Şimdi Ara

RENAULT FLUENCE + VW JETTA + OPEL ASTRA HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- VW JETTA

- OPEL ASTRA

VEYA BAŞKA MARKA VEYA MODEL OLABİLİR.

BU ARAÇLARDAN HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ. FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRMISINIZ.

OTOMOBİL ALMADAKİ TERCİHLERİM

1- Yılda 6.000 km yol gider diye hesapladım
    2- Benzinli olmalı
    3- Otomatik vites de olur düz vites olabilir
    4- 1 çocuk
    5- Bütçe en fazla 40.000 TL olmalı
    6- En geç Ekim ayında araba almam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATARSAN -- 4 Eylül 2010; 6:51:09 >

• astra
    jetta
  • bagaj onemlı degılse astra tercıhım olurdu.. jetta kasa degısıtırecek onumuzdekı yıl... fluence ıse tabut gıbı sekılsız bır araba.. fluence yerıne megane olabılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

bagaj onemlı degılse astra tercıhım olurdu.. jetta kasa degısıtırecek onumuzdekı yıl... fluence ıse tabut gıbı sekılsız bır araba.. fluence yerıne megane olabılır..

+20

astra cok guzel bır arac.jettayıda bekleyıp gorun derım
  • Bence Seçeneklerden Fluance'ı hemen sil.İçim her ne kadar jetta dese de beklemezsiniz zarar edersiniz.Bagaj sıkıntısı yoksa Astra,Bagaj sıkıntısı varsa 1 yıl bekleyip jetta
  • Bence biraz daha ayrıntılı bilgi verin,yılda kaç km yapılacak? Dizel-benzin fark eder mi?
    Otomatik düz? Çocuk? Bütçe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Bence Seçeneklerden Fluance'ı hemen sil.İçim her ne kadar jetta dese de beklemezsiniz zarar edersiniz.Bagaj sıkıntısı yoksa Astra,Bagaj sıkıntısı varsa 1 yıl bekleyip jetta

Bu yılın sonu ile 2011 ilk çeyrek arası yeni jettalar geliyor diye biliyorum acaba benmi yanılıyorum
  • Opel ve Jetta arasından içinize sineni tercih edin hocam. Bizde Jetta var, amcamda Astra var. Yalıtım olarak Astra daha iyi fakat diğer durumlarda kafa kafaya gidiyorlar.

Bugün bir Fluence kazası gördüm. 4 yol kavşağı. Yolların hepsi bölünmüş yol. Sağdan eski transitlerden geliyor kısa şasili olanından. Fluence de soldan kavşağa hızlı giriyor...

Fluence, Transit'e sol yandan iki teker arasından bindiriyor. Transitte fazla zarar görünmüyordu. Sadece marşpiyel bükülmüş gibiydi... Ayrıntıyı bilmiyorum fakat.

Fluence için durum vasattı. Motor, konsola kadar gelmiş. Hava yastıkları patlamış. Ön dingiller kırılmış. Lastikler patlamış, yamulmuş... Fluence şoförü ayaktaydı ve herhangi bir yarası yoktu çok şükür. Her tarafa Fluence parçası doluydu

• Aceleniz yoksa yeni Jetta yı bekleyin derim
  • Yeni kasa Jetta Gerçi görüntü olarak çok bi farkları yok özellikle arkadan ama neyse....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Opel ve Jetta arasından içinize sineni tercih edin hocam. Bizde Jetta var, amcamda Astra var. Yalıtım olarak Astra daha iyi fakat diğer durumlarda kafa kafaya gidiyorlar.

Bugün bir Fluence kazası gördüm. 4 yol kavşağı. Yolların hepsi bölünmüş yol. Sağdan eski transitlerden geliyor kısa şasili olanından. Fluence de soldan kavşağa hızlı giriyor...

Fluence, Transit'e sol yandan iki teker arasından bindiriyor. Transitte fazla zarar görünmüyordu. Sadece marşpiyel bükülmüş gibiydi... Ayrıntıyı bilmiyorum fakat.

Fluence için durum vasattı. Motor, konsola kadar gelmiş. Hava yastıkları patlamış. Ön dingiller kırılmış. Lastikler patlamış, yamulmuş... Fluence şoförü ayaktaydı ve herhangi bir yarası yoktu çok şükür. Her tarafa Fluence parçası doluydu

ee ne yapması lazımdı aracın ,işte kendin söylüyorsun adam sapasağlamdı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Ozan

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Opel ve Jetta arasından içinize sineni tercih edin hocam. Bizde Jetta var, amcamda Astra var. Yalıtım olarak Astra daha iyi fakat diğer durumlarda kafa kafaya gidiyorlar.

ee ne yapması lazımdı aracın ,işte kendin söylüyorsun adam sapasağlamdı diye

Fluence kötü demedim ki hocam zaten. Sadece kazasını gördüm. Gördüklerimi aktardım. Tam değerlendirme için aracın hızını da bilmek lazım.
    Forumda vardı, VW Crafter'dı galiba panelvan. Panelvan yanından aynı şekilde C5 çarpmıştı. Panelvana çarpan C5'in durumu, Fluence'den daha iyiydi özetle...

• Reno nun aldığı 5 yıldızlar hikaye yani. Daha düne kadar 4 yıldız bile alamayan Citroen bile daha sağlam.
    Bu göz kararı kaza analizlerine bitiyorum. Reno ve Fiat araçlarına bu aşağılama nedendir bir türlü anlayamamışımdır. B ve C sınıfının bu kadar gelişmesinin ateşleyicisi bu iki firma bir türlü halkın gözünde itibar göremedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Reno nun aldığı 5 yıldızlar hikaye yani. Daha düne kadar 4 yıldız bile alamayan Citroen bile daha sağlam.
    Bu göz kararı kaza analizlerine bitiyorum. Reno ve Fiat araçlarına bu aşağılama nedendir bir türlü anlayamamışımdır. B ve C sınıfının bu kadar gelişmesinin ateşleyicisi bu iki firma bir türlü halkın gözünde itibar göremedi.

Göremedi güya. insanlar ancak konuşurlar şöyle kötü böyle dandik.peki sonuç ne olur satış rakamlarında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Reno nun aldığı 5 yıldızlar hikaye yani. Daha düne kadar 4 yıldız bile alamayan Citroen bile daha sağlam.

++
  • Bende hemen hemen aynı araçlar arasında kalmıştım.Ama şimdi yeni jettayı beklemeye karar verdim.Fakat nezaman geleceği hakkında bayinin bile net bilgisi yok. Arkadaşlardan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Ben olsam fluence'e dönüp bakmazdım bile.
    Bagaj sorunu yoksa Astra
  • 40 a astra hb nin hangi tipini düşünüyorsunuz?
  • acaba astra hb mi sedan mı bu belirtilmemiş.
    hb ise astra sedan ise jetta..
  • Fluence'i ele bence aralarından direk bence.
    Yerinizde olsam Jetta alırdım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.