Şimdi Ara

Renault Sevenler(R12 Ve Toroscular)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renault 12 Ve Toros Kulübü Forum Sitesi;

http://renault12vetoros.yetkinforum.net/forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renault12 -- 27 Temmuz 2011; 11:35:33 >

• Dayanıklı araçlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haksin

Dayanıklı araçlardı.
    Çok sağlam arac fakat Binek olanların içi çok dar..Ya da ben çok uzunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M.3.R.T_

Çok sağlam arac fakat Binek olanların içi çok dar..Ya da ben çok uzunum

Alıntıları Göster
    Ankara araştırma kolu başkanı gibi bir görevle siteyi teknik anlamda beslemeye çalışıyorum. Sadece binek veya taşıma aracı dayanıklı otomobiller olarak bilinen Renault 12' lerin ilginç yönleri de ortaya çıkmaya başladı. Değişik bilgi kaynaklarını kullanarak zengin bir arşiv kurma yolunda ilerliyoruz. Bu arada değişik şeylere de tanık olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Ankara araştırma kolu başkanı gibi bir görevle siteyi teknik anlamda beslemeye çalışıyorum. Sadece binek veya taşıma aracı dayanıklı otomobiller olarak bilinen Renault 12' lerin ilginç yönleri de ortaya çıkmaya başladı. Değişik bilgi kaynaklarını kullanarak zengin bir arşiv kurma yolunda ilerliyoruz. Bu arada değişik şeylere de tanık olabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun Renault12 kardeşim,
    Senin gibi seviyeli ve dürüst birinin forumunda olmak gerçekten güzel olacak,
    Tüm Renault severler düzgün ve seviyeli bir ortamda bilgi paylaşmak istiyorlarsa tam aradıklarını bulacaklardır,
    Ben kefilim renault12'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: sisyphos

Hayırlı olsun Renault12 kardeşim,
    Senin gibi seviyeli ve dürüst birinin forumunda olmak gerçekten güzel olacak,
    Tüm Renault severler düzgün ve seviyeli bir ortamda bilgi paylaşmak istiyorlarsa tam aradıklarını bulacaklardır,
    Ben kefilim renault12'ye

Alıntıları Göster
    amcamda vardı bi aralar
    72 de sıfır almış
    93 de sattı

sattığında 30000 km (otuzbin) de idi.
    arabada bırak değişen boyayı rötüş yoktu
    garajı vardı.

93 de gte broadway aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

amcamda vardı bi aralar
    72 de sıfır almış
    93 de sattı

sattığında 30000 km (otuzbin) de idi.
    arabada bırak değişen boyayı rötüş yoktu
    garajı vardı.

93 de gte broadway aldı.

Alıntıları Göster
    yaylı koltuklarına hastaydim toroslarin

o konfor yok daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

yaylı koltuklarına hastaydim toroslarin

o konfor yok daha

Alıntıları Göster
    R12 forumumuz taşndı,
    http://renault12-toros.forumotion.com
    Adresine tüm renault ve renault12 severleri bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: renault12

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    siteniz hayırlı olsun iyide düşünülmüş ben eski reno kullanıcısı olarak çok sevindim 77 model reno 12 ts , 82 reno 12 ts , 85 reno 9 gtc , 91 reno broadway ve 97 reno 19 beymen clup araçlara bir zamanlar sahip olduğum ve halende reno 12 sevdalısıyımdır orjinal ve temiz bir reno 12 aracı modifiye edip2 . bir araç olarak kullanmak istiyorum ihşallah bu sitede bazı şeyleride öğrenip ondan sonra aracı almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sadoz5775

siteniz hayırlı olsun iyide düşünülmüş ben eski reno kullanıcısı olarak çok sevindim 77 model reno 12 ts , 82 reno 12 ts , 85 reno 9 gtc , 91 reno broadway ve 97 reno 19 beymen clup araçlara bir zamanlar sahip olduğum ve halende reno 12 sevdalısıyımdır orjinal ve temiz bir reno 12 aracı modifiye edip2 . bir araç olarak kullanmak istiyorum ihşallah bu sitede bazı şeyleride öğrenip ondan sonra aracı almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güzel çalışma senelerce köyümüzde kentimizde kahrımızı çeken ve halen çekmekde olan bu araçlar çokdan haketmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

hayırlı olsun güzel çalışma senelerce köyümüzde kentimizde kahrımızı çeken ve halen çekmekde olan bu araçlar çokdan haketmiş.

Alıntıları Göster
    Site güzel İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlemdarRize

Site güzel İyi çalışmalar.

Alıntıları Göster
    torosla daha çamurda kaldığımızı hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i love this game

torosla daha çamurda kaldığımızı hatırlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Toros'u görünce hemen atladım. 1972 model Renault 12'de öğrendim araba kullanmasını. az işkence etmedim araca hani. serttirler ama dayanıklıdır. şu anda bile babamda Toros var, 1995 model. Ve kilometresini herhalde kimse tahmin edemez, inanılmaz kilometrede, TR'de eşi yoktur gibi. Keşke burada "burada kilometresini doğru tahmin edene bir Toros var" diyebilseydim; ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashihci

Toros'u görünce hemen atladım. 1972 model Renault 12'de öğrendim araba kullanmasını. az işkence etmedim araca hani. serttirler ama dayanıklıdır. şu anda bile babamda Toros var, 1995 model. Ve kilometresini herhalde kimse tahmin edemez, inanılmaz kilometrede, TR'de eşi yoktur gibi. Keşke burada "burada kilometresini doğru tahmin edene bir Toros var" diyebilseydim; ama...

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güzel olmuş. Kayıt oldum. Bizim kulübe de teklif et istersen.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Renault 12 ve Toros kulübünün yeni forum sitesi;

• quote:

Renault 12 ve Toros kulübünün yeni forum sitesi;

Alıntıları Göster
    en son yazılan linke girdiğimde "Bu site mahkeme kararıyla kapatılmıştır" uyarısını gördüm.
    Arkadaş siteyi nezaman kurdunuz, mahkemelerin nezaman haberi oldu da kapatıldı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat.y

en son yazılan linke girdiğimde "Bu site mahkeme kararıyla kapatılmıştır" uyarısını gördüm.
    Arkadaş siteyi nezaman kurdunuz, mahkemelerin nezaman haberi oldu da kapatıldı :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun..
  • quote:

Renault 12 Ve Toros Kulübü Forum Sitesi;

siteye üye oldum fakat tanışma konusu bile açamıyorum
  • herkese merhaba , benim sormak istediğim konu lastikle ilgili aracımda 155/65/13 lastikler takılı örneğin 175/70/13 takarsam sıkıntı yaratır mı ? birde tornacıda 3 bijonu iptal ettirip 4 bijon yaptırırsam ne gibi değiştirmem gereken parçalar çıkacaktır.cevaplanırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdararc

herkese merhaba , benim sormak istediğim konu lastikle ilgili aracımda 155/65/13 lastikler takılı örneğin 175/70/13 takarsam sıkıntı yaratır mı ? birde tornacıda 3 bijonu iptal ettirip 4 bijon yaptırırsam ne gibi değiştirmem gereken parçalar çıkacaktır.cevaplanırsa sevinirim.

Lastik genişleyince araç birazcık hantallaşır, bi de park manevralarında direksiyon biraz daha zor döner..
    Ayrıca yanak ölüsü de değiştiğinden kilometre göstergesi hızı daha azmış gibi gösterir..

4 bijonlu yapmak için de orijinal poryayla oynamak yerine "spacer" denen ara parçalardan kullanıyorlar genelde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.