Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
164.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akoray

Günaydın. Kameramı monte ettikten sonra dikkatimi birşey çekti, o da arabayı stop edip içeriden çıktıktan sonra kapıları da kilitlememe rağmen çakmakta takılı olan adaptörün ışığı sönmüyor yani sürekli elektrik var. Hatta belki biraz zaman geçince belki elektriği keser diye bir saate yakın takılı bıraktım ama hala elektrik vardı ve kamera kayıt etmeye devam ediyordu. Hem iyi, park halinde de sürekli kayıt yapabililrim hem de kötü aküye zarar verir mi diye düşündüm. Sizde de bu şekilde mi? Teşekkürler.

Benim arabada kesiyor. Ama kac dakika sonra dikkat etmedim dogrusu. Arabaya belli bir sure sonra geri donup kapiyi actigimda kamera calismaya basliyor oradan biliyorum. Bir ara sizin icin beklerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Zahmet olacak. Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Az once arabaya girerken dikkat ettim. Elimi kapi koluna sokunca cakmaga guc gelip kamera calismaya basladi. Ne kadar zamanda kestigine bakarim sizin icin.

• quote:

Hocam senin icin sabirla arabada oturdum Merkezi kilidi devreye aldiktan sonra 15.dakika'da cakmaklik devreden cikiyor. Selamlar.

• Araç 4. senesine geldi sayılır. Yakında akünün bitmesini bekliyorum. Elimde kalmadan araç henüz kendi aküsünü kullanırken değiştireyim diyorum. Yakın zamanda dışarıda akü değiştiren var mı? istanbul şartlarında olduğu için öyle jelli kremli akülere gerek yok. Sadece amperi biraz daha fazla olabilir belki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

quote:

Hocam senin icin sabirla arabada oturdum Merkezi kilidi devreye aldiktan sonra 15.dakika'da cakmaklik devreden cikiyor. Selamlar.

Hocam zahmet oldu çok çok teşekkür ederim. Ben bi serviste elektrikçiye göstereyim o zaman. Normal bi durum değil çünkü arada sırada "Akü sarj sistemi arızası" diye uyarıda veriyor aracım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoray -- 2 Mayıs 2016; 12:35:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Araç 4. senesine geldi sayılır. Yakında akünün bitmesini bekliyorum. Elimde kalmadan araç henüz kendi aküsünü kullanırken değiştireyim diyorum. Yakın zamanda dışarıda akü değiştiren var mı? istanbul şartlarında olduğu için öyle jelli kremli akülere gerek yok. Sadece amperi biraz daha fazla olabilir belki?

Geçen ocak 4 yaşını geçeli 2 ay olmuştu ki akü sinyal vermeye başladı havalar da soğuk olduğundan risk almayım dedim. serviste orjinal değerlerdeki aküyle değiştirdim. 3 yıl garantisi var. 320 tl eski aküyü de 20 ye saydılar 300 e değiştirdim. Dişardan pahallı ama fazladan 1 yıl garanti ve daha fazla marşa dayanıklılığı var diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windlover -- 2 Mayıs 2016; 20:29:35 >
  • akoray A kullanıcısına yanıt
    En kisa zamanda gosterin siz. Umarim basit bir seydir. Selametler.

siz hangi ildesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmuc

siz hangi ildesiniz?

Istanbul Kartal.

• Merhaba arkadaşlar,
    2013 reno scenic icon full aracın 40.000 bakımı ekranda gözüktü 30 gün var uyarısı,
    ben hep yetkili servi ankara görgülü kardeşler kullandım.
    28 nisan da 3 yıllık süre dolduğundan hem muayene hem eksozt muayene yaptırdım.

1-aynı marka ve yıl olup 40000 bakım yaptıran arkadaşlar neler değişti ve kaç tl oldu
    2-garanti süresi dolsa da yine yetkili servis de bakım yaptırmaya devam mı etmeliyiz
    3-aracımız önden çekişli diye biliyorum frenlemelerde arka tekerleri kullanıyorsak, benim ön iki teker tehlikeli yırtıktan dolayı değişmişti onları arka ile değiştirsek nasıl olur
    4- 40000 bakımında akü dahil değilse uyarı verene kadar kullanmalımıyım
    5- orijinal cam rüzgarlığı çok pahalı satıyorlar hala 2013 reno scenic için cam rüzgarlığı bulamadım 60-80 tl arası ürüne 270 tl vermek de istemiyorum bu konuda yaptıran arkadaşlar var ise
    yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkürler

• Öncelikle Fotolar Herşeyi anlatacak tabi ama , Değerli Senik Sevdalıları ; öncelikle bir kaç sene önce kurmuş olduğumuz facebook sayfamız büyümüş kendimize ait sticker, RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3
     RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3
    b RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3
    ilgi, foto ve arkadaşlığın söz konusu olduğu ve artık buluşmalar bile yaptıgımız Renault Scenic Team Facebook sayfamızda artık siz degerli üyeleride görmek isteriz.
    Gerçek anlamda araçlarımız hakkında dogru bilgiye ve nezih bir ortam sizleri bekliyor
    Bu arada bu araç tam bir aşk anlat anlat bitmez
    Renault scenic Team Yöneticileri : Volkan AKTAŞ,Can ACARTÜRK,Murad CANEL, ErdemGEÇER,Muhammet ARACI
    SAYGILARIMIZLA...
    https://www.facebook.com/groups/renaultscenicteam/  RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3

• quote:

Arkadaslar malumunuz yeni scenic ile ilgili birkac fotograf yayinlandi.Resmi tanitimi birkac gun icerisinde, Cenevre otomobil fuarinda yapilacakmis. Yeni kasa bende pek heyecan uyandirmadi dogrusu.Soyle espace turu daha iddiali birsey bekliyordum.Neyse bizim memlekete ne zaman gelir diye Renault`a mesaj attim.Kisa zamanda donus yaptilar ve artik Turkiye`ye getirilmeyecegini soylediler.Musteri beklentileri,pazar vizyonu falan felan birseyler gevelediler iste.Artik bizde "son kullanicilar klubu"ne terfi ettik anlayacaginiz .Arabalarimizin degerini bilelim
    Selametler.

çok kötü bir haber umarım gelir yeni grand kasa çok güzel gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

Arkadaslar malumunuz yeni scenic ile ilgili birkac fotograf yayinlandi.Resmi tanitimi birkac gun icerisinde, Cenevre otomobil fuarinda yapilacakmis. Yeni kasa bende pek heyecan uyandirmadi dogrusu.Soyle espace turu daha iddiali birsey bekliyordum.Neyse bizim memlekete ne zaman gelir diye Renault`a mesaj attim.Kisa zamanda donus yaptilar ve artik Turkiye`ye getirilmeyecegini soylediler.Musteri beklentileri,pazar vizyonu falan felan birseyler gevelediler iste.Artik bizde "son kullanicilar klubu"ne terfi ettik anlayacaginiz .Arabalarimizin degerini bilelim
    Selametler.

çok kötü bir haber umarım gelir yeni grand kasa çok güzel gözüküyor.

Dostum video icin cok tesekkurler. Ben 7 kisilik mpv'leri pek sevmiyorum. Ama yeni grand scenic cok albenili olmus bana gore. Kucuk espace gibi olmus. Bence 5 kisilikten daha yakisikli olmus. Turkiye'ye gelmeyecegini ogrenince hevesim kacmis arastirmalari birakmistim. O yuzden 7 kisiliginin tanitildigini bile bilmiyordum. Umarim Renault bizi yaniltir.

• Yeni kasayı bende çok beğendim. Gelmeyecek olması üzücü.

• Bende bugün sordum Renault Cnalı destek hattına, scenic modeli artık Türkiye ye giriş yapmayacak dedi.

Elimizdeki araçların değerini bilelim :)
    Hocam tekrar merhaba. Elektrik sorununu hallettirdim. Ayrıca arka cam içinde kamera şiparişi verdim o da pazartesi salı gelir. A118C aldım.

• quote:

Hocam tekrar merhaba. Elektrik sorununu hallettirdim. Ayrıca arka cam içinde kamera şiparişi verdim o da pazartesi salı gelir. A118C aldım.

Nasil hallettiniz acaba?Kolay birseymiydi?
    Benim kayinpeder`de kafayi kameraya takti.Ay`da yil`da bir arabasini kullaniyor kamera kamera diye takildi pesime.Siz bu modeli bir deneyin bakalim.Olmazsa ben de getirtirim.
  • quote:

quote:

Nasil hallettiniz acaba?Kolay birseymiydi?
    Benim kayinpeder`de kafayi kameraya takti.Ay`da yil`da bir arabasini kullaniyor kamera kamera diye takildi pesime.Siz bu modeli bir deneyin bakalim.Olmazsa ben de getirtirim.

Oto elektriçisi 5 dakika da halletti. Sigorta kutusuyla ilgili bi durummuş çok anlamadığım için ayrıntısını sormadım maalesef.
    Kamerayla ilgili montajdan sonra mutlaka size bilgi veririm. İyi pazarlar

• Bizim araçlara uygun sanki. Ön ve arka silecekler, fiyatları da uygun geldi ama alıp denemekte kararsız kaldım. Siz ne dersiniz?

Ön silecekler:http://www.sileceksepeti.com/Renault-Scenic-Arka-Silecek-2010-2015-Bosch-Rear,PR-958.html

Arka silecek:http://www.sileceksepeti.com/Renault-Scenic-Silecek-Takimi-2010-2015-Bosch-Aerotwin,PR-353.html

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.