Şimdi Ara

RENAULT SPRİNG MOTOR REKTEFE KAÇA MAL OLUR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede yazmıştım arabam yağ eksiltmeye başladı diye son ölçümlerimde 1500 km de 1 lt yağ eksiltiyor arabam spring 212 binde motor hiç açılmamış aslında her 1500 km de yağ ekleyip 5000 km de komple yağ değiştiririm diye düşünmüştüm eksozdan ses gelmeye başladı eksozu değiştireli 7 ay olmuştu eksozcu arabamın yağ yaktığını eksozunda kurumla dolduğunu yeni eksoz takarsak 3 ay içinde onunda dolacağını söyledi en kısa zamanda servise gideyim ustalaramı ve sizce ne kadara mal olur ne yapmam lazım ACİL CEVAP...... ve 10000 km önce yağ katkısı koydum bence ondan kaynaklandı...

• Komple motor yenile, yarım yeter derler inanma....Ben 95 springime 3 yıl önce 1350 ye yaptırdım.İçine takılan her parça orjinal MAİS olmak şartıla Taksimden ben aldım... 950 ye motor yeniledigini ilan eden yerler vardı, gitmedim, güvenmedim... ..Şimdi 1500- tutar tutmaz.... .. Orjinal parçalar.....Hepsi dahil o fiyat....... Güvendigin tanıdıgın bir yere yaptır...Götürdügün yeni parçalardan artırıp para ile başkalarına takıyorlar...Sen ucuz yaptırdım diye seviniyorsun...Motorun içinde bazıları yeni, bazıları eski parça oluyor...Ruhun bile duymuyor....250.000 km yapan motor 90.000 de iflas ediyor...Degişmeyen parçaların ömrü bitmiş oluyor....Bildigin güvendigin yere yaptır... Saygılarımla... İstanbuldaysan tamirci Adresi istersen veririm... Yedek parça için Taksim de Tarlabaşı Bulvarında ERDEMLER...İstersen Mais, istersen daha ucuz her parça var...Tuzlama çekmiyorlar, uygun fiyat. ..Parçayı açıkça söylüyor, bunun fiyatı şu, bunun fiyatı bu....Hangisini istersen al...Eşegi at diye yutturmaya çalışmıyorlar....En az 20 defa parça almışımdır, başka yerlerden fiyat alıp öyle gidiyorum hep uygun fiyat...Çekiyorlar kazık yok... Ben TOYOTA alınca yollarımız ayrıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Nisan 2007; 23:26:50 >

• Düzce deyim dün akşam tanıdığım ustaya gittim segman atalım dedim ustada açmışken ne varsa yeniliyelim dedi en fazla 650 ytl tutar dedi. bana fiyat düşük geldi bi kaç yere daha gittim aynı fiyatı verdiler anlamadım 2 sene önce flash ın şanzımanını indirtmiştim 450 ytl gitmişti...
  • Arkadaşlar geçen bahsetmiştim 1996 model 212 binde spring var motro hiç açılmamış 2000km de 1 lt yağ eksiltmeye başlamıştı servise götürdüm araba lpg li diye ilk önce alamak istemediler masraf çıkarmalarını istedim 1.650 bin masraf çıkardılar ve yapsalar bile lpg li diye garanti vermiyorlar bi usta ya gittim 6- 7 saat ta hallederim dedi en fazla 650 tutar dedi bi ustaya gittim 750 tutar dedi 2 günde biter motoru komple indiricem dedi belki keçelerden kaçırıyo olabilirmiş bana göre en fazla 500 ytl tutmalı ne yapacağımı şaşırdım.... sizce ne yapayım bide yeni trend herkes birbirine suç atıyor onlar çin malı kullanıyor benim parçalar avrupa .....YARDIM ne yapacam
  • Arkadaşım spring motoru öyle servisinden başka kimsenin yapamayacağı bir motor değil, "usta" sıfatını az çok hakeden her motor ustası springi rektifiye edebilir, parçalarıda usta sana liste vermeli sen gidip parçacıdan almalısın, yani usta parçanın kalitesinden ve fiyatından kendisine çıkar sağlayacak konumda olmamalı, sadece işçiliği yapıp işçiliğin parasını almalı, rektifiye sadece gömlek-sekman değişimi ise dedikleri gibi kısa sürer...

Fiyatlar da seni yanıltmasın, servislerde işçilik tabiki pahalıdır, biz de birkaç yıl önce geri vites arızası için "tanıdık" bir servisten ve başka bir ustadan fiyat almıştık, arada uçurumlar vardı, ustaya gittik, 2-3 saatte hem arızayı yaptı hemde açmışken debriyaj balatasını da değiştirdik, makul bir işçiliki aldı, parçalara karışmadı biz parçacıda istediğimiz kalite ve fiyattaki parçaları seçtik...
  • bende 96 brodway var spring ile motor aynıdır diye düşünüyorum.Motor bitmek üzere rektefeye benim ustam en fazla 750 tutar ve yarım günde iş hallolur dedi. Çünkü renaultların en güzel tarafı bu araç rektefe olurken sekmanlar , gömlekler , pistonlar vb. hazır sadece eskiyi çıkarıp yenisini takıyorlar . ben öyle biliyorum ama yanlışım olabilir.
  • sildim. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Nisan 2007; 14:45:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sildim.Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Nisan 2007; 14:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Komple motor yenile, yarım yeter derler inanma....Ben 95 springime 3 yıl önce 1350 ye yaptırdım.İçine takılan her parça orjinal MAİS olmak şartıla Taksimden ben aldım... 950 ye motor yeniledigini ilan eden yerler vardı, gitmedim, güvenmedim... ..Şimdi 1500- tutar tutmaz.... .. Orjinal parçalar.....Hepsi dahil o fiyat....... Güvendigin tanıdıgın bir yere yaptır...Götürdügün yeni parçalardan artırıp para ile başkalarına takıyorlar...Sen ucuz yaptırdım diye seviniyorsun...Motorun içinde bazıları yeni, bazıları eski parça oluyor...Ruhun bile duymuyor....250.000 km yapan motor 90.000 de iflas ediyor...Degişmeyen parçaların ömrü bitmiş oluyor....Bildigin güvendigin yere yaptır... Saygılarımla... İstanbuldaysan tamirci Adresi istersen veririm... Yedek parça için Taksim de Tarlabaşı Bulvarında ERDEMLER...İstersen Mais, istersen daha ucuz her parça var...Tuzlama çekmiyorlar, uygun fiyat. ..Parçayı açıkça söylüyor, bunun fiyatı şu, bunun fiyatı bu....Hangisini istersen al...Eşegi at diye yutturmaya çalışmıyorlar....En az 20 defa parça almışımdır, başka yerlerden fiyat alıp öyle gidiyorum hep uygun fiyat...Çekiyorlar kazık yok... Ben TOYOTA alınca yollarımız ayrıldı...
    Belki konuyu hortlatmış olacağım ama sakıncası yoksa bu tamirci ve parçacının adresini alabilirmiyim bende brodway sahibiyimde elimin altında dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 66 yozgat 6 kullanıcısına yanıt
    Erdemler kapandı kardeşim....Tarlabaşı toptan yenileniyor.....Netten girip istediğin parçayı sipariş et.... Selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.