Şimdi Ara

RENAULT TALİSMAN 100 BİN 500 TL DEN SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  RENAULT TALİSMAN 100 BİN 500 TL DEN SATIŞTA

Renault’nun yepyeni D sedan modeli Talisman göz alıcı tasarımının yanı sıra eşsiz sürüş deneyimine katkıda bulunan segmentinde benzersiz inovasyonları ile de dikkat çekiyor.

Türkiye’de Talisman, Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 3 dizel motor seçeneği (1.5dCi 110bg-manuel&EDC* / 1.6dCi 130bg-manuel&EDC / 1.6dCi 160bg EDC) ile pazarda yerini alıyor.

Talisman 3 Mart 2016 tarihinden itibaren 100.500TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
    TOUCH: Yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, elektronik klima, elektrikli park freni, ön ve arka park sensörleri, eller serbest park sistemi, cruise control ve 7’’ dokunmatik ekranlı R-Link 2.0 / Siyah kumaş koltuklar ve koyu renk iç ambiyans ve açık renk döşeme opsiyon

ICON: Otomatik uzun&kısa farlar, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, geri görüş kamerası, head up display, deri koltuklar, eller serbest açılan bagaj sistemi, Renault Multisense teknolojisive 8, 7’’ dikey yerleştirilmiş dokunmatik ekranlı R-Link 2.0 / Standart siyah deri ya da opsiyon kahverengi deri koltuklar. 4Control sistemi Talisman’da opsiyon olarak sunuluyor. .......

http://www.motobilim.com/2016/02/renault-talisman-100-bin-500-tlden.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 28 Şubat 2016; 19:45:42 >

• Çarpışma önleme/otomatik fren sistemi yokmu acaba. Bu sınıfta ve bu devirde artık ayıp olur bunlar olmazsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasat karşısında zorlanacağını düşünüyorum:((

• Bugün Mersin in Tarsus ilçesinde gördüm araba gayet hoş duruyor. Bu araba çok satar

• 2014 haziran da latütü (excutive) ile c5 (excutive) arasında kararsızken 81 bin e c5 aldım. tercih nedenim ise icinin daha ferah ve aydınlık olması ayrıca motor gücünün 115hp ; 240nm tork (overbost ile 285nm) olması idi. latütü nün tek artısı oto.vites gecişleriydi. ama iyiki c5 almışım o 5 beygir ve 285nm tork çok önemliymiş. bugün ankara mais e uğradım. talisman ı gördüm. mükemmel bir araba eğer mersedes ve bmw ile kıyaslamazsanız. elektronik olarak tam bir harika. bana iki sene önce c5 almayın kupa değiştirek diyen reno daki satıcı şimdi talisman nın tanıtımını yapıyordu. latütü ortada yoktu. ne oldum demiyeceksin..... ama şu na üzülüyorum bundan bir iki ay önce latütü alanların bu arabaya bakmasınlar , içleri bir hoş olur. gercekten mükemmel bir araba . bir ara korpiti 3008 e benzetmişler. kol dayama bana göre bile (185cm boy) yüksek
  • 508, Superb gibi modellere göre şansı nedir?
    Motorlar güçlü fakat fiyatlar yüksek geldi. İndirim yapıyorlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.