Şimdi Ara

Renault Taliant Türkiye fiyatı belli oldu! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
1
Favori
20.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Biz Turkiyede yaşamıyor muyuz ?

Ayrıca 1.4 motor avrupada satıldı şu an satılmıyorsa bilemem.

Taliant 90 beygir egea 95, aynı güç bandındalar yani, niye karşılaştırmayalım?

Turbo olunca ne oluyor yer uçağı mı taliant?

Aslında bakarsak bagaj içi bomboş bırakılan saclar, yay mekanizması komple ortada olan, arka davlumbazlari boş bırakılan, kapı eşiklerindeki plastiklerden bile kısılıp taban halısı döşeyip geçilen bi araç ile egea tabiki karşılaştırılmamalı.

Taliantı üreten TR pazarını göz önünde bulundurarak mı motor gamını belirliyor? Adamlar seni takmıyor ki satış stratejilerini avrupa pazarına göre belirliyorlar. Ne yapsınlar türkiyeye özel 1.4 atmosferik motor mu koysunlar Talianta. Yok işte muadili o değil bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Biri 4.500 devirde max torku olan 127 nm torku veriyor diğeri 2.100 devirde 160 nm(1.6 atmosferiklerden daha fazla) tork veriyor. Yarı yarıyadan bile az. 1.4 Fire motoru ne zaman 4.500 devirde kullanıyorsun? 1.0 TCe motoru her daim 2.100 devirde kullanabiliyorsun şehir içi şehir dışı farketmez esnek bir kullanım sağlıyor.

• Civic almayı düşünüyordum. Buda fena durmuyor gidip bi inceleyeyim bakalım hayırlısı, belki iyi bir alternatif olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Torka göre mı karar veriliyor, o zaman mesela 1.6 tdi ile 1.6 multijeti da karşılaştiramayiz. Biri 250 tork diğeri 320 ?

Adamların bize sunduğu motorlar belli, 65 beygir taliantin muadili yok, eşsiz bi araç diyebilir miyiz o zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Ya bu renault tr haribden deli. Bu arabaya neden böyle bir isim taktınız ve neden Renault olarak satıyorsunuz ??

Bu kasa ile beraber şu symbol saçmalığını sonladırırlar artık Logan sedan olarak Dacia bayisinde satılır diyordum yine bir saçmalık başlatmışlar.

Renault logosu ile birde fiyatı arttırıyorlar. Bu arabanın baz donanımı vergiler hariç 6.100 euro civarında.Bizdeki ötv ve kdv ile acces Logan sedan 110.000-120.000 tl ye satılabilirdi.

Bu arabayı tüm üretim maliyetlerini içine katsan bile

aracın üretim maliyeti 5000 eurodan fazla degil.

binek aile otomobiline ötv almak kadar sacma bişey yok zaten. Spor otomobil yarış otomobil lüks D-E segment otomobil olsa anlarm tamam al o zmn ötvyi

ama gidipde b segment arabadanda ötv almayıver. B segment arac alan adam zaten ihtiyaçtan alıcaktır neyin özel tüketimine giriyorsa.

• Ne güzel rakamlar maşallah

• Anladığım kadarıyla turbo otomatik lpg yok. Öyle mi?
    Edit: bayiyle görüştüm touch otomatik beyaz sürüş destek paketli 214.500 dediler. Kafamı karıştıran ise araba 4 hava yastıklı. 2017 1.3 urban egeadan geçilecek sırf otomatik diye ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 25 Mayıs 2021; 15:53:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu tenekeye biçilen değere bak! yurtdışında öğrenciye verirler acemiliği atsın diye.bizde 15 yıl çalışmış emekçinin aile arabası deniyor.

vatandaşa biçilen değerle tam ters orantı.hak ettiğin gibi standartlarda yaşarsın.fakirlik bugünkü rejime destek veren herkese müstahak

• Egea'yı bitirecek Fransız geldi. Egea'dan kaliteli olduğu şüphesiz.

Egea'yı yerden yere vurur bu Taliant Touch X-Tronic

• Almanya'da BMW M4 fiyatı 88.000 birim fiyatı. Dün videoda izledim. 88. bin birim fiyatına BMW M4 alınıyor.

Türkiye'de şu an 45 bin birime Şahin alan var tanıdığımdır aynı zamanda.

• 65 beygirlik arabanın fiyatına bak  

• Bagajındaki yayı gördükten sonra okumadım hiçbir detayını..

• Bir zamanlar Fransız mallarına boykot edilsin falan vardı,şimdilerde ise;

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Torka göre mı karar veriliyor, o zaman mesela 1.6 tdi ile 1.6 multijeti da karşılaştiramayiz. Biri 250 tork diğeri 320 ?

Adamların bize sunduğu motorlar belli, 65 beygir taliantin muadili yok, eşsiz bi araç diyebilir miyiz o zaman ?

Yaw niye anlamamakta ısrar ediyorsun? Biri turbo biri değil. Egeada Turbolu versiyon olmasaydı tamam karşılaştır derdik çünkü başka seçenek yok. Ama var işte. 1.6 TDİ ile 1.6 Multijet ne alaka? Ne alaka yani? İkisinde de turbo yok mu? Var. Turbosuz dizel yok bir kere. Yani en azından günümüz motorlarında yok. Israrla elmayla armutu karşılaştırıyorsun.

Üretim yeri olan ülkede bile aynı motorlarla satılıyor Avrupada aynı motorlarla satılacak. Gorende zanneder Türkiye ye farklı motorlar geliyor. Türkiyeye eski tip çok yakan motoru Egea ile satıyorlar diyorum ALOOOO anlaşılmıyor mu? Ayrıca diğer markalarda 1.0-1.2 75-80 HP motorlar yok mu? SCe 65 niye eşsiz olsun? Egea dışında1.4 90-100 HP arası 4 silindirli motorla satılan başka hangi araç var? Söylesene bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 25 Mayıs 2021; 18:32:11 >

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt

Hala turbo diyorsun

Turbo var da ne oluyor 90 beygir değil mi bu araba, motorlar beygir gücüne göre sınıflandırılır. Kimse demez ki, aaa bu alt devirde daha canlı aynı güçteki arabayla kıyas yapılamaz...

Tek kriterin turbo sanırım, sana göre 65 hp taliant ile 95 hp egea kıyas edilir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Mayıs 2021; 18:56:26 >
  • Hakediyoruz abi daha bunlar iyi günler 

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Peki bunu ucuz ucuz getirip satsalar Bursada üretilen Clio ve Meganeları kim alacak? Üretip ortada mı bırakacaklar Clio ve Meganeları. Fabrikadaki işçilerin maaşı nasıl ödenecek? Tedarikçilerin parası çakıl taşlarıyla mı ödenecek? Koca koca şirketler akıllı değil bir siz akıllısınız.

Senin mantığınla o zaman clioyla meganeıda üretmesinler madem ? Cliosu megane ı var diye napayım ben mi çıkarmak istedim taliant modelini ? Madem satamama endişesi olacak meganeada gerek yok millet clio alsın geçsin nasıl olsa clio meganedan daha ulaşılabilir ?

Herkesin ihtiyacı ve zevki farklıdır getirip bal gibi satacaktı her şirket her filo taliant alacak diye bişey yok sanki clio ve megane atıyorum taliant yüzünden 500 adet daha az sattı diye renonun cebine para girmiyor sanki koca şirket megane ve clio satamıyor diye batacak hali yok.

Bi taliantı getirip egeadan ucuz satacak diye clioyla meganelar ortalıkta kalmaz merak etme herkes taliantı beğenmek zorunda değil veya almak zorunda değil taliant uygun fiyatlı geldi diye megane ve üstü ihtiyacı olan bi birey veya aile gidipte taliant almaz. Hepimizde akıl var. Senin mantığına göre ağır hasarlı a4 ümü satıp polo almam lazım nede olsa polo daha ucuz. Ama ihtiyacım polo mu ? Değil. Clionun ihtiyaç müşterisi ayrı meganeınki ayrı taliantınkide ayrı olacaktı.

Kısacası saçma bi fiyat politikasıyla getirtmişler. İşte böyle koca şirketleri yönetenler ceplerini düşünmekten başka bişey yapmadıkları için böyle. Cebi düşünmek yerine rakipleri egale edeceksinki sen zaten uzun vadede kar edersin. Üniversitede hiç mi "genel işletme" veya "yönetim ve organizasyon" dersi almadınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Mayıs 2021; 20:51:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Maddi durumunuz iyiyse sizi bağlar. Elbette ki parası olan adam için berbat bir araç ama Türkiye gerçeklerine uygun bir araba.

Ülkede araç fiyatlarının geldiği yer belli. 150 bin TL'nin altına sıfır km araba yok. Ben dahil çok kişi uygun fiyatlı bir sıfır araba bulsa koşa koşa alır, ki alıyor. Milletin burun kıvırdığı Egea; bunca eleştiriye rağmen neden peynir ekmek gibi satıyor zannediyorsunuz? Gayet bu araba da satılır.

Ayni fiyata guzel guvenli 2.el arabalarda var. Maksat alternatifse alternatif çok. Agir bir kazada Kolumu bacagimi kaybetmek istemiyorum sagolasin.

• bizim 95 model renault springde daha cok beygir var  

• fiyatı lansman indirimi ile 179 dan 167 ye inen 1.0 65 bg joy taliant yerine 147 bin tl ye easy donanım 1.4 95 bg egea almamak için bir sebep bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.