Bildirim
Renault Megane 1.6 Dynamique
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O modelde o donanımı bulabileceğin başka bir araç yok -
quote:
O modelde o donanımı bulabileceğin başka bir araç yok
yakıt konusunda ve performans konusunda nasıl peki bu araç ? -
renonun otomatik şanzımanından uzak dur diyorum başka bir şey demiyorum. Ben çok çektim sen çekme. -
çok ikilemdeyiz ya iyi diyen var kötü diyen var
quote:
renonun otomatik şanzımanından uzak dur diyorum başka bir şey demiyorum. Ben çok çektim sen çekme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitterpepper -- 23 Kasım 2010; 23:20:56 > -
İyi diyeninki şansa iyi çıkmıştır. genelde şansa arıza yapması lazımken o dönemki şanzıman şansa iyi çıkıyor. Ben o yıllların üretiminden 97-2003 arasında 5 aracın şanzıman sorununa şahidim. 2 tanesi benim aracım. Bunların içinde çok sakin kullanılan km si 100 bine gelmemiş olan da vardı. tamir gördü. İşin kötü
tarafı tamir ettirmekten ziyade tamirden sonra gerçekten düzen tutup tutmayacağı. Küçük şehirlerde zaten doğru dürüst ustası da yok. İstanbul veya ankara da bulunuyor ustalar. Onlarıında içinden iyisini bulmak şans işi.
İlla otomatik olacaksa honda genel olarak daha sağlam ve sorunsuz görünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
İyi diyeninki şansa iyi çıkmıştır. genelde şansa arıza yapması lazımken o dönemki şanzıman şansa iyi çıkıyor. Ben o yıllların üretiminden 97-2003 arasında 5 aracın şanzıman sorununa şahidim. 2 tanesi benim aracım. Bunların içinde çok sakin kullanılan km si 100 bine gelmemiş olan da vardı. tamir gördü. İşin kötü
tarafı tamir ettirmekten ziyade tamirden sonra gerçekten düzen tutup tutmayacağı. Küçük şehirlerde zaten doğru dürüst ustası da yok. İstanbul veya ankara da bulunuyor ustalar. Onlarıında içinden iyisini bulmak şans işi.
İlla otomatik olacaksa honda genel olarak daha sağlam ve sorunsuz görünüyor.
aynen katılıyorum otomatik şanzumanda honda daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: denizkubi
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
İlla otomatik olacaksa honda genel olarak daha sağlam ve sorunsuz görünüyor.
aynen katılıyorum otomatik şanzumanda honda daha iyi
Gözlerim yaşardı
-
honda her konuda iyi zaten kendimde var ordan biliyorum
işin aslı arkadaşa alıcaz araç 17-18 bin TL ye kadar bütçemiz var.
az yaksın diyoruz, piyasası iyi olsun diyoruz.
stilo, golf, polo, fabia, bora, civic, a class ve megana baktık. arada passat ve accord'a uygun fiyatta olanlarına.
bir araştırma içindeyiz valla bütçeye uygun az yakan bir araç arıyoruz. -
o fiyata sıraladığınız araçların hepsinin en az 7 yaşında olması lazım. Fabia güzel araç piyasasını bilmiyorum. Bence o fiyatlara yaşı küçük daha yeni araçlar bakılmalı. accent era gibi. -
kendime olsa düşünebilirim ama arkadaşa alıcaz araç.
4-5 sene kulanıcak. az yaksın diyor satarken de elimden hemen çıkarabileyim diyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X