Şimdi Ara

Renault Twingo hakkinda hersey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
92.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mantıklı sağ duyulu cevaplar için teşekkürler ben twingo aldım kendi adıma hayırlı bir iş yaptığımı düşünüyorum inşallah allah utandırmaz, koyu kırmızı 58bin km de 97 model üstü açılır klimalı araçla aramızda güzel bir elektirik oluştu :) sağında solunda üç beş bişey var şimdilik halimden memnunum twingo yahoo grubada üye oldum tamamdır :)
  • hocam hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binek nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 25 Ocak 2007; 13:32:51 >
  • eywallah dostum cok sagol
  • Güle güle bin Kutlu.
    Gittiğin yollar kaymak gibi olsun..
  • eywallah cok sagol
  • gercekten twingo alasım geldi

birkaç iç resim koyayım bende
    konsolda pek birşey yok ama olsun zevkli bi araba

Renault Twingo hakkinda hersey

ayrıca www.twingo.net

• yok be arkadaşım şaka yapıyorum.The kutluya inat.Bende twingo arıyorum ordan muhabbetimiz varda....

hayırlı olsun bu arada the kutlu.Darısı benim başıma...
    quote:

Orjinalden alıntı: herby

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Yaw bırak be kardeşim o araç alınır mı?
    Geçen sanayideydim.unonun amartisörü 120 ytl onun ki 180 liraydı.git murat 121 al daha iyi.Alsan satamazsın.YAzık verdiğin paraya.O parayı bana ver daha hayırlı bi iş yapmış olursun. :P

Ya hocam niye böyle bilip bilmeden yorum yapıyosunuz.. twingo diye bahsettiğin araç unodan her konuda kat kat üstündür.. Parça fiyatı farkının bu kadar olmasıda normal. Bu arada ben twingo sahibi falan değilim ama iki aracıda çok iyi biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 27 Ocak 2007; 0:43:56 >

• :)) derkin hocam bekle sen biraz daha ben bahara evleniyorum insallah 1-2 senede hayirlisiyla cocuk falan :) sonra sana satarim arabami :) 80bini gormez o saate kadar :) 97 klima+sunrof
  • Valla benim biraderde var ankarada satılık. Bir çok kez bindim çok seri ve içi umulmadık derecede geniş bir araba. Ben 1,82 100 kilo adamım içi hakikaten rahat. Birde akseuar çok yakışıyo vede oldukça dikkat çekiyo. Ha birde unutmadan yazın üstü tamamen açılınca süper keyifli bişi oluyo.
  • Öğrenciym 5000 liraya verirsin herhalde.Allah mutlu etsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: thekutlu

:)) derkin hocam bekle sen biraz daha ben bahara evleniyorum insallah 1-2 senede hayirlisiyla cocuk falan :) sonra sana satarim arabami :) 80bini gormez o saate kadar :) 97 klima+sunrof
  • :) derkinim canin sagolsun 5bin+taksit yapariz ustunu ama ben bir kac sene hevesimi alayim, bu arada kanim acayip isindi tikir tikir ise gidip geliyoruz allah nazardan saklasin, yakinda fotograflarini koyarim, bu arada bende ilk mesajlarda yazmistim 1,92 90 kiloyum ve hayet rahat kullaniyorum hatta koltugu tam arkaya ittirmeden :)
  • Arkadaşlar bu konuyu biraz canlandırmak istedim.Çünkü haftaya bir twingo sahibi olucam sanırım.. Yakın zamanda twingo alan veya bilgisi olan başka arkadaşlar da varsa onlarında bilgisini alırsak çok sevinirim..
  • buldugun twingo temizse kaçırma derim...pratik ve güzel bir araç
  • 2 tane araç buldum..İlki bulunduğum şehirde fordun ikinci el havuzunda 91.000 km klima ve yolcu havayastığı yok 9.250 son.. Fiyat yüksek geldi ama araç çok çok temiz ve rengine hasta oldum garip bir yeşil.. İkinci bulduğum araç klima ve çift havayastıklı 77.000 km de ve ankarada..Bu aracı 8.750'ye bırakıyor..Mantıklı olan bunu almak ama işte rengi yüzünden ilk aracı da çok istiyorum..
  • Keşke resimlerini de ekleyebilseydin.
    Ancak ikicisi tabii ki daha iyi görünüyor. Götür servise işine gelirse al...
    Kolay gelsin.
  • Teşekkürler...
  • dostum cift hava yastikli km avantaji ile daha iyi gozukuyor ama ankarada olmasi dusundurdu beni sonucta oraya gitmek orda denemek servise goturmek birsey cikarsa vazgecmek falan seni uzebilir tabi birde plaka degistirme durumu var bu nasil olur hic bilmiyorum ama ankarada bir tanidigin varsa arabadanda anliyorsa gitsin baksin hatta servise goturtup kontrol ettirsin 40 ytl falan bilgisayara sokup herseyini cikariyorlar kaporta falanda bakiyorlar boya degisme varmi diye icin rahat eder ama su aklinda olsun servisin dedigin fiyat 1000 ytl masraf sa bunu orjinal servis disinda guvendigin bir ustada 400 ytl falan yaptirabilirsin :) tecrubeyle sabit
  • Selam
    Kardeş bende 3 ay önce alacaktım twingo.Sonradan karşıma Ford Ka çıktı.Ford Ka aldım 98 model.Çok memnunum.Twingodan çok daha oturaklı ve sağlam.İç dizaynını süper.Kesinlikle Ford Ka değerlendir.Çok özel bir araba.
    Alper
  • @aldas Hocam bende Ka ve twingo arasında çok kaldım.. Ama dün gidip ikisinide test ettim.. Ford Ka'da resmen sıkıştım biraz iri kıyımım da Twingo ise çok çok rahat.. Hem önde hem arkada acayip geniş bir araç..Hemde konsolda açık renkli malzeme kullanmaları ferahlık hissini çok iyileştirmiş.. Bu yüzden twingoda karar kıldım..
  • ikiside güzel. twingo daha özellikli kullanışlı, ka"nın dizaynı daha hoş. aah ah ev kredim bi bitsin ufaklardan birini alacağım(uno hariç, hızlıydı ama zamanında çook çektirdi bana) bence büyük şehirlerde küçük araçlar çok pratik kullanışlı oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.