Polo nun en dolusu 285bin değil mi? Aynı sınıf araçlar ama arada 80bin fark var herkes bu aracı kötülemiş neyi kaçırıyorum ben ? |
Renault Taliant Türkiye fiyatı belli oldu! (6. sayfa)
-
-
Bu ne la hepsi 1.0 bu arabalarin :) 1.6 turbo atmisferik bordo cehennem atesi yok mu illa 1.0 mi bincekler bu kadar para verip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok satar
-
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_ViperFiyatlar normal. Hayal görmenin anlamı yok. Türk lirası bu dünyanın en değersiz para birimlerinden birisi.
Giriş aracı gerçekten rezalet 1.0 atmosferik 65 bg hakikatten o ne öyle? Ama 1.0 turbo beslemeli otomatik her türlü alınırdı ama 200'e dayamışlar onu da. Gene de satar. 175-180 civarlarına otomatiğini verebilselerdi bence yok satardı.
Her türlü alinir miydi ? Bedava dagitsalar tenezzül etmem bu tenekeye. Otobüse binerim daha güvenli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maddi durumunuz iyiyse sizi bağlar. Elbette ki parası olan adam için berbat bir araç ama Türkiye gerçeklerine uygun bir araba.
Ülkede araç fiyatlarının geldiği yer belli. 150 bin TL'nin altına sıfır km araba yok. Ben dahil çok kişi uygun fiyatlı bir sıfır araba bulsa koşa koşa alır, ki alıyor. Milletin burun kıvırdığı Egea; bunca eleştiriye rağmen neden peynir ekmek gibi satıyor zannediyorsunuz? Gayet bu araba da satılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 25 Mayıs 2021; 11:17:6 > -
301 piyasaya girdiğinde de yerden yere vurduk, adamlar cidden yok sattı. dacia nın dusterına neler söyledik? ya sanderonun ilk yılları? alışın artık türk milleti ayağımı yerden kessin kafasında yani en az paraya ne varsa onu alıyor.
pazara markete gidin 7 liraya domates var hemen yanında 4.5 tl ye, 7 liralığın başında kimse yok 4.5 liralık kapış kapış. egea istemem ama ucuz olsun diyenler yine gidip alacak. taliantıda 6 7 sene sonra duster gibi 301 gibi kabul edeceğiz. hatta bizler önerir hale geleceğiz.
belki o zaman renault galapagos cıkacak jantlar 13 inc kapak , direksiyon ve vitesten ibaret simdinin parasıyla 150 ye satılacak aga taliant al daha iyi diye önerip duracağız.
-
aynen satsam bile bir şey alamiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90-100 HP olanları da var kardeş onları al 65 HP olanı almak zorunda mısın?
-
Peki bunu ucuz ucuz getirip satsalar Bursada üretilen Clio ve Meganeları kim alacak? Üretip ortada mı bırakacaklar Clio ve Meganeları. Fabrikadaki işçilerin maaşı nasıl ödenecek? Tedarikçilerin parası çakıl taşlarıyla mı ödenecek? Koca koca şirketler akıllı değil bir siz akıllısınız.
-
Egeayla karşılaştırıp ucuz olmadığını iddia edenler 1.4 fire motoru baz almasınlar çünkü Taliantta karşılığı yok. Talianttaki 1.0 Turbo motorun karşılığı 1.0 Firefly motor. Easy pakette 1.0 Firefly motor yok dolayısyla Joy Taliant ile karşılaştıramayız. Touch paket Renaultta tüm modellerde orta pakettir muadili Urban Egea olur.
1.0 Firefly Urban Egea Sedan 195.900 TL
1.0 Turbo Touch Taliant 193.900 TL
Donanımları da fiyatları da hemen hemen aynı. Belki Egeada 1-2 özellik daha fazladır o kadar. 1.4 Fire motoru baz alamazsınız çünkü 1.4 fire motor emisyondan dolayı Avrupada satılmıyor. 1.4 motorun üretimi Türkiyeye özel olarak devam ediyor. Fiat türkiyede 1.0 Firefly motor satmak istemiyor. Bu yüzden Easy pakette 1.0 motor yok. Bu yüzden 1.4 ile 1.0 arasında 27.000 TL fiyat farkı var. Bu yüzden 1.3 dizelle 1.0 arasında sadece 10.000 TL cik fark var. Adamlar 1.0 ları avrupaya gönderiyor sana bana satmak istemiyorlar. Elde kalan 1.4 motorları size kakalıyorlar bunu iyi bişey sanıyorsunuz.
LPG uyumu mu? Renaultun 1.0 TCe motorları(meganedaki 1.0 TCe hariç) zaten uyumlu. Hem torku daha yüksek hem max torkunu çok düşük devirlerde veriyor. Üstelik vergisi de daha düşük neredeyse yarı yarıya.
-
Neden 1.4 motoru baz almıyoruz ? 95 beygir motor, performans verileri eşit.
Bu durumda karşılaştırmamak için bi sebep yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Mayıs 2021; 11:58:2 >
quote:
Orijinalden alıntı: MrT4ngoHer türlü alinir miydi ? Bedava dagitsalar tenezzül etmem bu tenekeye. Otobüse binerim daha güvenli.
Alıntıları GösterBedava dağıtsalar ben tenezzül ederim, otobüste yolculuk çok zor olabiliyor
-
Usain Boltla vs atar
-
65 beygir, 95 tork araç alan 1 kişinin memnun olacağını sanmıyorum, 2 kişilik yapsalarmış madem bırakın 5 kişiyi 4 kişi binildiğinde bayırı bile zor çıkacaktır bagaj yüklemek zaten tam fantaziye kaçar, motosikletim 98 beygir, 95 tork onu bile yüklediğimde çekiş kaybını hissediyorum.
-
la bizim emektar 2000 model accent bundan iyidir
-
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyenNeden 1.4 motoru baz almıyoruz ? 95 beygir motor, performans verileri eşit.
Bu durumda karşılaştırmamak için bi sebep yok.
Niye baz alalım sadece TR pazarı için üretilen bir motor Loganda veya Taliantta karşılığı yok ki. Ayrıca biri Turbo biri Atmosferik nasıl bir olsun?
-
Biz Turkiyede yaşamıyor muyuz ?
Ayrıca 1.4 motor avrupada satıldı şu an satılmıyorsa bilemem.
Taliant 90 beygir egea 95, aynı güç bandındalar yani, niye karşılaştırmayalım?
Turbo olunca ne oluyor yer uçağı mı taliant?
Aslında bakarsak bagaj içi bomboş bırakılan saclar, yay mekanizması komple ortada olan, arka davlumbazlari boş bırakılan, kapı eşiklerindeki plastiklerden bile kısılıp taban halısı döşeyip geçilen bi araç ile egea tabiki karşılaştırılmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Mayıs 2021; 13:11:56 >
Dağ fare doğurdu. Motor ve 6 vitesli şanzıman için ilgimi çekiyordu ama o kadar da değil.
O elmas kesim jantlar, tampon renginde olmayan park sensörleri tam apaçi zevki. Araba çirkin ve kalitesiz, oto sanayi aksesuarcı işi görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
beyaz rengi filo arabası işte
-
çatla patla hans, sen binebiliyor musun bu arabaya? hayır.
haddini bil hans.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X