Bildirim
Renault Laguna hakkındaki görüşleriniz!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: volkman
2000 model üstü V6 3.0 motor bir Laguna almayı düşünüyorum. Tüplü.
Laguna kullanıcılarının fikirlerini almak istiyorum. Nasıl bir araba? Çok sorun çıkarır mı? Yedek parçası mevcut mudur? Kronik hastalıkları var mı?
Noterden sonra nufusa git ustune al abi kimligi olur t.c numarasi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Laguna kullanıcılarının fikirlerini almak istiyorum. Nasıl bir araba? Çok sorun çıkarır mı? Yedek parçası mevcut mudur? Kronik hastalıkları var mı?
+1 zevk için bineceksen al derim ama 2. elde çok sıkıntılı bir araç galerici arkaşımda 2005 model olması lazım 2.0 olan modeli var 1,5 yıldır satamadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
parçasını bulursun fakat daha pahalıdır diğer laguna versiyonlarına göre
alınır alınmasına da kısa süre sonra satayım dersen satamazsın kolay kolay, öldürünceye kadar kullanman lazım :)
tüp taktıracaksan 4 silindirli modellerden daha fazla ücret ödersin. -
-
Bahsettiğin motor hacmi türkiyede her anlamda sıkıntılı laguna olması ayrı
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Ne yapalım Cihanair. Alman sevmiyoruz işte. Sevene de mani olmuyoruz :) -
Satma kayginiz yoksa alınır. Gayet de zevkle sürülür
Benim de çok hoşuma gidiyor ama 2. eli çok kötü -
-
Bu araca ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz ? Hiç bir şey sizin zevkinizden önemli değil -
quote:
Orijinalden alıntı: M E C A Z
Bu araca ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz ? Hiç bir şey sizin zevkinizden önemli değil
17-20 arası alacağım -
Fiyatı çok şişik ve üstelik sahipleri bile 10 yılda 30000km kullanamamış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-can-otomotiv-den-22-000-km-de-otomatik-vites-laguna-144444465/detay -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-can-otomotiv-den-22-000-km-de-otomatik-vites-laguna-144444465/detay
150 bin kullanan nasıl kullanıyor?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-kazasiz-boyasiz-orjinal-arac-isteyene-144381140/detay
-
Baktığım çoğu ilan aracın MTV'sinin düşük olduğundan bassetmiş.Benim 2.0 Scenic için 6 aylık 520TL vergi ödüyorum.Satıp 3.0laguna alsam daha mı az öderim yani? -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-can-otomotiv-den-22-000-km-de-otomatik-vites-laguna-144444465/detay
O ilanı da nerden bulduysan.... Kimse 2002 model araca o kadar para vermez. Ayrıca 125.000 de 20.000 e, 150.000 de 18.000 e ilanlar da var. Zaten onları düşünüyorum ben de. Ağzına kadar dolu, lüks sayılabilecek özelliklerde orta sınıf bir araba. Üstelik de o fiyatlara bana en mantıklısı geliyor. Varsın çok yaksın. 40.000 e B sınıfı araçların olduğu piyasada, bu dolulukta bu sınıfta bence çok ucuz.
Zaten 40.000 liram olsa, 20.000 e bunu alır, 20.000 i de faize yatırırım. Yakıtı daha da ucuza gelmiş olur. Üstelik de adam gibi bir arabaya binmiş olurum
-
laguna 1-2-3 kasaları kullanmış birisi olarak:
laguna1: 15 binlere 2.0 ları bulunabilen bi araç, megane 1 den ucuz, doğal olarak fiyat/performans oranı çok iyi oluyor, gayet geniş-ferah güzel bi araba, temizse baş ağrıtmaz, alıcısıda var özellikle 1.6 lara ilgi yüksek, 2.0 larında belli alıcı kitlesi var, 3.0 lar için durum değişir, piyasası yok, kime sorsan uzak dur aman der (tabi bildiğinden değil önyargıdan), motor-şanzıman dışında çoğu parça diğer lagunalarla benzerdir, yani temizi bulunduğunda çok sorun çıkaracağını sanmam, alırken pazarlık payıda yüksek olacağından 16-17 civarına bulunur herhalde (araştırmadım), o fiyata v6 >200 bg, full araba.....99 civic-astra-focus zor alırsın o paraya...
laguna2: iç kalitesi vasat ancak konfor ve iç mekan genişliği olarak yine çok iyi, 2. elde fiyatlar çok düşük, 2.0 privilege lar 20 civarına temiz bulunur bence yine fiyat/performans maximum....tabi 1.6 lar dışındakiler zor satılıyor 2. elde...
laguna3: mükemmel otomobil....2.0 dci privilege+deri+cam tavan olanlar bi audi a6 yı aratmaz....ama 2. elde satılmıyor, tecrübeyle sabit:)...
benim araçlarım 2001 laguna 2.0 rxt, 2005 laguna 1.6 expression, 2009 laguna3 2.0 dci privilege idi....
laguna3 ü aylarca satamadım....ama 40 civarına araba alcak olsam yine onu alırım bi ihtimal 159 olabilir....
-
Alın hocam,babalar gibi ağalar gibi binin.madem 5 yıl satmayacaksınız.zaten 5 sene sonra satamasan ne olur,araba o zaman kaç lira edecekki?tabii önceden parçacı ağı oluşturmak ve binerken kasko da şart
Benzer içerikler
- esp off ne demek
- mazda 3 1.5 skyactiv-g kronik sorunları
- swm g01f yorumlar
- hibrit batarya fiyatı
- kış lastiği kaç yıl kullanılır
- mg 7
- terramar fiyat
- audi q4 fiyat listesi
- seat fiyat listesi 2024
- porsche taycan 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X