Şimdi Ara

Renault RTX RXT RXİ DCİ TDİ ALİZE DYNAMİQUE KARMAŞASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıktaki gibi renaultun bir çok çeşit aracı var ben 2000 model üstü 10000-15000 tl arasında araba almayı düşünüyorum ve renaultun hangi çeşit arabası daha iyi?Forum sitelerinde birkaç yanıt okudum ama her birinde başka bir model daha iyi deniyor.Aklımda şimdi en iyi denilen modelleri olarak rxi dci alize ve dynamique var hangisi daha iyi belirtirseniz sevinirim.

• Tdi fazla kaynamıs :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Tdi fazla kaynamıs :)

anlamadım kaynaşmış derken?
  • Tdi araya kaynamıs. O motor vag grubunun motoru. Renault un ki ise dci dizel motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Tdi araya kaynamıs. O motor vag grubunun motoru. Renault un ki ise dci dizel motor.

Pardon Dti yazacaktım yanlışlıkla tdi yazmışım:)
    Renaultlardan anlıyorsan yardım edersen sevinirim
  • Hadi beyler yardım edecek birisi yok mu yahu?
  • Dci değilmiydi DTi opelin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Punto 1.4Multiair 105BG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o fiyatlara megane 1 kasa alınabilir sanırım.rxt ler en fulleri diye biliyorum.2000 model den sonraki modeller 1.6 16v olan motorları kullanıyor 115 beygir.2000 model de makyaj gelmişti.2000 2001 rxi veya rxt megane 1 veya 2003 2004 1.6 16v alizeler iyidir.
    o modellerde dci yok dti olması lazım diye hatırlıyorum.1.9 motordu hepsi.1.5 motor megane 2 lerde geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Dci değilmiydi DTi opelin

Bazı eski modellerde 1.9 dti motor var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Dci değilmiydi DTi opelin

Bilmiyorum ama sahibinden.com'da renault megane'ın 1.6 Dti si de var.Ama dci serisini de biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

o fiyatlara megane 1 kasa alınabilir sanırım.rxt ler en fulleri diye biliyorum.2000 model den sonraki modeller 1.6 16v olan motorları kullanıyor 115 beygir.2000 model de makyaj gelmişti.2000 2001 rxi veya rxt megane 1 veya 2003 2004 1.6 16v alizeler iyidir.
    o modellerde dci yok dti olması lazım diye hatırlıyorum.1.9 motordu hepsi.1.5 motor megane 2 lerde geldi.

ya fiyata bakma sen fiyatı öylesine yazdım.Hangi serinin daha iyi olduğunu öğrenmek istiyorum.Ben 1.6 motor 2000 motel üstü bi araba istiyorum.Fiyat önemli değil.Bu kriterlere göre bi megane önerirsen sevinirim(yani fiyata takılma)
  • En fulu alize oluyor rxtde alt donanim paketi herhalde. 1,9dti eski dizel motoru. 1,5 dci megane 2 ile geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

En fulu alize oluyor rxtde alt donanim paketi herhalde. 1,9dti eski dizel motoru. 1,5 dci megane 2 ile geldi.

ben bi forum sitesinde şöyle bir sıralama gördüm:
    dynamique>alize>rxi diye gidiyordu.Yani eminmisiniz alize nin dynamiqueden iyi olduğuna?
  • Şuan aracımı satmayı düşünüyorum.Renault Megane RXT. 2000 Model.Eğer ilgilenirsen özel mesaj atabilirsin.Otomatik ve full bir araçtır.
  • Alize bildiğim kadarıyla en dolusu oluyor.yanlış hatırlamıyorsam son seri oluyor.kayınpeder megane1 in son döneminde alize sini almıştı

• rxi en donanımlısı,alize ile aarasında ne fark var bilmiyorum.bulabilirsen alize yada rxi al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Şuan aracımı satmayı düşünüyorum.Renault Megane RXT. 2000 Model.Eğer ilgilenirsen özel mesaj atabilirsin.Otomatik ve full bir araçtır.

Biraz zamana ihtiyacım var.Şu an alamam.Ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum.Eğer birine satmazsan ben alacağım zaman seni bilgilendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

rxi en donanımlısı,alize ile aarasında ne fark var bilmiyorum.bulabilirsen alize yada rxi al.

Bilgilendirme için teşekkürler.Dynamique hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

Alize bildiğim kadarıyla en dolusu oluyor.yanlış hatırlamıyorsam son seri oluyor.kayınpeder megane1 in son döneminde alize sini almıştı

Dynamique ve rxi hakkındaki düşüncelerin neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18Yusuf720

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

En fulu alize oluyor rxtde alt donanim paketi herhalde. 1,9dti eski dizel motoru. 1,5 dci megane 2 ile geldi.

ben bi forum sitesinde şöyle bir sıralama gördüm:
    dynamique>alize>rxi diye gidiyordu.Yani eminmisiniz alize nin dynamiqueden iyi olduğuna?

Megane 1de dinamik yoktur megane 2de dinamik en fulidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.