Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
164.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akoray

Bizim araçlara uygun sanki. Ön ve arka silecekler, fiyatları da uygun geldi ama alıp denemekte kararsız kaldım. Siz ne dersiniz?

Ön silecekler:http://www.sileceksepeti.com/Renault-Scenic-Arka-Silecek-2010-2015-Bosch-Rear,PR-958.html

Arka silecek:http://www.sileceksepeti.com/Renault-Scenic-Silecek-Takimi-2010-2015-Bosch-Aerotwin,PR-353.html

Bizim silecekler epey zor bulunuyor.Satilmaya baslandigina sevindim.Aerotwin`ler icin fiyati guzel bence.Gayet kaliteli sileceklerdir.Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: atmuc

sizin trafik hala çalışıyor mu? benimki bugün live servis aboneliği yok deyip trafik bilgisi yüklemiyor. sanırım kullandığımız 1 aylık demoydu.

Selamlar.Daha once navigasyon trafigi ile ilgili yazismistik.Benimkisi hala calisiyor.Hatta ilce merkezleri ve sehir disi yollara`da yayilmaya basladi.Eger navigasyonu kullanarak bir yere gitmek istersem trafige gore suradanmi buradanmi diye soruyor.Gps`e baglandiktan/radyo yayini aldiktan sonra(arabam yeralti otoparkinda oldugundan disari cikinca basliyor surec) bir dakika kadar guncelleme yapiyor.Sonra kullanima hazir hale geliyor. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 12 Haziran 2016; 16:24:07 >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Aldım bakalım geldiğinde isteyen arkadaşlara bilgi veririm. Bu arada aynı firmayı N11'de de buldum hazır çekim varken fiyat daha da uyguna geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

quote:

sizin trafik hala çalışıyor mu? benimki bugün live servis aboneliği yok deyip trafik bilgisi yüklemiyor. sanırım kullandığımız 1 aylık demoydu.

Selamlar.Daha once navigasyon trafigi ile ilgili yazismistik.Benimkisi hala calisiyor.Hatta ilce merkezleri ve sehir disi yollara`da yayilmaya basladi.Eger navigasyonu kullanarak bir yere gitmek istersem trafige gore suradanmi buradanmi diye soruyor.Gps`e baglandiktan/radyo yayini aldiktan sonra(arabam yeralti otoparkinda oldugundan disari cikinca basliyor surec) bir dakika kadar guncelleme yapiyor.Sonra kullanima hazir hale geliyor. Bilginiz olsun.

bilgi için teşekkürler. ben trafik bilgisi çalışırken ikinci kez sd kartı bilgisayara takıp güncelledim. çalışmamaya ondan sonra mı başladı yoksa öncesinde mi çok emin değilim. siz yakında haritaları/yazılımı güncellediniz mi? güncelleyecekseniz mutlaka backup alın :-)

• Hem öne hem de arkaya kayıt amaçlı kamera taktırmak istiyorum.arka kameraya özellikle ihtiyacım olacak.arkada 2 bebek koltuğu olduğu için eşim ortada oturuyor.bu nedenle ön camdaki aynadan arkasını göremiyorum.arka kamera görüntüsünü ayna olarak kullanmak istiyorum. önerebileceğiniz bir model var mı?
  • atmuc A kullanıcısına yanıt
    Evet guncellemeden once yedekleme yapıyorum.En son guncellemeyi mayis`da yapmistim.
  • quote:

Hem öne hem de arkaya kayıt amaçlı kamera taktırmak istiyorum.arka kameraya özellikle ihtiyacım olacak.arkada 2 bebek koltuğu olduğu için eşim ortada oturuyor.bu nedenle ön camdaki aynadan arkasını göremiyorum.arka kamera görüntüsünü ayna olarak kullanmak istiyorum. önerebileceğiniz bir model var mı?

Selamlar.Yanlis anlamadiysam siz arka cama kamera on tarafa bir yerede ekran monte etmek istiyorsunuz.Bildigim kadariyla oyle bir kamera yok.En azindan kamera forumunda incelenenler arasinda hic gormedim.Yine de o forumdaki duayenlere sorarsaniz daha iyi olur.
    Bugün akşam üzeri silecekler geldi ve montajı yaptım. Tam uydu. Sökme takma sadece 10 dakikamı aldı. Deneme yaptım sürücü tarafında iz bırakmadı.
    Arka kamerayı dün monte ettim ve iki gündür de kullanıyorum. Gece çekimi mini 0826 kadar iyi değil ama arkada olduğu için çok da sorun olmaz. Öne mini 0826 arkaya da A118C yi tavsiye ederim.
  • akoray A kullanıcısına yanıt
    Sileceklerden ben de alip bagaja atayim bari.Bu kisi da mevcut arabamla gecirmeyi planladigimdan lazim olacak mutlaka.
    Kayinpeder`e mini 0826 bakayim bari.Ama once kablolama icin arabasinda bir kesif yapmaliyim.Kesin o ihale bana kalacak cunku.
    Bilgi icin tesekkurler.Selametler.
    Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin. Birde mini serisinin yeni modeli çıkmış 0903 ona da bir bakın isterseniz kapasitörlü pili varmış gerçi konusunu takip ediyorsunuzdur.

• quote:

quote:

Selam,

Navigasyon ekranında trafik yoğunluğu bilgisine ne şekilde ulaşıyorsunuz?

• quote:

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin. Birde mini serisinin yeni modeli çıkmış 0903 ona da bir bakın isterseniz kapasitörlü pili varmış gerçi konusunu takip ediyorsunuzdur.

Evet kabaca bir baktım ona da. Ama gps'in altında ayar çubuğu gibi birşey var. O hoşuma gitmedi. Bakalım acelem yok zaten. Kayinpeder bugün yazlığına gitti. Arabasını 3 ay güneşte yatıracak orada. Bir ara karar veririm.

• gemsaz G kullanıcısına yanıt
    Eğer yoğunluk olan bir bölge varsa sarı/turuncu/kırmızı olarak yoğunluğun devam ettiği mesafe boyunca haritada gözüküyor. Serbest yollar herzamanki gibi beyaz gözüküyor.

Teşekkür ederim..
  • ARKADAŞLAR ACİLL 2013-14 GRAND SCENİC İCON URBAN PAKET EDC FULL OPSİYON ARAÇ BAKIYORUM.GRAND PİCASSO İLE İKİSİ ARASINDA GİDİP GELİYORUM FAKAT BU SEGMENTİN KRALI HİÇ ŞÜPHESİZ SCENİC.VARSA SATANLAR ARACINI MAKUL FİYATLARLA BİLGİ VERSİNLER.HAYIRLI GÜNLER HERKEZE
     RENAULT GRAND SCENIC 3  & SCENIC 3

• quote:

quote:

Evet kabaca bir baktım ona da. Ama gps'in altında ayar çubuğu gibi birşey var. O hoşuma gitmedi. Bakalım acelem yok zaten. Kayinpeder bugün yazlığına gitti. Arabasını 3 ay güneşte yatıracak orada. Bir ara karar veririm.

Hocam birde mini 0807 çıkmış kapasitörlü ayrıca o kötü görünümlü çubuk yok.

• akoray A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgin icin cok tesekkir ederim. A118 dizayn olarak hosuma gitti. Kayinpederin aracta yagmur sensoru/serit kamerasi gibi donanimlar olmadigindan bu kamera guzel durur diye dusundum. Yakinda siparisini verecegim. Selametler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende A118C var ama gece çekimleri berbat. Mümkünse biraz daha kaliteli birşey almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoone

Bende A118C var ama gece çekimleri berbat. Mümkünse biraz daha kaliteli birşey almak lazım.

Bilgi icin tesekkurler. O kadar kotu demek. O zaman mini 0826 daha dogru bir tercih olacak. Selametler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 21 Haziran 2016; 21:30:08 >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.