Şimdi Ara

Renault Latitude'ü teslim aldık (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
4
Favori
71.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyat konusunda privilege 57.600. 54 bin fiyat aldığınızı söylüyosnuz 3.600 tl yapar
    bizim aldığımız araç 54.100+2000 tl teknoloji paketi= 56.100 4.100 yapar
    yani öyle süper indirim yaptırdım gibisine hareket etmenize gerek yok.

sizden aracı kötüleyecekseniz başka yerde yapmanızı rica ettim ama anlamadınız.lütfen diyorum.bu arada 50 bin küsür verip de gidip c segmenti jetta veya octavia alıcaksınız imzanızdan anladığım kadarıyla.güle güle alıp binin.nasıl siz benim tercihimi doğru bulmuyorsanız ben de sizin tercihinizi mantıklı bulmuyorum.umarım bu konuyu daha fazla uzatmazsınız ve konu da amacından sapmaz.bu konuda tartışma yerine bilgi vermek için açtım.başka yerde kendi fikrinizi pek tabiki savunabilirsiniz.
  • sayın oğuz 58 aracınız hayırlı olsun aracı hangi bayiden aldınız acaba
    burda ki bayide bana oyak indirimi olduğundan bahsetmişti bakmaya gittiğimde.
  • bir de şu passat muhabbetini bırakın arkadaşlar ya benim abim aldı sıfır passat arabanın 3 ayda boyası kavladı ya siz neden bahsediyorsunuz ve arabayıda geri almadı adamlar neymiş boyayacaklarmış var mı böyle bir şey ya hani vw büyüklüğü geçin bu işleri
  • arkadaşlar bende üç aydır arabaları ıncelıyordum ve aklımda vv passat variant vardı .. arabayı almaya giderken renault latıtude yı gördum hayran kaldım neyse vv gittim aracı ıstettim ne kadar cok para kapora versenıde araba haziran sonunda teslım edılırmıs ve işin kötü yanı fiyat sabitlemesi yokk...

her neyse test aracları yok allahtan önceden 2010 sıfır arabaya bır hafta binmiştim ne oldugunu bılıyordum.. vv kalıteli lafım yok içine dokunmatık mp3 atmıslar aracın ıcı bıseye benzemeye başladı başkada özellik yok zaten bildik en ucuz araclarda olan özellıklerden fazzlası yok..

servısı pahalı derler satış elemanına ılk bakım ucretının ne kadar oldugunu sormasını ıstedım ve lafı çevirdi :) neyse demekkı pahalı parca zaten ucmuş ee bıde bulunmaz hınt kumasıymıs gıbı arabanın gelmesını beklıcez derken fıkrımı degıstırdım ..

ve renaulta gerı döndum ve beyaz renk Latitude Privilege 1.5 dCi 110 bg in en ful paketinin siparişini verdim.. 20 gune kadar teslım edecekler..

aracı denemenızı tavsıye ederım . ben on defa denedım yetmedı hız tutkunu arkadasıma denettım ve cok yuksek hızda anı hareketler yaptı arama mukemmel..

içi gerçekten vv dan da hos.. sınıfının en buyuk ölculerıne sahıp.. ve yenı uretılen bı araç..

hatayda su anda devlet daırelerı makam aracı olarak almaya başladı.. aracı kötulemeden bının derım.. eh ıste renault ne yapsa aynıdır demeyın .. şu an murat 124 uretılse yıne mukemmel satar.. kötü araba kalmadı ..

renault latıtude de yakıt super,konfor laf yok,ee servis uygun daha ne..

hayırlısı olsunn...

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: sezginaydogan

Üzerinde vw amblemi olsun yeter, işte marka fanatikliği.

ustat ben fanatik değilim sadece doğruyu söylerim eşeşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene aynı eşşek lafım formdan dışarı sadece renoya değil latut a8 yapsın bie bir aynısı sadece amblemi değişsin gene audi satılır o kötü imaj hiç bir zaman değişmiycek ne yaparsa yapsın reno

Bir benzetme yapmışsınız ama eğer öyle düşünüyorsanız eşeği at fiyatına satanın hangi marka olduğunu da yazsanız. Herkesin tercihine saygı duymalıyız. Yazılanları okuyunca ister istemez yukarıdaki gibi düşündüm. İnşallah yanılmışımdır. İmaj önemlidir ama herşey değildir. Yeni jettayı görünce ve son zamanlarda genel anlamda vw imajının eksiye doğru gittiğini nasıl açıklayacağız.

Formda latitude ve 508 karşılaştırması başlığı açılmış, biz burada "Jetta alın." diyoruz. Aynen Passat başlığında, "Bırakın passatı fluance alın." demek gibi.

Bu başlığı kirletmemek adına "Hangi marka ve model" ihtiyaçlarımızı karşılıyorsa onu tercih etmeliyiz diyorum. Eğer gerçekten imaj alıcı için önemliyse, onun tercihine de saygı duyarız.

• cihanair kusurua bakma da senin gibilerin bolluğu sayesinde vw bomboş passatları 60.000 tl'ye patır patır satıyor memlekette. çünkü bi senin gibi vw ne yapsa iyidir , reno, hyunda, ne yapsa kötüdür diyenler var, bir de bu devirde artık markayı modeli bırakıp arabaların donanımlarını, malzeme kalitelerini karşılaştırıp alanlar var. emin ol lagunanın da latitude'nin de passat denen arabadan üstün yanları var, en azından 2 yıldır kullandığım için lagunadan çok eminim. passatın da bazı üstünlükleri olabilir ancak benim lagunaya verdiğim parayla (52000) alacağın passatın yüzüne bile bakılmaz emin ol. ne donanım olarak ne iç tararım olarak ne yol tutuş olarak lagunaya yaklaşamaz. dizel olmasını ve aynı paraya satılan passtın 1.6 benzinli motorunun neredeyse yarısı kadar yakmasını da katmıyorum. passattan aynı özellikleri beklemen için dersen 20 milyar daha fazla verirsin.

2.0 latitude 91500 etmez demişsin bu konuda çok haklısın ama zaten türkiyedeki 2.0 araçların hiçbirisi kendi parasını etmez çünkü o paranın yarısı motor hacmi vergisine gidiyor bu nedenle karşılaştırmalarda 1600 cc ve altı arabaların fiyatlarını karşılaştırıyoruz...

lafın özü bu devirde bırakın artık şu marka fanatikliğini... yemin ederim benim kadar marka olarak vw,audi hayranı birisi yoktu ve hiçbir zaman renault alacağım aklıma gelmezdi. ama 1 yıl boyunca bütün arabaların herşeyini karşılaştırıp araştırdım ve gördüm ki marka felan olayı kalmamış.. adamlar yapıyor.. lagunadan 2 yıldır o kadar memnunum anlatamam, ne en ufak ses, ne arıza, ne problem.. üstelik fiyatına göre inanılmaz bol donanım, sunroof, dizel, yol tutuş daha neler neler...aaba dizel ama içerden anlamak mümkün değil, ses yok. renault türkiyeye hiçbir zaman d segment araba getirmeyecek demişsin ama amin ol d segmentinin en iyi arabalarından bazılarını renault satıyor...

latitude alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyorum.. eminim çok memnun kalacaklar...

quote:

quote:

ustat ben fanatik değilim sadece doğruyu söylerim eşeşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene aynı eşşek lafım formdan dışarı sadece renoya değil latut a8 yapsın bie bir aynısı sadece amblemi değişsin gene audi satılır o kötü imaj hiç bir zaman değişmiycek ne yaparsa yapsın reno

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 5 Mart 2011; 9:54:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

özellikle "araç hareket edince kapılar otomatik kilitleniyo" özelliği çok iyiymiş bu özelliklik son 10 yıldır B segmentte bile her arabada var sanırım.. neyse şaka yapıyorum heralde arabanın heyecanından bunu da yazdın...
    Ben bir 2009 laguna 3 sahibi olarak anlattığın özelliklerin lagunadakilere çok benzer olduğunu gördüm bu da senin arabandan memnun kalacağını gösteriyor. Renaultun bu D segment arabaları gerçekten çok iyi ve çok donanımlı oluyor.. elektronik el freni olmayan bir sürü D segment araba var halbuki mükemmel bir özellik ve görsel olarak da çok iyi oluyor. orta komsolda el freni olan bir araba asla almam örneğin artık. hayırlı olsun, güle güle kullan...

İşte asıl sorun da bu Renaultun buna bir çözüm bulması gerekiyor.
    Alt sınıflardaki düşük malzeme kaliytesi ve düşük işçilik ucuz malzeme kullanması insanlarda üst sınıflarda da böyleymiş gibi bir izlenim bıraktırıyor.Halbuki Renaultun üst sınıf arabaları sınıfının en başarılı araçları arasında.

• quote:

cihanair kusurua bakma da senin gibilerin bolluğu sayesinde vw bomboş passatları 60.000 tl'ye patır patır satıyor memlekette. çünkü bi senin gibi vw ne yapsa iyidir , reno, hyunda, ne yapsa kötüdür diyenler var, bir de bu devirde artık markayı modeli bırakıp arabaların donanımlarını, malzeme kalitelerini karşılaştırıp alanlar var. emin ol lagunanın da latitude'nin de passat denen arabadan üstün yanları var, en azından 2 yıldır kullandığım için lagunadan çok eminim. passatın da bazı üstünlükleri olabilir ancak benim lagunaya verdiğim parayla (52000) alacağın passatın yüzüne bile bakılmaz emin ol. ne donanım olarak ne iç tararım olarak ne yol tutuş olarak lagunaya yaklaşamaz. dizel olmasını ve aynı paraya satılan passtın 1.6 benzinli motorunun neredeyse yarısı kadar yakmasını da katmıyorum. passattan aynı özellikleri beklemen için dersen 20 milyar daha fazla verirsin.

2.0 latitude 91500 etmez demişsin bu konuda çok haklısın ama zaten türkiyedeki 2.0 araçların hiçbirisi kendi parasını etmez çünkü o paranın yarısı motor hacmi vergisine gidiyor bu nedenle karşılaştırmalarda 1600 cc ve altı arabaların fiyatlarını karşılaştırıyoruz...

lafın özü bu devirde bırakın artık şu marka fanatikliğini... yemin ederim benim kadar marka olarak vw,audi hayranı birisi yoktu ve hiçbir zaman renault alacağım aklıma gelmezdi. ama 1 yıl boyunca bütün arabaların herşeyini karşılaştırıp araştırdım ve gördüm ki marka felan olayı kalmamış.. adamlar yapıyor.. lagunadan 2 yıldır o kadar memnunum anlatamam, ne en ufak ses, ne arıza, ne problem.. üstelik fiyatına göre inanılmaz bol donanım, sunroof, dizel, yol tutuş daha neler neler...aaba dizel ama içerden anlamak mümkün değil, ses yok. renault türkiyeye hiçbir zaman d segment araba getirmeyecek demişsin ama amin ol d segmentinin en iyi arabalarından bazılarını renault satıyor...

latitude alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyorum.. eminim çok memnun kalacaklar...

quote:

quote:

Kesinlikle çok haklısınız passat pek çok konuda bırakın kıyaslamayı lagunanın gerçekten yanına bile yaklaşamaz ama arada önemli bir fiyat farkı var donanım olarak konfor olarak az yakıt olarak sürüş keyfi yol tutuş olarak passat denen araba gerçekten lagunanın çok ama çok gerisinde.Neyse bu konuları tartışacak çoluk çocuk değiliz cebimize ve ekonomimize bakacağız mecburen.ben de inşallah yarın bakacağım latitute'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

quote:

cihanair kusurua bakma da senin gibilerin bolluğu sayesinde vw bomboş passatları 60.000 tl'ye patır patır satıyor memlekette. çünkü bi senin gibi vw ne yapsa iyidir , reno, hyunda, ne yapsa kötüdür diyenler var, bir de bu devirde artık markayı modeli bırakıp arabaların donanımlarını, malzeme kalitelerini karşılaştırıp alanlar var. emin ol lagunanın da latitude'nin de passat denen arabadan üstün yanları var, en azından 2 yıldır kullandığım için lagunadan çok eminim. passatın da bazı üstünlükleri olabilir ancak benim lagunaya verdiğim parayla (52000) alacağın passatın yüzüne bile bakılmaz emin ol. ne donanım olarak ne iç tararım olarak ne yol tutuş olarak lagunaya yaklaşamaz. dizel olmasını ve aynı paraya satılan passtın 1.6 benzinli motorunun neredeyse yarısı kadar yakmasını da katmıyorum. passattan aynı özellikleri beklemen için dersen 20 milyar daha fazla verirsin.

quote:

quote:

Kesinlikle çok haklısınız passat pek çok konuda bırakın kıyaslamayı lagunanın gerçekten yanına bile yaklaşamaz ama arada önemli bir fiyat farkı var donanım olarak konfor olarak az yakıt olarak sürüş keyfi yol tutuş olarak passat denen araba gerçekten lagunanın çok ama çok gerisinde.Neyse bu konuları tartışacak çoluk çocuk değiliz cebimize ve ekonomimize bakacağız mecburen.ben de inşallah yarın bakacağım latitute'ye.

passat lagunannın çokmu gerisininde bu yazına varya sadece doğumhanede yeni doğmuş bebekler inanır laguna arabamı ya sen passatla kıyaslıyosun kaç tane laguna var kaç tane passat var şuanda doğuş oto yeni jetta ve passat siparişi almıyor ama git istediğin bayiye laguna al kaç tane lagune satılıyor bu ülkede kaç tane passat birde çok gerisinde demişsin nesi çok gerisinde hangi özelliği en boşşş passat trindline olan en dolu lagunaya her halükarda birazcık senin yaptığın gibi abartcam yarım passat bile en iyi lagunaya elli basar aslında bu yazına yorum bile yapılmaz ama neyse ben gene dayanamadım reno değil masaj yapan araba TEMZİLİK yapan araba yapsa gene boş bir araştır bakalım sadece motor kalitelerini reno vw farkı zaten görcen latitude d sınıfı araba yapan sadece renocular yoksa fluanca tek farkı biraz büyük olması 1999 model 1.9 dizel passatım vardı sattım 300.000 km 24.5000 tl ye sattım 12 yaşında latudenin varya tek parçası kalmaz

• Dostlar konuyu araç kıyaslama moduna getirmeyin lütfen .
    Alan arkadaşlara hayırlı olsun . resim ve yakıt tüketimi gibi bilgileri de paylaşırsanız sevinirim .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

quote:

quote:

quote:

passat lagunannın çokmu gerisininde bu yazına varya sadece doğumhanede yeni doğmuş bebekler inanır laguna arabamı ya sen passatla kıyaslıyosun kaç tane laguna var kaç tane passat var şuanda doğuş oto yeni jetta ve passat siparişi almıyor ama git istediğin bayiye laguna al kaç tane lagune satılıyor bu ülkede kaç tane passat birde çok gerisinde demişsin nesi çok gerisinde hangi özelliği en boşşş passat trindline olan en dolu lagunaya her halükarda birazcık senin yaptığın gibi abartcam yarım passat bile en iyi lagunaya elli basar aslında bu yazına yorum bile yapılmaz ama neyse ben gene dayanamadım reno değil masaj yapan araba TEMZİLİK yapan araba yapsa gene boş bir araştır bakalım sadece motor kalitelerini reno vw farkı zaten görcen latitude d sınıfı araba yapan sadece renocular yoksa fluanca tek farkı biraz büyük olması 1999 model 1.9 dizel passatım vardı sattım 300.000 km 24.5000 tl ye sattım 12 yaşında latudenin varya tek parçası kalmaz

Beyefendi bakın bu forumda yeniyim burada latitude için üye oldum daha doğrtusu arama yaptım bu forum çıktı.Üslubunuz hiç hoş değil hepimiz iş güç sahibi belli bir kariyer sahibi insanlarız renocu vw ci felan değiliz kendimize cebimize en uygun aracı arıyoruz.passatım da oldu avensisimde lagunamda .Passat bilenen bir araba zaten.Bana akıl vermeyi veya bişeyleri dikte etmeyi bırakalım da isterseniz konuyla ilgilenelim biraz. Burada alınmış bir araç var ve bizlerde merak ediyoruz aracı siz gelmişsiniz alakasız şeyler yazıyorsunuz.Burada bizlere düşen hayırlı olsun demektir.ve aracı alan arkadaşın izlenimlerini bizlere aktarmasını beklemektir.
    Herkesin beğenilerine ve tercvihlerine saygı duyalım lütfen!

• neyse siz çok biliyorusnuz zaten bilmesiniz laguna passattan daha iyi demezsiniz alana hayılır olsum kazasız belasıs güle güle kullanın dedim ya araba işi zevk işi bu ülkede reno vel satiş diye bir araba bile sattıysa bu arabayı herkese satar
  • Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Iyi günlerde, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Kim ne derse desin o fiyata alınacak en donanımlı araba. Evet, marka imajı gibi konularda eksiği olabilir. Ancak o kadar para veripte 'bomboş' bir C sınıfı arabaya sadece marka imaji için araba almak ne kadar mantıklıdır tartışılır. Forumlardanda takip ettiğim kadarıyla sorunsuz bir araç. Bence çok güzel bir seçim yapmışsınız. Ekonomik, konforlu, sorunsuz bir araç.

Ön yargıları kırıp, 'bana göre' doğru olan seçimi yaptığınız içın sizi tebrik ederim.

Tekrardan hayırlı, uğurlu olsun aracınız. Güle güle kullanırsınız inşallah.
  • cihanair arkadaşım polemik çok uzadı ama sen son mesajlarından birisinde zaten baltayı taşa vurmuşsun ve arabadan ne kadar anladığını göstermişsin. renault güvenlikli araba değil, hiçbir zaman güvenlikli araba yapmadı demişsin ya o mesajından bahsediyorum. tamamen renault düşmanı ve vw fanatiği şeklinde son derece bilgisizce mesajlar yazdığın çok belli. neden dersen: renault laguna sınıfında euro ncap güvenlik testlerinden 5 yıldız alan ilk arabadır, buraya not olsun.
    Kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/Renault_Laguna

ama yine de passat renaultlardan da, insigniadan da hepsinden iyidir dostum. doğus oto 100 milyara da satsa sen passatdan vazgeçme derim ben... ama yine de şu 60 milyara satılan bomboş modelini alma biraz daha koyup dolusunu al bence...
    haa bi de savunduğun vw'nin yaptığı yeni jettanın ne kadar kötü olduğunu şu mesajdan takip et almadan önce:http://forum.donanimhaber.com/m_46505741/tm.htm
    quote:

neyse siz çok biliyorusnuz zaten bilmesiniz laguna passattan daha iyi demezsiniz alana hayılır olsum kazasız belasıs güle güle kullanın dedim ya araba işi zevk işi bu ülkede reno vel satiş diye bir araba bile sattıysa bu arabayı herkese satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 5 Mart 2011; 16:44:33 >

• yani aracınız hayırlı olsun ,
    güzel araba ve parasını da hakediyor .
    1,5dci yerine 1,6dci motor olsaydı
    tadından yenmezdi .
    sanırım 1,6 ları TR ye getirmiyorlar
  • quote:

cihanair arkadaşım polemik çok uzadı ama sen son mesajlarından birisinde zaten baltayı taşa vurmuşsun ve arabadan ne kadar anladığını göstermişsin. renault güvenlikli araba değil, hiçbir zaman güvenlikli araba yapmadı demişsin ya o mesajından bahsediyorum. tamamen renault düşmanı ve vw fanatiği şeklinde son derece bilgisizce mesajlar yazdığın çok belli. neden dersen: renault laguna sınıfında euro ncap güvenlik testlerinden 5 yıldız alan ilk arabadır, buraya not olsun.
    Kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/Renault_Laguna

ama yine de passat renaultlardan da, insigniadan da hepsinden iyidir dostum. doğus oto 100 milyara da satsa sen passatdan vazgeçme derim ben... ama yine de şu 60 milyara satılan bomboş modelini alma biraz daha koyup dolusunu al bence...
    haa bi de savunduğun vw'nin yaptığı yeni jettanın ne kadar kötü olduğunu şu mesajdan takip et almadan önce:http://forum.donanimhaber.com/m_46505741/tm.htm
    quote:

neyse siz çok biliyorusnuz zaten bilmesiniz laguna passattan daha iyi demezsiniz alana hayılır olsum kazasız belasıs güle güle kullanın dedim ya araba işi zevk işi bu ülkede reno vel satiş diye bir araba bile sattıysa bu arabayı herkese satar

değin sınıfta euro cupta 5 yıldız almayan araba çok az var zaten ben yapılan kazalrdan sonra ortaya çıkan araba sahnelerinden bahsediyorum jetta ne kadar kötü olduğundan bahsetmişisn ne kadar kötü bugün reno edc yapmış sözde otomatik vites ama sende biliyorsun reno 100 sene çalışsa asla ama aslan dsg yanına bile yanaşamıycak artı jetta dedğin araba sözde aynı sınıf fluanca sadece dsg gerekli cevabı veriyor zaten ha bu arada 60.000 tl satılan jetta modelin en full donanınımı hıngline donanımdır istersen araştır adamlar tavana bile hava yastığı koydular daha ne yapsınlar ya neymiş 5 yıldız almış nissan cukeda 5 yıldız aldı şimdi kaliteli arabamı bırakınya bu muhabbetleri artık gözünüzü açın bence en boşş vw en dolu renodan daha iyidir bunu sizde bilyorsunuzda işinize gelmiyor
    o link attığın yorumşarda hep benim yorumlarım vardır destek cubuğu çokmu önemli sence ben sana arba kaliteli diyorum ya daha ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: bekozim123

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Iyi günlerde, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Kim ne derse desin o fiyata alınacak en donanımlı araba. Evet, marka imajı gibi konularda eksiği olabilir. Ancak o kadar para veripte 'bomboş' bir C sınıfı arabaya sadece marka imaji için araba almak ne kadar mantıklıdır tartışılır. Forumlardanda takip ettiğim kadarıyla sorunsuz bir araç. Bence çok güzel bir seçim yapmışsınız. Ekonomik, konforlu, sorunsuz bir araç.

Ön yargıları kırıp, 'bana göre' doğru olan seçimi yaptığınız içın sizi tebrik ederim.

Tekrardan hayırlı, uğurlu olsun aracınız. Güle güle kullanırsınız inşallah.

teşekkür ederim.biz sık araba değiştiren biri değiliz.bundan önceki aracımızı 10 yıl kullandık.ondan öncekini de 5 küsür sene kullandık.dolayısıyla bizim için önemli olan aracın konforu,ekonomikliği.ve arabaya baktığımda gayet de yakışıklı.her bakışımda iyi ki almışız diyorum.fb plakımız da oluncaiyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

alpay-28 :
    aracı küçükyalı daki mais anadolu dan aldık.size de teşekkür ederim

iyi dileklerde bulunan herkese tekrardan teşekkür ediyorum.

cihanair artık yapmış olduğun işe tüy dikmesen iyi olur.

• Cihanair,

Yukarıda yazılanları okuyanlar kimin ne kadar marka fanatiği olduğunu anlamıştır. " Bu konuda İnşallah yanılırım." dedim ama yanılmamışım. vw markasına düşmanlığım yok ama Renaultluya bu kadar saldırıyı anlamış değilim. Zaten herkesin reno ya da vw almasını bekleyemeyiz. O zaman diğer markalar olmazdı.
    Yolda gördüğümüz vw modelleri o kadar birbirine benziyor ki Jetta mı, passat mı vb. karıştırılabiliyor. Bu durumun kötü olduğunu söylemeyiz ama sevip sevmediğimizi söyleyebiliriz. Futbol takımı tutar gibi marka tutulmaz. Belki ileride renoyu değiştirip vw alırız ya da toyota alırız. Sonuçta araç, hangisi bize uygunsa onu alırız.

Araçları satış rakamlarına göre değerlendirirsek, Porshe iyi araba değil mi diyeceğiz.
  • Sayın Oğuz 58 aracınız hayırlı olsun. Sanırım forumdaki ilk latitude sahibi sizsiniz. Kullandıkça olumlu olumsuz izlenimlerinizi paylaşırsanız bu aracı düşünenlere fikir vermiş olursunuz. Benim en ciddi tereddütüm aracın otomobil piyasasında pek esamesi okunmayan Korenin Samsung firmasının SM5 modeli olması (elektronikte oldukça iyiler). Selamlar.
  • arkadaşlar ben aracın parasını ödedım ama daha teslım almadım ... fakat renault çalışanlarının yardımıyla aracı farklı gunlerde 10 defadan fazla test ettimm..

aracı bmw 7 serısı kullanan bı arkadasıma denettim arkadaş arayı degışık sekıllerde kötü yollarda test etti ve mukemmel dedi...

aracın ıcıne bındıgınızde gerçekten lüx bır araca bındıgınızı hıssettiriyor.. motor sesı hıc gelmıyor gıbı bısey.
    bence arabanın ıkı kusuru var bırı motorunun kasaya öre zayıf kalması gercı tork olayı bu sorunu cozuyor ama kuvvetlı motor kullananlar bunu farkeder.
    ıkıncı kusuru ıse ön abajur .. daha faarklı olabılırdi.

her neyse aracı denemenızı mutlaka tavsıye edıyorum.. özellıkle lafım passatcılara :)

alacak olan arkadaşlara tavsıyem bayıde hazır olan aracın pazarlıgına gırmelerii ıkıbinlira indirimli almaları demektir..

içi gercekten cok geniş.. hele arka koltuk ... arka koltugun tasarımı ön koltuklardan yuksek olması arkada yolculuk yapanların sıkılmamasına sebep oluyor.

arkadaşlar bır deneyın derımm..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.