Şimdi Ara

Renault Magane II Privalage Yağmur sensörü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renault Magane II Privalage Yağmur sensörü nerde veya elinizde kitapçığı varmı Lütfen yardım edin

• yağmur sensörü dikiz aynasının ön cama bağlandığı kısmın orada dışarıdan bakınca optik gözü görürsün küçük bir yuvarlak niçin arıyosun sensörü?
  • yağmur yağdı sensör kendiliğinden çalışmadı onun için ne yapmalıyım?
  • yağmur yağar yağmaz silecekler çalışmıyor zaten önce kolu 1 kademe aşağı çekiyosun sensörlü pozüsyon devreye giriyor ve yağmura göre sileceklerin periyodunu ayarlıyo sen kolu çevirmeden sensör bir işe yaramıyor..
  • Arka Haporlörden çok az ses geliyor ayarları nasıl olmalı sound effectler az
  • kitapçığı okusan hepsini görürsün...
  • privalage kitapçığının linki varsa verebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESP/ASR Arızası Citroen C4
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yağmur sensörü sen hareket ettirmeden çalışmaz kolu kitapçığında herşeyi görebilrsin
  • çok önemli bir konuyu dile getirmişsin dostum
    herkes dikkatle okusun başınıza gelirse hiç şaşırmayın.
    arkadaşta da benim arabanın aynısı var, yağmurlu havada o önde ben arkada giderken dikkat ettim onun silecekler daha seri çılışıyor benimki önümü göstermeyene kadar bekliyor sonra çalışıyor. arkadaş önde gidiyor bende aradım cepten, sen mi çalıştırıyorsun diye sordum yoo dedi kendisi otomatik dedi birde dalga geçti benle:) sonra indik arabadan baktık o su damlacığı işareti olan yerlere
    aynı konumda. töbee benimki hala geç çalışıyor
    meğerse benim arabanın yağmur sensörünü serviste yerine oturtamamışlar
    söylemesi ayıp bir ara arabanın o içerdeki çok ses yapan dikiz aynası düşmüştü yerinden. onu takarken yanlış takmışlar:(
    neyse ki şimdi iyi
    servis varya servisss....... çok güvenmeyeceksin o servisteki çıraklara. çünkü hepsi çırak kadar bilgiye sahip. kalfa bile olamamışlar hala....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami50 -- 8 Kasım 2006; 2:38:06 >

• aynanın arkasında yağmur sensörü kendiliğinden açılma demek değildir yağmur baslayınca sen sileceği açıyon yağmur hızına göre dönme hızını kendi ayarlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.