara mı bineceğim benim canım yokmu ? bu kadar size göre liracık edebiyatı yapayım burada mantıklı mı ?

sanki araçlar 0 maliyetli de içerisine koydukları teybi sunroofu airbagi ekstra para .... (evet onlarıda acımasız fiyat farkları ile opsiyon listelerinde görüyoruz vergiler sağolsun)

Kimsenin kimseye muamele yaptığı yok. Fiyatına göre araç ...

quote:

Neden saçma sapan bir mantık olsun hayret bir şey ya...23000 liracık(size göre) verip de neden boş alsın bu adam..Niye o kadar parayı boşa versin tek +'sı 0km diye..Parası olmayan yetişmeyen binmesin mi yani onlar adam değil mi.Ben parayı bastıramıyorum kardeşim herkes ama gibi beni kazıklamalarını hadi diğerlerini geçtim en azından canımla ilgili olan hayatımı direk etkileyecek parçalarını sağlam yapsınlar demeye kimsenin hakkı yok mu 23000+/- 2000 lira için sakat kalmaya değer mi...Saçmaymış peh. Orjinal Türk mantığı param varsa alırım yoksa insan muamelesi görmem yürüyen plastiğe binerim. Parası olmayan ölmek zorunda değil kıytırık araçlara da binmek zorunda değil hiç bir marka özellikle de reanult bu yüzden insanlara böyle muamele yapamaz..Gerçi zaten onların satış politikası

quote:

quote:

Mükemmel cevap
    Codename 47.5

• adamımsın denizkubi.sen olmasan otomobil genelde takılmıycam
  • Denizkubi yine ortalığı kasıp kavuruyor,

bi türlü anlamıyorum DENİZ HIYARI kılıklı reno ların nesini seviyorsunuz ?

• Eğer Aracınız varsa lütfen airbag lerinizi söktürün..Parasını ben vereceğim çift kat emniyet kemeri yaptıracağım size, abs vs varsa onları da alalım sizden. SÜspansiyonlarınızı olabildiğince yukarı kaldırın sonra çelik barları da sökelim öyle bırakalım niye fazla para verelim ya da siz veresiniz dimi...Parası olan yaşasın.iyisine binsin.Uyanın beyefendi bu halk yıllarca tofaş'a torosa bindi biraz daha iyisine binmek herkesin hakkı parasıyla canını satın almak zorunda değil parası yoksa bile en düşüğünü alsa bile araç sürücü ve içindekilerin güvenliğini düşünmek korumak zorunda. Dünya üzerinde zaten bir türkiye bir mısır bir de singapur da böyle vergiler yüzünden opsiyonel araçlar düşük motorlar hacimli motorlar kullanılıyor. Siz de bu durumdan pek şikayetçi değilsiniz galiba nasıl olsa parası olan biniyor aşağı kesim vatandaş da otobüse binsin, airbag li araba neyine.

quote:

Siz bu tarz şeyleri kafaya takacağınıza önce insanlara ehliyet kemeri takmasının eğitimi için vaktinizi harcayın. Araçlardaki airbagler mi kurtaracak insanları ?
    Büyük çoğunluk ehliyet kemeri kullanmıyor. Araçların şasileri belirli darbelere göre test ediliyor zaten. Çin malı araçları görüyoruz, hayati tehlike ama airbag nerede ? Direksiyon mili ile birlikte kaza mankeninin beyninde ....

Kaldıki ölümcül bir kazadan sizi airbag kurtaracak ve araçlardada kasıtlı olarak airbag kar gütme amaçlı çıkarılıyor olarak düşünüyorsanız yazık. Tam Türk mantığı. Airbag hayat kurtarıyormuş süper birşeymiş ama araçlarda ne hikmetse sınıfı küçükse opsiyonel.

Herkezin bine bilmesi için zaten opsiyon listesi yayınlayıp en düşük paketler sunulmuş. Bu dediğiniz hayati olay eğer firma emniyet kemeri olmayan araçlar satsaydı geçerli olurdu.

İyi o zaman ben araçla takla atayım, hani nerede bunun cam perde hava yasıkları ? 20 milyar içerisine neden koymuyorsunuz bunu bu benim sağlığım plastik araçlara mı bineceğim benim canım yokmu ? bu kadar size göre liracık edebiyatı yapayım burada mantıklı mı ?

sanki araçlar 0 maliyetli de içerisine koydukları teybi sunroofu airbagi ekstra para .... (evet onlarıda acımasız fiyat farkları ile opsiyon listelerinde görüyoruz vergiler sağolsun)

Kimsenin kimseye muamele yaptığı yok. Fiyatına göre araç ...

quote:

Neden saçma sapan bir mantık olsun hayret bir şey ya...23000 liracık(size göre) verip de neden boş alsın bu adam..Niye o kadar parayı boşa versin tek +'sı 0km diye..Parası olmayan yetişmeyen binmesin mi yani onlar adam değil mi.Ben parayı bastıramıyorum kardeşim herkes ama gibi beni kazıklamalarını hadi diğerlerini geçtim en azından canımla ilgili olan hayatımı direk etkileyecek parçalarını sağlam yapsınlar demeye kimsenin hakkı yok mu 23000+/- 2000 lira için sakat kalmaya değer mi...Saçmaymış peh. Orjinal Türk mantığı param varsa alırım yoksa insan muamelesi görmem yürüyen plastiğe binerim. Parası olmayan ölmek zorunda değil kıytırık araçlara da binmek zorunda değil hiç bir marka özellikle de reanult bu yüzden insanlara böyle muamele yapamaz..Gerçi zaten onların satış politikası

quote:

quote:

Mükemmel cevap
    Codename 47.5

• quote:

Mükemmel cevap
    Codename 47.5

Arkadaşım o kadar yersiz ,haksız ve bilmeden yorum yapmışsınki cevap yazınca da forumda Renault fanatiği diyorlar.
    Şimdi sana soruyorum Megane I -II- III , Laguna I-II-III , Clio I-II-III kokpitlerinde model bazında benzer nokta varsa fotoğraf ekle bizde bilelim.Yada tasarım olarak birbirlerine çok benziyorlarsa onuda ekle görelim.
    Hava yastıklarından ve güvenlikten bahsetmişsin.Dünyada ilk beş yıldız alan C ve D segmenti araçları hangi firma üretti ve dolayısıyla güvenlikte çıtayı üstlere kim taşıdı.Ayrıca Türkiyede üretilenlerde dahil en alt donanımda Megane II ile C segmentinde 6 hava yastığını ve abs'yi standart donanıma koyan hangi firma.
    Sen Symbol'ü eleştireceksen eleştir.Ama onun yanında Hyundai da eleştir.Yada Türkiyeye sadece 2 hava yastığıyla gelen kırkbinlik Poloyu da.Yada aklıma gelmeyen başka markalarıda.Sen Toros ve Symbol de kalmışsın bence gözlerini açıp etrafına bak.Yaptığın eleştirilerin Symbol ve Torostan öteye hiç bir kabul görecek tarafı yok.
    Bizde her araçta esp olsun hava yastıkları bol olsun isteriz ama ne kadar ekmek o kadar köfte , kabullenmek istemesekte bu böyle.
    Renaultun satış politikasında eleştirilecek çok nokta var senelerdir Türk insanının gösterdiği ilgiyi bazı noktalarda suistimal ettiklerine bende katılıyorum ama bu kadar da kör olmaya gerek yok.Yani şu markalar Türk insanını seviyor bu markalar çok kötü hizmet ediyor olayını bir tarafa bırakıp tüm markaların müşteriyi yolunacak kaz olarak gördüğünü kabullen.

• Ben yaşadıklarıma dayanarak bir şeyler aktarmaya çalışmıştım.Marka düşmanı da değilim.Eleştriliecek kendi sınıfındaki araçlara göre bir sürü yanı olduğunu düşündüğüm için yazdım. Herhangi biryerlerden okuyup sallamadım ya da başka şeyleri görmezden gelmedim. Neyse herkesin kendi fikri.. Aldıkları-alacakları araba hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
    ..Saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Mükemmel cevap
    Codename 47.5

Arkadaşım o kadar yersiz ,haksız ve bilmeden yorum yapmışsınki cevap yazınca da forumda Renault fanatiği diyorlar.
    Şimdi sana soruyorum Megane I -II- III , Laguna I-II-III , Clio I-II-III kokpitlerinde model bazında benzer nokta varsa fotoğraf ekle bizde bilelim.Yada tasarım olarak birbirlerine çok benziyorlarsa onuda ekle görelim.
    Hava yastıklarından ve güvenlikten bahsetmişsin.Dünyada ilk beş yıldız alan C ve D segmenti araçları hangi firma üretti ve dolayısıyla güvenlikte çıtayı üstlere kim taşıdı.Ayrıca Türkiyede üretilenlerde dahil en alt donanımda Megane II ile C segmentinde 6 hava yastığını ve abs'yi standart donanıma koyan hangi firma.
    Sen Symbol'ü eleştireceksen eleştir.Ama onun yanında Hyundai da eleştir.Yada Türkiyeye sadece 2 hava yastığıyla gelen kırkbinlik Poloyu da.Yada aklıma gelmeyen başka markalarıda.Sen Toros ve Symbol de kalmışsın bence gözlerini açıp etrafına bak.Yaptığın eleştirilerin Symbol ve Torostan öteye hiç bir kabul görecek tarafı yok.
    Bizde her araçta esp olsun hava yastıkları bol olsun isteriz ama ne kadar ekmek o kadar köfte , kabullenmek istemesekte bu böyle.
    Renaultun satış politikasında eleştirilecek çok nokta var senelerdir Türk insanının gösterdiği ilgiyi bazı noktalarda suistimal ettiklerine bende katılıyorum ama bu kadar da kör olmaya gerek yok.Yani şu markalar Türk insanını seviyor bu markalar çok kötü hizmet ediyor olayını bir tarafa bırakıp tüm markaların müşteriyi yolunacak kaz olarak gördüğünü kabullen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 22 Eylül 2010; 0:57:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cafercan2633

illa reno alınacaksa (spor takımı tutar gibi araba markası tutuluyorsa) fluence değill!!!!!!!!!! Ya megane HB /ST veya Laguna. tasarımları çok güzel. Bu ikisi harcinde renoya binmem. Benim düşüncemdir.

Olaya illa tasarım olarak bakmamak lasım. Ben Astra'yı tercih ederdim ama Fluence'yi kimse hafife almasın derim ben. Tasarımını bende beğenmiyorum ama herkes biliyor ki servis hizmeti olarak Renault TR'deki en geniş servis ağlarından birine sahip. Bu bi etkendir Fluence'nin tercih edilmesinde. Ayrıca Megane güzel ama bagajı Fluance kdr geniş değil. Unutmayın ki Türkiye sedan oto cennetidir. Herkesin bildiği üzere en çok sedan otolar satılır çünkü biz Türkler genelde kalabalık aileler olarak yaşarız ve bagajı büyük arabalar birinci tercih sebebidir. Saygılar.

• Arkadaş konuyu açtığına pişman olmuştur heralde.
    ben tartışmaya yeni bir boyut getirim.
    en iyi arabayı kim yapar?
    tabiiki Japonlar yada caponlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toşu -- 22 Eylül 2010; 1:19:08 >
  • quote:

hayatımda bu kadar boş ve saçma sapan bir yazı görmedim...Neden boş alıyor ki kardeşim sıfır araç alıyorsun sen sıfır araba bu yav ayakkabı mı alıyorsun ?Evet parası olmayan butçesine göre binecek az parası olan sıfır araba almayacak bunun nesi yanlış?

Aslında para sahibi olmadan araba sahibi olmaya çalışınca böyle durumlar ortaya çıkıyor 40 bin lira yahu 40 bin lira az para mı ?Burda yorum yapanların çoğunun bu para olmadan şu alınır bu alınır dediğini düşünüyorum fakaaaaaat iş ciddiye bindiğinde iş araç almaya geldiğinde bu şekilde yazanların tamamına yakını gidep bir renault bayine Renaultunu alıyor kaç defa şahit oldum kaç kişiye demek ki neymiş büyük konuşmayacaksın dedim ben bilirim...daha geçenlerde bizim buradanrenault araba mı ovvvv renault dandik diyen birisi gitti 2007 model megane aldı 26 bine.aynı adamla trafikte ilerlerken max. 18-19 bin edecek bir accort gördük yahu ne araba yav off arabaya bak dedi adam bundan 7 bin lira fazla vererek megane sahibi oldu vs.vs vs umarım anlatabilmişimdir.parasını cebini seven Renault alıyor hatta aynı adam octavia felan gördüğünde de iç geçiriyor halbuki altındaki renaulta daha çok para veriyor anladın mı canım kardeşim yani ne yazsak boş bu ülkede RENAULT RENAULT RENAULT
    yoksa ben de istrerim kapımın önünde bir accort dursun şöyle sunrooff lusundan hemi de

Ne yani Renault o zaman işini gücünü bıraksın parası olmayanlara sıfır araba üretsin yahu kardeşim neremle güleceğimi şaşırdım...o tek artısı 0 Km dediğin şey için yıllarca canla başla çalışmayı göze alan insanlra var bu mülkede.Yürüyen plastik mi yuhh yani yuhh senin audin mercedesin ne kadar güvenli Sen onu bunu bırak da RENAULT gibi bir otomotiv devinin otomobillerin güvenlik dünyasına neler kattığından haberin var mı?Bütün dünyadaki gelmiş geçmiş otomobillerin güvenlik anlayışını nasıl değiştirdiğini biliyormusun Renault'un?NCAP nedir biliyormusun duydun mu hiç böyle bişey ?

Neyse daha fazla yazmaya gerek yok ciddiye almaya da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 22 Eylül 2010; 14:17:39 >

• Şu satış rakamlarına göre araba kıyaslamayı bırakın artık.
    tamam renault bugatti veyron dan daha çok üretiliyor. daha çok tercih ediliyor kesin daha iyidir.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte olayına katılıyorum ama lütfen renault ile audiyi mercedesi hatta VW bile kıyaslamayın ayıp oluyor.

Renault markasına karşı bişey demiyorum tabiiki dünya devi ama dünya devi olması gelirinin daha çok olması daha kaliteli araç üretiyor anlamına gelmiyo.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.