Şimdi Ara

Renault symbol gerçekten çok kötü bir araçmı sizce ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahincigim kisaca turkiye sartlari icin bicilmis kaftan. Ariza vermiyor,on takim saglam nazli degil,yakit tuketimi ve parcasi minimal en onemlisi her sarta geliyor daha ne olsun ?

Her kesime hitap ediyor doktordan tut ogretim gorevlisine kadar sahsi binenler var. Kisaca turkiyenin tofastan sonra oz arabasi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 Symbol 1.5 dCi Expression vardı bende de. 160 TL'ye depotu doldurup Adana - Ödemiş yapmıştım. Hiç petrole uğramadan. Bakımdan bakıma masraf yaptım. Tek sevmediğim yanı virajlardaki kötü yol tutuşuydu. 29.700'e almıştım 2014'te. 2015'te 32'ye sattım. 1 yılda 30 bin km de yol yapmıştım.
  • Hocam lineanın koltuklarıda bana cok rahatsız edici geliyor, kişisen kişiye değişiyor demekki

Çünki ben linea nın koltuguna oturduğumda bunaltıdan 4 tane damarım tukanıyor :) symbolun koltuklarıda tabiki bir vw değil sonucta ama idare eder bence.

• muselmansuffe M kullanıcısına yanıt
    Bizde 2011 de 28.000 tl ye almıştık suan 200 km de vadeyle cok rahat 27-28 ederi var fakat motoru düşene kadar binmeyi düşünüyoruz.@muselmansuffe

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam konfor yok arızada yok :)

• Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bu araçların üretim amacı ekonomik olması, türkiyede en ekonomik araç hangisidir dersen symbol derim ben dolayısıyla üretim amacınıda göz önünde bulundurulunca en iyisi symbol diyebilirim. Hdi motorlarda az yakar fakat servis yedek parça renault kadar ekonomik değildir. Symbol sele kapılsa kaputu açıp bi tekme atarsın kontağı cevirdiğinde tık diye çalışır böyle bir araçtır symbol veya clio :) konfor arıyorsam gider 2006 a6 alırım 4 koltuk ısıtma 10 hava yastıgı vs ful+ full üstelik 0 symbol linea parasına

• hdi daha az yakar ama dci daha hızlı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experimentation -- 14 Mart 2017; 16:3:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zxcvc76

Hocam lineanın koltuklarıda bana cok rahatsız edici geliyor, kişisen kişiye değişiyor demekki

Çünki ben linea nın koltuguna oturduğumda bunaltıdan 4 tane damarım tukanıyor :) symbolun koltuklarıda tabiki bir vw değil sonucta ama idare eder bence.

lineam yok ki benim. babamın vardı. klima açıkken kalkamazdı. belki sonraki versiyonlarda durum değişti bilemiyorum. ama ne zaman sümbülün direksiyonuna geçsem bir süre sonra belim ağrırdı. belki yeni çıkanlarda bu durum düzelmiştir. sümbül de güvensiz araç. şehirlerarası yolda en sağ şeritten 110 u geçmemek kaydı ile kullanılır ekonominin dibine vurulur.
  • Ben linayı örnek olarak dedim, symbolle en sağdan 110 la gidersen hem güvenli hem ekonomik olur

Ben 2011 kasayla 210 km hızı görmüştüm araç yol tutmayı bırak kanat olsa uçacaktı fakat 200 le gitmek için tasarlanmış bir araç olmadığı için yol tutmuyordu diyemem. Ama türkiye dışındaki ülkelerde bu aracı kullanmak zaten akıl işi değil fakat ülkemiz şartları bunu gerektiriyor. Dünyanın en dandik arabalarına 25.000 usd vermek bize hak görülüyor.

• Experimentation E kullanıcısına yanıt
    1.6 dsg dizel golfle bir çok kez kaldırdım bu aracı 120 kmh kadar yetişemiyor kesinlikle :)

• Zxcvc76 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam symbolden sonra daha üst araçlara geçtim. Bir ara geçici bir süre samara kullanmak zorunda kaldım. Emin olun samaranın yol tutuşu symbolden daha iyiydi :)
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Olabilir ben yol tutusu için mükemmel demiyorumki zaten sadece sınırlarında kullandığınız sürece sıkıntı yapmaz, ben bu araçla 210 u gordum, bir yandan sigaramı bir yandanda kolamı yudumluyordum birazda şöförlükle alakalı bi durum, iyi şöförde değilimdir kendimede hiç güvenmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zxcvc76 -- 14 Mart 2017; 16:57:47 >
  • Zxcvc76 Z kullanıcısına yanıt
    Konfor var on koltuklarda arkasi berbat. Suspansiyonlar yumusak gecen uzman cavusun toyota corollaya bindim 2016 model koltuklar hic rahat degil sungeri cok sert. Suspansiyonlar gene ayni sekilde sert kisacasi symbol daha iyi. Corollanin tek iyi yani arka tarafi genis ve koltuk minderi duzdu.

• Kötü bir araç. Neden derseniz dış tasarımı etkileyici olmamakla beraber iç tasarımı 1990 model arabalardan kalma. Güvenlik olarakta yetersiz olma olasılığı yüksek, çarpışma testini görmedim.

Ucuz olma amacıyla üretiliğini söylüyorsunuz ama bu amaç bir arabayı kaliteli yapmıyor.
  • renault önyargım var benim sevemiyorum
  • Bence Logan iç genişlik ve yol tutuş olarak 2004-2012 yılları arasında symbolden iyidir.

• symbol sıfır max 45 eder daha fazlasını haketmiyor.

Aynı paraya alternatifleri var Egea,linea gibi tercihim egea dan olurdu kesinlikle dağlar kadar fark var

sınıfının en kötü en boş en tipsiz arabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 14 Mart 2017; 23:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zxcvc76

Hocam lineanın koltuklarıda bana cok rahatsız edici geliyor, kişisen kişiye değişiyor demekki

eğer bi sümbül alırsam koltuklarını megane koltuklarıyla değiştiririm. daha önce bende R9 vardı. onun da koltukları rezildi. R19 koltuğu taktırıp rahata ermiştim.
  • Niye kotu olsun ki keske bizde olsa dedigim bi arac hem cok az yakiyor hemde sorun cikaermiyor

• Modern broadway. Bence saglam araba tipini pek sevmesemde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.