Şimdi Ara

Renault yeni 1.6 dCi 130 beygirlik motorla atağa kalkıyor (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
427
Cevap
1
Favori
47.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dalgıç murat

quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

quote:

hadi ordan be sanamı inanacam kendimemi,istersen gel ıspat edeyimde alıyım anahtarınısenin aracın 1.3 motor 90 beygir bendeki 1.5 16 valf 110 hp ayrıca daha hafif benimki

Tamam geçersin.

şaka biryana hyundai mundayi ama gidiyor gerçekten,ben idareten aldım bunu ,renault 130 hp dizeli çıkarana kadar binicem,,,hyundai diye mevsinmiyoruz ama adamlar 128 hp lik 1.6 dizel motoru ilk çıkaran marka piyasaya,,diğerler daha düşünüyolar hindi gibi

110 hp era nal toplatır. ankaraya iderken corsanın birisi hava atıyordu. kuzenim bi abandı corsadaki adam afalladı ne oluyor diye

• Türkiye pazarına ne zaman giricek acaba..
    bu arada 160lık bi versiyonu çıkmış 2.0dci motorun satıştaymış.. twin turbo 1.6dci bunun yerini alıcaktır muhtemelen

fransa sitesinden aldığım ss;
     Renault yeni 1.6 dCi 130 beygirlik motorla atağa kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exca89 -- 6 Ekim 2011; 0:24:00 >
  • Geçerken konuyu okudum. Bir kaç cümle bırakayım. 105 beygir dizel arabaları mazot ucuz yakıttan kar ediyorsunuz deyip 55.000 liraya satan firmalar Renaultun bu yeni motoru karşısında azıcık gerçekleri görürler ve fiyatlarını makul ölçülerde tutarlar umuyorum. En önemli soru ise BU MOTORA SAHİP BİR C SINIFI ARABA kaç liraya satışa çıkacak ?..makul ve mantıklı bir fiyat olursa talep patlaması yaşanır...bekleyip görelim..Bu haber güzel..
  • Arkadaşlar merhaba Atmosferik bir benzinli motoru aynı beygirde bir turbo dizelle kıyaslama yapmak son derece anlamsız.

Bu karşılaşmanın galibi rampada olsun düzde olsun turbo dizel olacaktır. Tabi arada yüksek tork üretebilen atmosferik motorlar çıkmaz ise :))
  • yaw bu motor fransada satılıyor,ama burada bir numara yok,nezaman gelip satışa çıkacagınıda kimse bilmiyor
  • bu haftaki autoshow dergisinde 2012 qasqai 1,6 dvi 130 hp nin testi mevcut. motor oldukça ekonomik ve performansı yeterli görünüyor. 160 hp lik versiyonu gelir mi veya ne zaman gelir bilemiyorum ama 130 luk motor oldukça satar TR de . ihtiyaç olan herşey var. performans için 2,0 dizel almaya gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Geçerken konuyu okudum. Bir kaç cümle bırakayım. 105 beygir dizel arabaları mazot ucuz yakıttan kar ediyorsunuz deyip 55.000 liraya satan firmalar Renaultun bu yeni motoru karşısında azıcık gerçekleri görürler ve fiyatlarını makul ölçülerde tutarlar umuyorum. En önemli soru ise BU MOTORA SAHİP BİR C SINIFI ARABA kaç liraya satışa çıkacak ?..makul ve mantıklı bir fiyat olursa talep patlaması yaşanır...bekleyip görelim..Bu haber güzel..

Renonun da şuanda satılan 1.5 105hp araçları 55-59.000tl civarına kadar çıkıyor. Bakınız Megane 3-Fluence fiyatları.

• Bu motor şuan ilk olarak makyajlı grand scenic ile geliyor bile..

http://www.turkeycarblog.com/2011/12/2012-renault-scenic-grand-scenic-makyajlandi/
  • Megane 3 coupeye gelecek miymiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_darkness

Bu motor şuan ilk olarak makyajlı grand scenic ile geliyor bile..

http://www.turkeycarblog.com/2011/12/2012-renault-scenic-grand-scenic-makyajlandi/

resimlerdeki tipini pek beğenmedim. Önden bakınca hiç MPV havası yok. Arka kısımda bi garip sanki. Belki resim olduğundan böyledir bide canlısını görmek lazım.
  • Megane3 e geleceğine göre onada gelir tabikide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat.y

quote:

resimlerdeki tipini pek beğenmedim. Önden bakınca hiç MPV havası yok. Arka kısımda bi garip sanki. Belki resim olduğundan böyledir bide canlısını görmek lazım.

Hocam ben zaten scenic i paylaşmadım, Motoru paylaştım :) Yoksa bana göre çok tipsiz bir araç kendi kişisel görüşüm yani tabikide.. Bu tip bir arabaya hayatta para veremem ( 40 - 50 yaş üstü kullanıcılar için ideal aile arabası )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedat.y

quote:

Hocam ben zaten scenic i paylaşmadım, Motoru paylaştım :) Yoksa bana göre çok tipsiz bir araç kendi kişisel görüşüm yani tabikide.. Bu tip bir arabaya hayatta para veremem ( 40 - 50 yaş üstü kullanıcılar için ideal aile arabası )

biliyorum motoru paylaştığını da benim dikkatimi motordan daha çok araç çekti o yüzden

• Anladım :) çokk rahat ve konforlu araba bi tanıdığımda vardı 2007 modeli cam tavanlı binmiştim oradan biliyorum. Ama işte tip olarak...................
  • 2012 de meganelere makyaj geliyor ve 105 hp lik manuel 1.5 dci ler 110 hp oluyor,130 hp lik 1.6 dizel motorda 2013 model olarak satılacakmış meganelerde,,bayilerde edindiğim bilgiler bunlar
  • ah şu motoru cruze ye koysalar ne yakısır dı dimi hayalimdeki araba ama motor olu arabanın gm renoyla bu motor ıcın anlaşmalı bence
  • cruze-astra-insignia 'da böyle bir 1.6 dizel motor olsa talep patlaması ve 1 yıl sıra olur en az....
    renault'a helal olsun adamlar yapmış 16v 300tork 130hp canavar gibi motor...2 litre moyora hiç ama hiç gerek kalmıyor
  • eee,yeni gelişmeler yokmu yaw,,kimsenin sesi çıkmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 5 Mart 2012; 20:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

ben şahşen şu zamandan sonra renault ta dahil hangi marka olursa olsun sıfır 1.5 dcı almak enayilik olur düşüncesindeyim, biraz bekleyip 1.6 128-130 hp lik motorlardan almak daha mantıklı olur,105 likler demode oldu artık sıfırı alınmaz

Renault Mais'e bakarsan, 130hp lik motorları abartmıyorum, yok yakıt testi yok şu yok bu diyerek 3 sene sonra bile ithal etmeye başlayabilirler..

Renault-MAis yine haklı çıkartacak gibi beni kahrolası kazıkçılar...

Kendime alıntı yaptığım mesajımı Haziran 2011 de atmışım, siz düşünün gerisini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 5 Mart 2012; 20:22:01 >

• Forumda bu 130 beygirlik dizel motor yazılarını okuyunca hafta sonu bir reno bayine gidip bilgi alayım dedim, büyük bir bayi..
    130 beygirlik dizel üniteden bahsedince gözüme baktılar bir süre; sonra bizim 110 beygirlik 1.5 motorumuz var dediler, en ufak bir bilgi yok!
    Ben bile onlardan fazla şeyler biliyordum o motor hakkında. Fazla durmadım kendimi dışarı attım.
    Sonra kia ve hyundai bayilerine uğradım. Yeni hyundai İ30 128ps dizel motorla Mart ayı sonunda; yeni Kia Ceed 128 ps dizel motorla en geç Haziran ayında Türkiye'de

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.