Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
42
Favori
164.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sierre34

Bizim araba 60 bin'e yaklasti. Gectigimiz hafta garantiden direksiyon simidi ve sag arka koltuk emniyet kemeri ve kablo demeti degistirildi. Agustostaki bakimda siparis edilmisti ancak vakit ayirabildim. Arac 3 seneyi gectigi icin risk almak istemedim akuyu de degistirttim. Indirimle 330 TL odedim. Biraz pahali ama servis garantisi olsun diye fazla onemsemedim. Otomobilimiz pek buyuk ariza cikarmadan gidiyor simdilik. Selametler.

Hayırlı olsun akünüz. Eski akü sorun mu çıkarıyordu?
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Bir sikayetim yoktu aslinda. Spontone gelisti biraz. Bu forumlarda aku yuzunden yolda/sokakta kalan bircok insani okudugumdan risk almak istemedim. Okudugum kadariyla aku denen ekipman hic uyari vermeden bitebiliyor. Aldik iste kafam rahat artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemsaz G kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgi icin. Risk almak istemedim. Arabamizin yasi 3,5'a yaklasiyor. Aku,lastik gibi onem arz eden ekipmanlari degistirerek sorunsuz kullanmaya devam etmek istiyorum.

• Tam tersine üstadım. Özellikle kış aylarında sabah marşı çevirmekte zorlanarak uyarır bizi aslında ama dediğiniz gibi kafanız rahatlamıştır en azından. En geç seneye değiştirmek gerekecekti zaten. Tekrar hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
    Cok tesekkur ederim dostum. Hep birlikte insallah.

Bu arada bir konuda fikrinize danisayim. Son gunlerde merak ettigim kadjar'i inceledim. Dizayn,ic hacim ve donanim olarak oldukca hosuma gitti. Bazi ayrintilarda ucuza kacmislar yada atlamislar ama genel olarak almayi dusundugun bir otomobil olmus. Kendi aracimin takas fiyatini merak ettim pek tabiki. 55/56 bin TL gibi rakamlar teklif ettiler. Tamam onlarda bu isten para kazanacaklar ama bu rakamlar bana dusuk geldi. Bizim otomobillerin piyasasi kabaca ne kadar? Hic deneyiminiz oldumu? Tesekkurler.

• Satmayı düşünmediğim için hiç bilgim yok hocam. Sadece arada sahibindene bakıyorum, orası da malum zaten.

Geçen servise bakım için gittiğimde, showroomda Kadjar'ı inceledim. Malzeme kalitesi Scenic'e göre oldukça düşük. İç mekan Scenic kadar ferah değil. Benim hoşuma gitmedi açıkcası ama hayırlısı olsun sizin için.

Kemal Tepretoğulları Nissan da satıyor. X-trail ilgimi çekti ama o parayı asla vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_ari -- 24 Aralık 2015; 12:58:31 >
    Yok benimkisi bir heves iste. Arabamizdan cok memnunuz. Onumuzdeki sene gelecek yeni kasasiyi bekliyorum aslinda. Sadece seytan durttu iste.Kafama yatan bir takas fiyati verselerdi esimle ciddi olarak bir incelemeye alirdim.
    X-trail baska bir dunya.Tepretogullari'nda Qashqai ve Kadjar'in yaninda onu da inceledim. Guzel bir araba ama o kadar parayi baglamak bana zor gelir. Birde cvt sanzimanla ilgili sikintilar yasaniyor diye okudum.
    Neyse bizim duldulle yola devam edecegiz. Selametler.

• CVT'nin Nissan'da mı yoksa genel olarak mı sorunlu olduğunu okudunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

CVT'nin Nissan'da mı yoksa genel olarak mı sorunlu olduğunu okudunuz?

Nissan'in modellerini kastetmistim. Buradaki forumlarinda da, sikayet sitelerininde de bircok sikayet var. Dizel motorla bir uyumsuzluk var galiba. Umarim Ford'un cvt'si gibi milleti magdur etmez. Benim 2 onceki aracin cvt'li Honda idi. Kullanimini cok sevdigim bir sanzimandi.

• arkadaşlar selamlar,
    bir türlü 750/650 uyumlu silecek bulamadım. citroen de fransız arabasıdır diye citroen sileceği aldım ama takma aparatı uymadı :( silecek işini nasıl çözdünüz?
    bu arada yukarıda yakır ile ilgili yorumlar olmuş. 50 bin km'den fazladır yakıt ortalamam 5.2'nin üzerine çıkmadı. hatta yaz aylarında 4.9 a kadar düşüyor. aracım 2010 model grand scenic 3, 5 kişilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgenc -- 27 Aralık 2015; 23:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgenc

arkadaşlar selamlar,
    bir türlü 750/650 uyumlu silecek bulamadım. citroen de fransız arabasıdır diye citroen sileceği aldım ama takma aparatı uymadı :( silecek işini nasıl çözdünüz?
    bu arada yukarıda yakır ile ilgili yorumlar olmuş. 50 bin km'den fazladır yakıt ortalamam 5.2'nin üzerine çıkmadı. hatta yaz aylarında 4.9 a kadar düşüyor. aracım 2010 model grand scenic 3, 5 kişilik

Valeo servislerde var. En kotu siparisle getirtiyorlar. Selametler.

• quote:

Güzergahınızdaki trafik önemli. İstanbul'un sıkışık trafiğinde o rakamlar hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

Güzergahınızdaki trafik önemli. İstanbul'un sıkışık trafiğinde o rakamlar hayal.

haklısınız hocam. ben izmir'deyim. trafik nadiren sıkışık oluyor, o da hiç bir zaman istanbul gibi değil tabii ki
  • Arkadaslar selamlar. 2 senedir kullanmakta oldugum ve artik iz yapmaya baslayan sileceklerimi degistirmek icin hic umidim olmadigi halde yakinimdaki Bosch servisine ugradim. Bundan 2 sene once Turkiye stoklarinda bile olmayan aerotwin takimini surpriz bir sekilde bulup taktirdim. 80 TL'ye patladi ama bu silecekleri onceki arabalarimda da kullandigim icin parasinin hakkini verecegini biliyorum. Aranizda silecek arayan olursa Bosch bize uyan urununu memleketimize getirmis haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 4 Ocak 2016; 12:22:05 >
  • İyi fiyat, güle güle kullanın.
    Burda da stok yok diyor ama gelir yakında.
    Renault Scenic Silecek Takımı (2010-2015) Bosch Aerotwin
  • mrb araba aldınız mı
  • Slm arkadaşlar..ben de uzun bir sure araç araştırdıktan sonra bu hafta 2012 en full olan model bir scenic sahibi oldum..önceki aracım punto dizel baz versiyondu..resmen essekten inip ata binmiş oldum..ben bugüne kadar arabaya binmemisim :))) tabii bu benim bugüne kadar kullandığım en lüks araç oldu.Çam tavan navigasyon deri döşeme vs muhteşem ötesi..inşallah motor mekanik ve elektronikte beni Üzmez ve uzun yıllar kullanirim...40000 km de arac

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skayacik

Slm arkadaşlar..ben de uzun bir sure araç araştırdıktan sonra bu hafta 2012 en full olan model bir scenic sahibi oldum..önceki aracım punto dizel baz versiyondu..resmen essekten inip ata binmiş oldum..ben bugüne kadar arabaya binmemisim :))) tabii bu benim bugüne kadar kullandığım en lüks araç oldu.Çam tavan navigasyon deri döşeme vs muhteşem ötesi..inşallah motor mekanik ve elektronikte beni Üzmez ve uzun yıllar kullanirim...40000 km de arac

Gule gule kullanin yeni otomobilinizi.Scenic,Renault`un ozendigi sinifinin kaliteli araclarindan biri.Benimkiside 2012 model ve 60 Bin km`yi gecti.Ufak tefek arizalar disinda problemsiz bizi tasiyor.Size nacizane tavsiyem,Edc`nin onceki araciniz punto`da oldugu gibi manuel sanziman altyapisina sahip oldugunu ve uzun beklemeler ile sikisik trafikte bosa atmanizin omrunu arttirmasi acisindan onem arz ettigini unutmamaniz.Selametler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.