Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
164.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 1 Mart 2016; 13:45:22 >
  • Arkadaslar malumunuz yeni scenic ile ilgili birkac fotograf yayinlandi.Resmi tanitimi birkac gun icerisinde, Cenevre otomobil fuarinda yapilacakmis. Yeni kasa bende pek heyecan uyandirmadi dogrusu.Soyle espace turu daha iddiali birsey bekliyordum.Neyse bizim memlekete ne zaman gelir diye Renault`a mesaj attim.Kisa zamanda donus yaptilar ve artik Turkiye`ye getirilmeyecegini soylediler.Musteri beklentileri,pazar vizyonu falan felan birseyler gevelediler iste.Artik bizde "son kullanicilar klubu"ne terfi ettik anlayacaginiz .Arabalarimizin degerini bilelim
    Selametler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 1 Mart 2016; 13:06:16 >
  • Daha önce verildimi bilmiyorum ama Scenic 3 1.5 dci ve diğer tüm markalar için periyodik bakım ve filtrelerin değişimi ile ilgili görsel anlatım yapan bir site Fransızca..

http://www.auto-technique.fr/fiche-technique/vidange-par-vehicule-renault-scenic-3-1-5-dci-sans-fap-k9k-p1-479.html

http://www.auto-technique.fr/fiche-technique/climatisation-chauffage-ventilation-filtre-habitacle-renault-scenic-3-p1-338.html

http://www.auto-technique.fr/fiche-technique/mecanique-auto-filtre-a-air-renault-scenic-3-p1-339.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skayacik -- 2 Mart 2016; 14:11:18 >

• 2 ay oldu aracı alalı yakıt konusunda önceki yazdıklarımı tekrardan düzenliyorum..

-Araç soğuk hava,kısa mesafe,rampa yukarı ve yoğun trafik şartlarında 9-10 L yakmakta
    -Vites geçişlerine dikkat etmezseniz,geç vites atıp devirli kullanırsanız özellikle dur kalklar da yakıt çok fazla yakmakta.İçeri az ses aldığı için araca yeterince alışmadan motor sesine göre vites atmayın.Ekrandaki vites atma ok işaretini takip edin alışana kadar...
    -Üsttekilerin tersi durumlarda 5,5-7 litre arası yakmakta ki bu gayet yeterli
    -Aracın 1,5 ton olması özellikle dur kalk ve rampalarda maalesef dezavantaj.Vergide ise üst segment te göre ciddi avantaj..Aracın hakkı Düşük hızlar için 1.7 cc motor ancak BG yönünden benim için tüm hızlanmalarda son derece yeterli..Benim fikrim bu ama uzmanı değilim konunun

Sonuç olarak arcın sahibi olacak kişi için yakıt önemli ise kullanım şekli,kullanacağı güzergah/mesafe ve bu güzergahtaki trafik durumu,yaşadığı memleketin sıcaklık ortalaması vb durumları değerlendirip yakıt yönünü ona göre değerlendirmeli.Zira iyi ve kötü olasılıklar arasında bu araçta %30 civarı bir yakıt farkı var ancak segmentinde ki araçların kullanmadım ama bundan aşağı olduğunu sanmıyorum.Elbet binek araçlardan daha fazla yakacaktır,Sonuçta segment farklı

Ben 2 aylık sahiplik sonrası..alt takımları bir VW kadar yeterli değil.Tipik Fransız konseptini yansıtıyor.Almadan önce 2008 baktım alt takımları ve içeri ses alması felaketti ancak dış/iç görünüm,iç konfor ve binek arabalarda olayacak kadar iç mekan ferahlığı ile ben çok memnunum arabadan..sadece trafiğe pek girmemeye çalışıyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skayacik -- 11 Mart 2016; 17:57:38 >

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    ilk açılışta 3 satırlık bilgi çıkıyor. ne kadar trafik bilgisi aldığına dair. hedef girildiğinde rota/bilgi tuşuna basıldığında LIVE sekmesinde trafik bilgilerini gösteriyor. seyir halinde daha avantajlı farklı bir güzergah bulursa seçmek isteyip istemediğinizi soruyor.
  • atmuc A kullanıcısına yanıt
    Ben de bugun ayarlardan aktif ettim. Istanbul'da bazi bolgeler icin trafik yogunlugunu gosteriyor. Fazla karistirmadim. Navigasyondan memnundum bununla daha iyi olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

Ben de bugun ayarlardan aktif ettim. Istanbul'da bazi bolgeler icin trafik yogunlugunu gosteriyor. Fazla karistirmadim. Navigasyondan memnundum bununla daha iyi olmus.

R-link denen olay, internete nasıl bağlanıyor?
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    rlink yok. trafik bilgisini radyo üzerinden alıyor.

benzer cihazlar da çıktı.

https://piranha.com.tr/product.php?product_id=316#.VtxhO5x968F
  • Arkadaşlar merhaba,

2013 Scenic 3 aracımı yeni aldım, okuduğum kadarıyla teyp üzerinden usb ile mp3 çalmak için usb stick fat32 şeklinde formatlanacak ve mp3 ler root a atılacak diye biliyorum.

1- Klasör klasör attığım zaman ilk klasörlerdeki yaklaşık 150 şarkıdan sonra başa dönüyor gerisini neden çalmıyor?
    2- Misal 100. şarkıyı dinlemek için sırayla 100 e kadar tüm şarkıları atlatmak gerekiyor, direk 100 şarkıya geçemiyorum ve bu süreç çok uzun sürüyor bunun başka bir yolu yokmudur? Veya tecrübelerinizden siz nasıl bir metod buldunuz mp3 dinlemek için?

Teşekkürler
  • Merhabalar ben GRAND SCENİC modellerine bakıyorumda türkiyede 2013 ten sonra 2014 2015 model grand scenic yokmu acaba ? Birde grand scenic satan en fazla 80bin kmli 2012 2013 model scenic satan varsa yazsın sahibindene vs koyan...
  • 2014'te ön tampon değiştikten sonra çok fazla araç satılmadı. 2015'ten sonra da satışı kesildi.

Bugün gelse 110-120 bin aralığında olacaktır. bknz: C-Max: 107.910 TL, Grand Picasso: 110.725 TL
  • Geçe hafta sonu İstanbul-Kandıra Beylerbeyi köyü-İstanbul yaptım.Otobanda 120kmh hız sabitleyici ile diğer yollarda 90 km hız sabitleyici ile bir kısmı da şehir içi kullanım olmak üzere 6,5 L ortalama ve 59 kmh ort.hız ile İstanbul'daydım.İzmit otobanında ki yoğunluk nedeni hız sabitleyiciden sürekli düşüyorsunuz mecburen.Araçta 5 yetişkindik.
    Sonraki birkaç gün İstanbul içi kullanımla ortalama 6,8 ler de şuan..
    İstanbul içi kısa mesafe ve soğuk havada 9-10 L çok net oluşuyor.
    Normalde araba ile işe gitmiyorum ama test için denedim.Sabah trafiği Dragos sahil yolu üzerinden Kozyatağı e-5 gidiş dönüş 8,1 L yaktım.Hava 10 derece altındaydı.
    Köyde birde karaca benzeri bir hayvana çarptım.Kaçamadım birden çıktı önüme..Baktık peşinden ama kalktı daldı ormana..
    sizin trafik hala çalışıyor mu? benimki bugün live servis aboneliği yok deyip trafik bilgisi yüklemiyor. sanırım kullandığımız 1 aylık demoydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmuc

sizin trafik hala çalışıyor mu? benimki bugün live servis aboneliği yok deyip trafik bilgisi yüklemiyor. sanırım kullandığımız 1 aylık demoydu.

Selamlar.Dikkat etmedim dogrusu.Yasadigim ilce`de pek trafik olmadigi icin birsey gostermiyordu zaten.Bir ara haritayla oynayip kalabalik ilcelere bakarim.
  • quote:

Selamlar. Gecikme icin kusuruma bakmayin. Bendeki trafik bilgileri calisiyor. Senelik guncelleme yaptigim icin olabilir. Selametle.

Selamlar, navigasyon için renoyu aradım bizimle ilgili değil Tomtomu arayın dediler. Tomtomu aradım reno tomtom ile anlaşma yapmadan açılmaz dediler. bir süre bilgileri gördüm dediğimde kısa süreli bir yanlışlık yapıldığını sonra kapatıldığını söylediler. sizinki de bir süre sonra kapanıyor olabilir.
  • quote:

Selamlar, navigasyon için renoyu aradım bizimle ilgili değil Tomtomu arayın dediler. Tomtomu aradım reno tomtom ile anlaşma yapmadan açılmaz dediler. bir süre bilgileri gördüm dediğimde kısa süreli bir yanlışlık yapıldığını sonra kapatıldığını söylediler. sizinki de bir süre sonra kapanıyor olabilir.

Olabilir. Simdilik calisiyor. Pek ise yarar bir ozellik degil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 18 Nisan 2016; 22:56:46 >
  • Arkadaslar selamlar. Asagida aracimda yeni kullanmaya basladigim mini 0806 model yol kamerasini paylasmak istedim. Bunun bir onceki modelini yaklasik 2 senedir kullaniyordum. Kameranin genel kalitesinden ve kucuk boyutlu olmasindan memnun oldugumdan yeni modelini de satin aldim. Hepinizin yasadigi gibi memlekette adi insan cok. Bu ekipmanla ileride yasayabilecegim haksizliklarin onune gecmeye calisiyorum. Kameralara ilgisi olan arkadaslara bu modeli tavsiye ederim. Selametler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Sierre34

Arkadaslar selamlar. Asagida aracimda yeni kullanmaya basladigim mini 0806 model yol kamerasini paylasmak istedim. Bunun bir onceki modelini yaklasik 2 senedir kullaniyordum. Kameranin genel kalitesinden ve kucuk boyutlu olmasindan memnun oldugumdan yeni modelini de satin aldim. Hepinizin yasadigi gibi memlekette adi insan cok. Bu ekipmanla ileride yasayabilecegim haksizliklarin onune gecmeye calisiyorum. Kameralara ilgisi olan arkadaslara bu modeli tavsiye ederim. Selametler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bende yeni mini 0826 modelini sipariş vermiştim. Nasıl monte etsem diye düşünüyordum. Resimler için teşekkürler. Arkaya da düşünüyor musunuz?

• akoray A kullanıcısına yanıt
    Eski mini'yi arkaya dusunuyorum. Ama onun kablolarini gizlemek on tarafa gore daha zor gozukuyor.Gozum yerse onu da yapacagim kisa zamanda. Kazasiz belasiz gunlerde kullanin bu arada

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.