Şimdi Ara

Renault Twingo hakkinda hersey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
92.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 7bin ytl 80bin km de acilir tavan twingo buldum tavsiyelerinizi istiyorum

ama bi kac sey daha yazayim :) bir cok kisiye ragmen twingo ariyorum ragmen in altini ciziyorum, forumda neredeyse tum twingo basliklarini inceledim, internette arastirma yaptim, es dost taviyelerini dinledim, acelem olmadigindan uzun bir arastirma yaptim yani, bana en cok soylenenler;
    [simage]
    "ne isin var twingoyla, ne yapcaksin alinirmi bosver sen onu brodwey al, olmadi binilmez o arabaya sana sahin alalim" gibi yorumlar oldu :) tamam ikinci el piyasasi kotu diyorlar ve hakli olabilirler ama, gecen hafta otopazarina gittim, nursumu durusumu neydi oraya iste koskaca pazarda 1 tane twingo vardi, oda hic pazarlik etmedi, internetten takip ediyorum 1 aydir toplasak 15 satilik girisi oldu (takip ettigim sitede) isin ilginc yani bana bu araca karsilik sunulan alternatiflerde bir garip, tamam otomobil bilgim yok denecek kadar azdir :) ama objektif bakmaya calisiyorum, ya klimali, hidrolik direksiyon, tam acilir tavan, sehir ici km de 150ykr yakan elektirikli cam, ayna vs donanimlara standart olarak sahip, bir avrupa arabasinin karsisisina, neden sahin veya brodway konuyor anlayamiyorum, yada uno, ya bi kere unoya sigmiyorum diyorum karsimdakine," twingoya hic sigmazsin" diyor.

Nasil bir onyargidir arkadaslar kim nefret ettirdi bu twingodan sizi :) ben denedim arabayi, 1.92 boyunda hayvan gibi biriyim :) ve cok rahat kullandim uno da konservedeymisim gibi hissettim, parcasi pahali deniyor ama kiyaslanan arabalar yine kus serisi veya uno lar.

Aklima su geliyor bu aracin ikinci el piyasasi atiyorum 15bin ytl olsaydi talebi dahami cok olurdu acaba? cunku bu donanim ve ekonomi o segmentteki cogu arabada yok.

Tavsiye istiyorum ama bunlarida yazmak istedim, millet ne yapcaksin dedikce dahada hirslandim, arastirdim ve elle tutulur dogru durust bir nefret etme! sebebi bulamadim bu araca karsi :), elbette bunda butcemin azligida etken, memurlugumdan dolayi yakitta ekonomi benim icin onemli ve biryerleden bir piyango cikmadikca kararim budur, ama tavsiyelerinizi ve yorumlarinizi gercekten bilmek istiyorum yanlis yorumla[/simage]rim varsa bunlarida duzeltebilirsiniz, ama sadece tipinden dolayi alinmaz diyenler lutfen birsey yazmasinlar :) cunku o biraz zevk meselesi.

not ; tamam bu kadar temizi bulunmaz ama bu tipin neresi begenilmiyor ki

------------------------------------
    resimler yeni sayilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kut -- 2 Aralık 2016; 17:32:22 >

• Araç Hakkında en ufak bilgim yok kusura bakma dostum teknık olarak yardımcı olamiyacagım ama sana bır ufak bılgı vereyım. Paris te bu Twingolar çok denilecek kadar fazla. Adamlar eski olan arabaya nasıl bakmışlarsa tertemiz ve baya da bir var resimdeki ilandada çok iyi bakılmışa benziyor.

Sevgiler
  • Ufacık boyutlarına rağmen yayla gibi iç mekanı var.. 1.82m boydayım ve 78kiloyum, sıkışmadan biniyorum ben buna.. 1.83m boy ve 98kg olan babam bile rahat ettiyse düşün artık.. Temiz bir tane bulabilsem hep istemişimdir
  • bu linki incele,kullanıcılarının yorumları da var...
    http://forum.donanimhaber.com/m_5239388/mpage_1/key_//tm.htm#5355764
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Araç Hakkında en ufak bilgim yok kusura bakma dostum teknık olarak yardımcı olamiyacagım ama sana bır ufak bılgı vereyım. Paris te bu Twingolar çok denilecek kadar fazla. Adamlar eski olan arabaya nasıl bakmışlarsa tertemiz ve baya da bir var resimdeki ilandada çok iyi bakılmışa benziyor.

Sevgiler

dostum resimdeki buldugum arac degil malesef :) yorum icin tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Ufacık boyutlarına rağmen yayla gibi iç mekanı var.. 1.82m boydayım ve 78kiloyum, sıkışmadan biniyorum ben buna.. 1.83m boy ve 98kg olan babam bile rahat ettiyse düşün artık.. Temiz bir tane bulabilsem hep istemişimdir

bende bunu diyorum millet ufak diye israr ediyor ama bende gayet rahat ettim denediklerimde, bakalim henuz kotu bir yorum gelmedi bu arada o basligi da inceledim SPL fikir sahibi olmamda katkisi olmustur :)
  • Özellikleri güzeldir ama şunu söylemeliyim Twingo şehir içinde 150 kuruştan çok daha fazla yakar,eğer LPG li değilse,yakıt konusunda cimri bir araç değildir,zira boyutlarına gör motor hacmi de düşüktür,bu noktaya dikkat etmeni tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana kullananlarin soyledigi 140-170 kr yaktigidir kullanan arkadaslar varsa bu konuda net bilg verebilirmi acaba?
  • Ben 1 seneden fazla kullandım twingoyu.. ilk aracımdı. Hala aklımdadır.. Kırmızı ve üstü açılır tavandı.
    Bence gayet şık bir araç. 98-99 modeller arasında tercih edilebilir bir araç. Üstelik fiyatına göre de uygun.
    Benim kullandıgım 1250 motordu. Ytarım depoyla ankara-istanbul geliyordum.
    Ben şahsen spring le broadwayle mukayese etmem.. İç hacmide gayet iyiydi.
  • Bu arada o araçla 178e kadar çıktım.Lastikleri ince ama onca hız için güvenilir değil. 178 e kadar çıkmak o araç için delilik!
  • twingo hayallerimin arabası... full acılır tavan... ahhh yanındada kız arakdasın,yıldızları izliceksin koltuklarıda yatırıp
    muthiş keyifli bi arabadır.. sakın kuş serisiyle mukayese edenlere cvp bile verme
  • Ncap testlerinden kaç yıldız almış twingo acaba?
  • eskisi 3 yıldız.. 93 de çıkan bir araba için gayet iyi
  • arkadaslar yorumlar icin cok tesekkurler ozellikle kullanan arkadaslara bir sorum olacak ust acilir tavanin degisme maliyeti nedir koltuklar degisirse ne kadar patlar uygun birsey buldum ama bunlari degistirmek lazim galiba :) bakalim pahali parcalari ne kadar pahali
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekutlu

arkadaslar yorumlar icin cok tesekkurler ozellikle kullanan arkadaslara bir sorum olacak ust acilir tavanin degisme maliyeti nedir koltuklar degisirse ne kadar patlar uygun birsey buldum ama bunlari degistirmek lazim galiba :) bakalim pahali parcalari ne kadar pahali

ilk arabamdı twingo ve gerçekten umduğundan daha bile ii çıkıcak yakıt konusundada katılmıorum arkadaşlara bizzat 1 seneden fazla kullanmış biri olarak kesinlikle az benzin yakıo lpg öldürür o arabayı.üstü açık olanın keyfi müthiş benimkisininde üstü açılıodu ama öle deişme olaylarına falan girme baya masraf çıkartır.arabanın parçaları yerli olmayan her araba gibi pahalı kesinlikle kasko yaptır alırsan.ve 99 modellerini tavsiye ediorum eğer merak ettiğin bişi varsa pm den ulaş yardımcı olurum

• Çok ilginç bir arabadır twingo. Ben tipini hiç mi hiç beğenmem ama bikaç manyak özelliği vardır. Ön koltukların başlıkları çıkartılıp geriye doğru düz yatırıldığında (arka koltuklar en arkaya kayık olacak) yatak olur. Arka koltuklar en arkadayken saffrane modeli kadar diz mesafesi olur arkada oturanları, en öne çekildiğinde ise clio kadar bagaj hacmi. Bir de ön konsol bişeye benzese, gerçi araba bişeye benzese, kesin alırdım.
  • @thekutlu hocam bende senin gibi ufak bir araba bakıyorum... Yanlız senin konuyu görene kadar twingo hiç aklıma gelmemişti.. İyikide açmışsın Ben KA ve fiesta bakıyodum.. Araçları twingo ile kıyasladığımda donanımlarının kötü olduğunu farkettim.. Çarpışma testlerindede tiwngo açık ara önde gördüğüm kadarıyla.. Yanlız benim bulduğum 2 havayastıklı açılır tavanlı klimalı ve 100.000 km altında yol yapmış araçlar 9.500 ytl civarı... Senin 7'e bulduğunda bu özellikler mevcutmu acaba??
  • Bende twingo bakıyodum bi ara bi galeri abimiz ne işin var twingoya girme üzer seni dedi bende neden diye sordum. Adam parçalarının çok pahalı olduğu ve her parçanın piyasada bulunmadığını söyledi mesela motorla ilgili bi parça için bi arkadaş fransadan sanırım parça gelmesini beklemiş. Ayrıca twingolarda sanırım dingilleri çok hassasmış zorlamada kırılıyomuş haberiniz ola.
  • @diegoforlan hocam aracın yol tutuşundan ve sürüş özelliklerinden biraz bahsedebilirmisin ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

eskisi 3 yıldız.. 93 de çıkan bir araba için gayet iyi

Katılıyorum 2001'de çıkan Doblo ile aynı 2006'da çıkan Aveo 2 yıldız..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.