Şimdi Ara

Renault symbol 2011 tiriger kayışı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam affola . 2011 model renault symbol 1.2 75 bg 16v model aracım var ve şu anda aracım 69 binde 0 aldım . Her 10 bin de bir yag hava filitresi vs gerekli bakımlarını aksatmadım yaptırdım benim sorun tiriger kayışı . Aracım 4 yaşına girdi ve 69 bin e geldi daha tiriger kayışı değiştirmedim. Aracım lpg li 25 binde lovato marka lpg taktırdım gayette memnunum daha hiçbir sıkıntı çıkaartmadı bana . Mersinde ikamet ediyorum 70 binde tekrardan gerekli bakımlarını yaptırcam fakat marmaris e gitme durumum var yaklaşık 760 km nokta atış ile yanı git gel orda gezme ile 2000 km yi geçicem triger konusunda şüphelerim var . 60 binde değiştir diyende var 80 binde değiştir diyenler var bana yardımcı olurmusunuz . Uzun yola çıkıcam sıkıntı yaşarmıyım bu konuda . Ayrıca servisin net bir söylemi yok arıyorum biri 60 bin diyor biri 80 bin diyor biri 5 yıl diyor sürekli yanlış bilgi veriyor . Servis fiyatı yaklaşık 2 bin tl civarı fiyat çıkartıyor . Fakat tanıdık ustaya sanaiye götürdüğümde 500 600 e en fazla hallederiz diyorlar arkadaşlar yardımcı olun bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normalde 5 yıl veya 80bin olması gerekiyor fakat siz aracı az kullanmışsınız bence daha çook götürür. triger milletin göz korkutması gibi öyle hemen kopmaz. ben olsam umrumda olma değiştirmezdim
    ha bu arabayı daha uzun süre kullanıcam kafamda rahat etsin diyosanız sanayide değiştirin maliyeti en fazla 400-500 tl dir.

• Yanlış bilgi.. Renaultların triger kayısı ya 4 yıl yada 80 bindir hangisi önce dolarsa.Şimdi 2000 km yapıcam bişey olurmu demişsin bunun garantisini kimse veremez Sana ama ben olsam değiştirir kafam rahat giderim ben triger devirdaim v kayışı 10 bin bakımı 500 tlye yaptırmıştım özel serviste

• hocam benim aracımda 1.2 75 bg.
    euro4 ler 60.000,euro5 ler 80.000 de değişiyor ama her ikiside 4 yılda bir,yani değişim zamanı gelmiş.

• Servisleri anlayamıyorum, 500 liraya yapılan şey nasıl 2000 lira oluyor. Dört katı

Yap işte 900-1000 lira millet desin ki serviste değiştireyim.

• Kayış zamanla esneklik özelliğini kaybedip çatlama yapıyor. Eğer kayış sağlamsa seni götürür fakat ne olur ne olmaz diye değiştirirdim ben .

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar . Hangi ustaya götürdüysem dışardan anlaşılmaz deniliyor o yüzden o konuda yapılabilcek birşey yok . Bu servisleri gerçekten bende anlamış değilim bizim mersin bölgesinde mi böyle onuda bilmiyorum . En basitinden polen filitresine bile 50 60 tl fiyat veriyorlar sanayiden herhangi bir parçacıda 10 tl ye alınabiliyor değilki tiriger . Sanırım yola çıkmadan ağır bakımlarını yaptırıp gitmek en mantıklısı olucak ama servise yaptırmayı düşünmüyorum çok abartı fiyat çıkartıyorlar . Peki arkadaşlar trigeri değiştirip ardından uzunun yola çıkılsa sıkıntı yaşanırmı. Yani parçaların alışma süresi gibi birley söz konusumu . Çünkü zamanım çok kısıtlı. Bakımdan en fazla 2 gün sonra yola çıkmam gerekiyor kafam çok karışık gerçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    triger seti değişimi clio 3 dci
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o fiyat ne ya şok oldum .

benim aşağılanan servisi parçası yok denilen tataya 450 lira verdi yetkili servis -

triger + komple set + devirdaim herşey dahil

hani reno ucuzdu ?
  • ozan0 kullanıcısına yanıt
    hemen yola çıkabilirsin,alışma diye birşeyyok ama sanayide yaptırırsan iyi usta bul,servis fiyatı ne kadarmış acaba.
    geçen hafta normal bakıma330 demişlerdi sanayide halletmiştim.

• Gerçekten bende fiyatı duyunca şok oldum 2000 bin tl yi bulur diyor servis tiriger + bakım(yağ, yağ filitresi polen filitresi ve hava filitresi ) ile birlikte . Neden bu kadar pahalı diye sorduğum zaman 1.2 motor olmasından dolayı diyorlar be 1.4 olsa o kadar tutmazdı deniliyor ne alakaysa bende anlamış değilim bu servisleri .

• Triger seti ve tüm bakımlarla beraber ford servisinde 1000 küsür liraya yaptırmıştık mondeo için. İçinde tüm filtreler ve bujilerde vardı. Renault uçmuş.

• Renault yetkili serviste uzun süre staj yapmıştım. Kayışın ömrü 4 yıl euro4'lerde 60-70 bin euro5'lerde 70-80 bin gider en fazla. Triger kayışı çok önemli,servise her gün en az birtane kayış kopartan araç geliyordu muhtemelen onlarda birsey olmaz diye düşünüyordu.
    Uzun yol yapilacaksa mutlaka ama mutlaka değişmeli çünkü uzun yol en çok kayışları yorar hele ki bu sıcaklarda !
    Ben olsam servise tomarla para verecegime seti dışarıdan alır saglam bir ustaya degistirirdim. 250-300 tl yi gecmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • caner4141 kullanıcısına yanıt
    Renault servisende uzun süre kalmandan dolayı soruyorum hocam ben bu soruyu neden renault bu kadar uçuk fiyatlar veriyor sadece tiriger konusunda demiyorum normal bir bakımda sanayide 5 e yapılıyorsa renault bize 20 25 diyor bu konu hakkında bir bilgi varmı . Heryerde mi bu böyle yoksa bölge den bölgeye değişiklik gösteriyormu

• ozan0 kullanıcısına yanıt
    servisler arasında fiyat farkı oluyor,birkaç tanesinden fiyat alın,ben baskı balata değişimi için 1200 diyende 1800 diyende oldu,gittim sanayide 300 e hallettimzor olan iyi usta bulmak.

• benim aracın 100.000 i devirdi, değiştirmeyide düşünmüyorum fiyat olarak fazla istiyorlar. gittiği yere kadar artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.