Şimdi Ara

Renault yeni 1.6 dCi 130 beygirlik motorla atağa kalkıyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
47.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dalgıç murat

youtubede videolar var bak bakalım,,ben 220 gördüm şahsen hemde stock haliyle,kimseye bişey yutturmak gibi bir niyetim yok ama yolda dizel bir era ile kapışırsan görürsün,bakalım zayıf bir araç mıymış,,
    önceki aracım 220 hp golf tsı idi güçlü araba kullandım ben ne oldugunu biliyorum şahsen

ayrıca benim erayı övmek gibi bir niyetim yok,zaten geçici bir süreligine aldım ben era yı reno 130 lugu çıkarana dek binmeyi düşünüyorum nasipse ,neticede adı üstünde hyundai ama motorda adamlar yapmış hakkını vermek lazım,ilk 128 hp 1.6 motoruda hyundai yaptı ve satıyor şuan,varmı başka bir marka,,renoyu bekliyoruz 130 hp yi çıkarsın diye ama hyundai 3 ayı geçti satıyor şuan 128 hp motoru

220 gördün dizel erayla?

Bu 220 gerçek hızın mı?

Fabrika verisi 180km olan bir araç biliyorsun bunu değil mi?

Ben küçücuk polo gti ile 230'u anca görüyordum bu araba 7 ileri dyno'da 185bg 268nm tork çıkaran bir araba.Tabi benim bahsettiğim hız gerçek hız.

Hyundai'nin sattığı 128'lik motor gerçek bir 128'lik motor değil.

Renault 1.5 dci 105 beygir ithal versiyon aracın 0-100 hızlanması 10.9 saniye son hızı 190km ve bu araç 1300kg.Lastikler 205 tabanlı.

Yeni accent 128'lik dizel 0-100:10.1 saniye son hızı:190km ve bu araç 1200kg.Lastikleri bile 175 veya opsiyonel 195 taban.Buna rağmen megane kadar yakıyor kağıt üzerinde.

Hyundai'nin 128'lik dizeli Renault'un 105'liği kadar iş yapabiliyor.

130'luk yeni motor megane'a gelince büyük ihtimal 9 saniye civarı bir 0-100 hızlanması ve 200km'nin üzerinde son hızı olucaktır.Ayrıca yakıtı çok daha düşük 105'liğe göre.

• fabrika veriside yazanı bende biliyorum ama kadranı sona dayıyor era,ben gördüm,ayrıca hızın sahtesi nasıl oluyorki bana bu gerçek hızınmı diye soruyorsun,,

kimseyi inandırmak zorunda değilim,hatta 210 a çıktıgım telefonla benim çocugun çektiği video var fakat forum kuralları izin vermiyor verse koyardım görürdün,,,ve bu hıza erayla çıkan çok var ,youtubede var arat bulursun,bende golf tsı 220 hp varken 270 görmüştüm otoyolda,ama hız limitörünü iptal ettirmiştim,senin poloda hız limitörü vardır muhtemelen,chip tuning yapan yerler 5 dakikada iptal ediyor bilgin olsun,yoksa 260 ları çok rahat görmen lazım ,,,ayrıca renonun verileri 105 lik için 0-100 11.4 saniyedir 10.9 değil ve son hız 190 değil 185 dir

hyundai blue dizel 128 lik gerçek 128 lik değil demeyi hangi nedene dayanarak söylüyorsun anlamadım,,bir aracı dyna ya çıkarırsın güç çıkar meydana gerçegi sahtesimi olurmuş çin malı telefon mu bu,,,,

ve yakıt tüketim verileri 128 lık hyundainin renaulttan daha düşük oldugunu görürsün araştırırsan,,yani hem güçlü hem daha tutumlu hyundai 128 lik dizelin motoru

bana madem bukadar iyi niye blue dizel almıyorsun diye sorarsan,marka takıntım var o yüzden diyebilirim,o motor renoda veya opelde olsa çoktan almıştım,,herşeyden önce 128 lık motor chip tuningle 170 hp oluyor ve bu beni cezbediyor sahsen,renodakide aynı olur sanırım,çıkmasını bekliyoruz hayırlısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 2 Eylül 2011; 16:26:54 >

• hyundai era bir numara arkadaslar

istanbul ankara arasi gidip geliyorum, yanimdan en hizli gecen araclar era`lar, ben de hep merak ediyordum bu adamlar neden bu kadar hizli gidiyor, yanimdan ucak gibi gecip gidiyor diye, megerse bana egzoz gazi yutturmak, dikiz aynalarindan bakip dalga gecmek icinmis.

era`lar hepimizin arabasini dover tamam mi!

boing ve airbus hyundai ile anlasma imzalamislar, era motorlarini ucaklarina takmak icin, hatta ilk yerli savas ucagimizda da era motoru kullanilmasi icin hyundai ile gorusmeler suruyormus.

ben de q7 almayi dusunuyordum bir haftadir ama vazgectim, salak miyim gidip o kadar para vericem, era alirim mis gibi, hem dizel, hem yakiti az, hem vergisi az, hem 220 yapiyo hem de bassam daha gider.

• quote:

fabrika veriside yazanı bende biliyorum ama kadranı sona dayıyor era,ben gördüm,ayrıca hızın sahtesi nasıl oluyorki bana bu gerçek hızınmı diye soruyorsun,,

kimseyi inandırmak zorunda değilim,hatta 210 a çıktıgım telefonla benim çocugun çektiği video var fakat forum kuralları izin vermiyor verse koyardım görürdün,,,ve bu hıza erayla çıkan çok var ,youtubede var arat bulursun,bende golf tsı 220 hp varken 270 görmüştüm otoyolda,ama hız limitörünü iptal ettirmiştim,senin poloda hız limitörü vardır muhtemelen,chip tuning yapan yerler 5 dakikada iptal ediyor bilgin olsun,yoksa 260 ları çok rahat görmen lazım ,,,ayrıca renonun verileri 105 lik için 0-100 11.4 saniyedir 10.9 değil ve son hız 190 değil 185 dir

hyundai blue dizel 128 lik gerçek 128 lik değil demeyi hangi nedene dayanarak söylüyorsun anlamadım,,bir aracı dyna ya çıkarırsın güç çıkar meydana gerçegi sahtesimi olurmuş çin malı telefon mu bu,,,,

ve yakıt tüketim verileri 128 lık hyundainin renaulttan daha düşük oldugunu görürsün araştırırsan,,yani hem güçlü hem daha tutumlu hyundai 128 lik dizelin motoru

bana madem bukadar iyi niye blue dizel almıyorsun diye sorarsan,marka takıntım var o yüzden diyebilirim,o motor renoda veya opelde olsa çoktan almıştım,,herşeyden önce 128 lık motor chip tuningle 170 hp oluyor ve bu beni cezbediyor sahsen,renodakide aynı olur sanırım,çıkmasını bekliyoruz hayırlısıyla

Sen TSI 140 HP Golf'ün limitörünü kaldırttırdım 300'e kadar yolu var diyen eleman değil misin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

quote:

fabrika veriside yazanı bende biliyorum ama kadranı sona dayıyor era,ben gördüm,ayrıca hızın sahtesi nasıl oluyorki bana bu gerçek hızınmı diye soruyorsun,,

Sen TSI 140 HP Golf'ün limitörünü kaldırttırdım 300'e kadar yolu var diyen eleman değil misin.

evet benim ne olmuşki zorunamı gitti,,220 ye gelip orda kalıyordu limitör oldugu için,kaldırınca 270 leri görüyordu otoyolda müsait yer olunca,ayrıca devir kesiciyi 6500 den 7300 e çektirmiştimhem 140 değil 220.4 hp demiştim aracın gücü,,paşaoğlu chip tuning serviste bilgisayarda tüm verileri kayıtlıdır aracın, istersen sorabilirsinihız limitörü varmıymış ve kaldırıldıktan sonra kaçları görmüş,,beygir gücü ne çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 5 Eylül 2011; 0:12:52 >

• quote:

İthal versiyon megane'ların 0-100 ve son hızı benim dediğim gibidir couplere bakarsan görürsün zaten 1.5 yıl kullandığım aracı biliyorumdur diye düşünüyorum.

Senin bahsettiğin veriler yerli araçlara ait.

Gerçek hız ile kadran hızı arasındaki farkı bilmiyorsan açıkcası fazla bişey yazmayı düşünmüyorum.

Fakat bir aracın fabrika verisi neyse gerçek hızıda odur bundan emin olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

İthal versiyon megane'ların 0-100 ve son hızı benim dediğim gibidir couplere bakarsan görürsün zaten 1.5 yıl kullandığım aracı biliyorumdur diye düşünüyorum.

Gerçek hız ile kadran hızı arasındaki farkı bilmiyorsan açıkcası fazla bişey yazmayı düşünmüyorum.

Fakat bir aracın fabrika verisi neyse gerçek hızıda odur bundan emin olabilirsin.

ithal meganenin coupesi öyle olabilir ama coupeden bahsetmedik biz,,

şimdi burda kadran gösterge ile gps ölçümü arasındaki farktanmı bahsettik,ikisinin arasında 5-10 km fark olabilir ama mevzu bu değil,,ben kadrandan bahsettim ve her aracın kadranıda aşağı yukarı aynıdır yanılma payı olarak herhalde,,ben 220 gördüm ve 210 video var bende,,,
    son olarakta fabrika verisi 177 eranın ama 220 görüyor,ben gördüğüme inanırım ki nette videoları var eranın bu hızlara çıkmış olarak,arat görürsün,,,yok hala inanmam dersen telefon numaram yukarda aynı şeyler senin içinde geçerli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

ithal meganenin coupesi öyle olabilir ama coupeden bahsetmedik biz,,

şimdi burda kadran gösterge ile gps ölçümü arasındaki farktanmı bahsettik,ikisinin arasında 5-10 km fark olabilir ama mevzu bu değil,,ben kadrandan bahsettim ve her aracın kadranıda aşağı yukarı aynıdır yanılma payı olarak herhalde,,ben 220 gördüm ve 210 video var bende,,,
    son olarakta fabrika verisi 177 eranın ama 220 görüyor,ben gördüğüme inanırım ki nette videoları var eranın bu hızlara çıkmış olarak,arat görürsün,,,yok hala inanmam dersen telefon numaram yukarda aynı şeyler senin içinde geçerli

180 beygirlik araçla ben 230'u anca görüyordumki GTİ 7 ileri bir araçdı.

Sen era ile 220 gördüm diyorsun.

Kadran gerçek hızı göstermez epey hata olabilir.

İthal coupe demiyorum.Couplere bakarsan teknik verileri görürsün dedim.

Çünkü İthal HB olanlarda couplerle aynı teknik verilere sahip.

Kadranlar hatalıdır çünkü;

Avrupa Komisyonunun (European Commission) araç üreticileri için bunu bir zorununluluk olarak belirlemesi.

quote:

4.4. The speed indicated must never be less than the true speed.

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31975L0443:en:NOT

Hiç bir aracın hız kadranı gerçek hızdan düşüğünü gösteremez.
    Kadranlar fabrikasyon olarak buna göre kalibre edilir.
    Hız arttıkça bu kalibrasyondan dolayı gerçek hız ile kadaran hızı arasındaki fark da büyür.

Komisyon kararı gereğince motorlu taşıtlar hız göstergesi ekipmanı ile ilgili 75/443/EEC komisyon direktifi ve bu direktifin değişikliğe uğramış 97/39/EC direktifine göre, hiçbir hız göstergesi gerçek araç hızından daha düşük bir değer gösteremez.
    Bu direktifte hız göstergesi ile aracın gerçek hızı arasında bir eşitlik verilmiştir. Bu eşitliğe göre; hız göstergesi (V1) ile aracın gerçek hızı (V2) arasındaki fark 0’a eşit yada daha büyük ve bu fark aracın gerçek hızının onda birinin 4 km/h ile toplamından daha küçük ya da eşit olarak verilmiştir.

0 ≤ v1 - v2 ≤ V2/10 + 4km/h

Bu formüle göre 180 km/s gösterge hızına sahip olan aracın gerçek taşıt hızı 160 km/s olabilir.

Bu sadece kadran hatası kısmı.

Üzerinde gittiğin yolun eğimi hakkında ne kadar bilgiye sahipsin?Gözün ayırtedebildiği kadar.

Arkana aldığın rüzgar hakkında bir bilgiye sahipmisin?

Kadran hatası+Yolun eğimi+Rüzgar ile era ile 250 bile görebilirsin yeterki vites oranların izin versin.

Fakat aslında son hızın 177'den öte değildir ideal koşullarda.

• ya bırak allahını seversen yahu bana fabrika verilerinden bahsetme,era bunun çok üstüne çıkıyor bu gerçek,niye kabullenmek istenmiyor anlamıyorum,,dünyada gerçek hızı gösteren en emin gösterge GPS dir,,sen şimdi bunada itiraz edersinyoutubede arat bak GPS ile eranın hızını göstermiş videosu var,10-15 km düşük gösterıyor GPS ama 200 ün çok üstünde yinede

yok gerçek hız değilmiş yok yolun eğimiymiş yok hava koşuluymuş,,yahu kaç kaz denedim sivastan gelirken otoyolda kadranı sona dayıyor,220 ile giderken ben şimdi 177 yapıyorum yani ÖYLEMİ ,177 ile 220 arasındaki farkı anlayamayacak kadar bilgisiz ve tecrübesiz biriyim demek ben,,GPS de yanlış gösteriyor o zaman ,,herşey yanlış SEN DOĞRUSUN DEMEK,,

tüm arabaların göstergeleride 43 km yanlış gösteriyor demek hızı,,hız kadranını süs diye koymuş fabrikası,baksana bişeye yaradığı yok,,sen poloyla 230 yaptıgında demek 187 yapıyormuşşun,,,YA BIRAK ALLAHINI SEVERSEN GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ ,gidiyor kardeşim era,gaz tenekesi ama gidiyor,1000 km lik yolda (bakalım bu araba nekadar gidiyo) diye defalaraca denedim,her seferinde aynı sonuca ulaştım,istersen kadranı sona dayıyor era BUKADAR BASİT,,sözümdeyim istersen ıspat ederim gene söylüyorum anahtar bırakmasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 5 Eylül 2011; 10:15:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

hyundai era bir numara arkadaslar

istanbul ankara arasi gidip geliyorum, yanimdan en hizli gecen araclar era`lar, ben de hep merak ediyordum bu adamlar neden bu kadar hizli gidiyor, yanimdan ucak gibi gecip gidiyor diye, megerse bana egzoz gazi yutturmak, dikiz aynalarindan bakip dalga gecmek icinmis.

era`lar hepimizin arabasini dover tamam mi!

boing ve airbus hyundai ile anlasma imzalamislar, era motorlarini ucaklarina takmak icin, hatta ilk yerli savas ucagimizda da era motoru kullanilmasi icin hyundai ile gorusmeler suruyormus.

ben de q7 almayi dusunuyordum bir haftadir ama vazgectim, salak miyim gidip o kadar para vericem, era alirim mis gibi, hem dizel, hem yakiti az, hem vergisi az, hem 220 yapiyo hem de bassam daha gider.

sinan kardeşim aklınsıra taş..k mı geçtiğini sanıyorsun ... beyninleben erayımı övdüm burda,aksine gaz tenekesi bir araç ama motoru kendi sınıfındaki dizelleri hepsinden güçlü,220 görüyor ,,istersen gel sana ıspat edeyim anahtar bırakmasına,,05357323398 buyur

arabanın anahtarından olduk iyi mi, çok şükür yedeği var

• sinan kardeş nooldu,yemedimi,,neyse ,,

biz burda renonun 130 luk dizeli hakkında bilgi edinmeye çalışıyoruz ,laf dönüp dolaşıp benim gaz tenekesi eranın son hızına odaklandı,,ulan ne arabaymış be

bırakın erayı,, renonun 130 luk dizeli meganeye takılıp tr de nezaman satışa çıkacak ondan haber verin,bu motor satışa çıksın erayı şutluyorum hemen nasipse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

quote:

quote:

Tork, tork ve tork... Forumumuzun yeni sevdası, beygir den motor hacmin den daha önemli oldu. Bir Allahın kulu da çıkıp dizel maksimum torkunu anlık kullanabilir redline a doğru atmosferik 1.6 benzinli aracın torkuna eşit bir tork verir dememiş...

dostum ben sana katılmıyorum,sivastan hyundai era dizel ile gelirken 1.6 atmosferik benzinlilere ot yoldurdum şahsen,124 hp toyota pes etti,hele rampalarda dikiz aynamda sinek gibi küçülüp kayboluyorlardı,,,kadranıda sonuna dayadıgım oldu zaman zaman,,,senin söylediğin 70 hp dizel ise dogrudur 110 hp benzinliye kalkışta fark atar ama beygir gücü az oldugu için tork u devam ettıremez FAKAAAAT güçler eşitse herşey değişir dizelin lehine

mazda 3 1.6 benzinli 2010 mode 105 hp hyundai era dizeli gecebiliyor.

çok zor senin söylediin,lafla olmaz,(BENDE FERRARİYİ GEÇERİM) o zaman ,,bilmeyenler hyundai diye mevsinmiyor,ben bunu yerim diye kapışıyor,sonunda boyunun ölçüsünü alıp,
    birazda egzos gazı kokladıktan sonra aklı başına geliyor,,era nın geçilmesi çok zor bir araç olduğunu herkes kabul ediyor,internette araştırırsan görürsün,,ama birde chip tuning yapıp motoru 145 hp ve tork 300 olursa uçak gibi oluyor araç,,,0-100 8 saniye oluyor oyutubede videoları var bakabilirsin

Burda laf olsun torba dolsun diye konusmadık.Ben iki aracında arkasındaydım gözümle gördüm era nın stock olanını her sekilde mazda 3 nın gecebilcegine inanıyorum.

• quote:

ya bırak allahını seversen yahu bana fabrika verilerinden bahsetme,era bunun çok üstüne çıkıyor bu gerçek,niye kabullenmek istenmiyor anlamıyorum,,dünyada gerçek hızı gösteren en emin gösterge GPS dir,,sen şimdi bunada itiraz edersinyoutubede arat bak GPS ile eranın hızını göstermiş videosu var,10-15 km düşük gösterıyor GPS ama 200 ün çok üstünde yinede

yok gerçek hız değilmiş yok yolun eğimiymiş yok hava koşuluymuş,,yahu kaç kaz denedim sivastan gelirken otoyolda kadranı sona dayıyor,220 ile giderken ben şimdi 177 yapıyorum yani ÖYLEMİ ,177 ile 220 arasındaki farkı anlayamayacak kadar bilgisiz ve tecrübesiz biriyim demek ben,,GPS de yanlış gösteriyor o zaman ,,herşey yanlış SEN DOĞRUSUN DEMEK,,

tüm arabaların göstergeleride 43 km yanlış gösteriyor demek hızı,,hız kadranını süs diye koymuş fabrikası,baksana bişeye yaradığı yok,,sen poloyla 230 yaptıgında demek 187 yapıyormuşşun,,,YA BIRAK ALLAHINI SEVERSEN GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ ,gidiyor kardeşim era,gaz tenekesi ama gidiyor,1000 km lik yolda (bakalım bu araba nekadar gidiyo) diye defalaraca denedim,her seferinde aynı sonuca ulaştım,istersen kadranı sona dayıyor era BUKADAR BASİT,,sözümdeyim istersen ıspat ederim gene söylüyorum anahtar bırakmasına

Hocam sen çok iyi şöförsün demek ki.

Normalde bir aracın son hızı fabrika verisidir.

Sen 500'de görsen ideal koşullarda(0 eğim, 0 rüzgar) aracının gerçek son sürati 177 km/h dir.

Ayrıca GPS lerde tam doğru göstermez.

• Başlık çöp olmuş sayenizde. Renault'tan başka her şey konuşulmuş. İçine etmişsiniz, elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

Başlık çöp olmuş sayenizde. Renault'tan başka her şey konuşulmuş. İçine etmişsiniz, elinize sağlık

Laf lafı açıyor işte..
  • Bu motor ne zaman trye gelcek bilgisi olan varmi beyler
    İlk once scenikte uygulanmis diye biliyorum
    Birde edc olarakta gelirmi
  • quote:

sinan kardeş nooldu,yemedimi,,neyse ,,

biz burda renonun 130 luk dizeli hakkında bilgi edinmeye çalışıyoruz ,laf dönüp dolaşıp benim gaz tenekesi eranın son hızına odaklandı,,ulan ne arabaymış be

bırakın erayı,, renonun 130 luk dizeli meganeye takılıp tr de nezaman satışa çıkacak ondan haber verin,bu motor satışa çıksın erayı şutluyorum hemen nasipse

yemedi yemedi sen bir numarasın senin era'n da bir numara, yolların en hızlı şoförü sensin hatta, f1 e alsak sırıtmazsın o derece

neyse arkadaşların dediği gibi ezikleri bir kenara bırakıp sağlamlarla uğraşacak olursak, her ne kadar motoru renault çıkarsa da aynı motor başka bir çok marka da kullanılacağı için önemli.

nissan da 2012 model qashqai'ler de bu motora yer verecekmiş, duster da kullanılan 1.5 dci ve 4WD seçeneğinin QQ da olmaması saçmaydı, bu yeni motor ile birlikte QQ 1.6 dci 4WD seçeneği de oluşacak ama türkiye'ye gelir mi orası meçhul zira öyle bir şey yaparlarsa 2.0 4 WD satışı tamamen biter.

renault nissan dacia kullanıcıları için sevindirici bir gelişme, inşallah yakın zamanda da türkiye'ye gelir.

• Şu dizel basar diyenler 500cc'den 1500 beygir çıkarıcak dizel var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Turbo dizel doğru devirde kullanıldığında benzinliye nal toplatır.

ben eminim ki 1.6 dizel megane -1.4 tsi passat a toz yutturur

Dikkat et Passat Megane'a başka birşey yutturmasın.

Sayın Volvocu arkadaşım Passat ne etti sana söyle de bilelim.

Ayrıca Latitude'da 2.0 dCi 175 hp motor var o bile 9.9 sn'de hızlanıyor, son hızı ise 205 km/h. Passat 1.4 TSI 10.3 sn'de hızlanıyor son hızı 205 km/h.

175 hp olan böyle ise 130'luk biras zor yer güzel kardeşim.

Karşılaştırmayı isterseniz eski nesil otomatik vitese sahip latitude yerine aynı motora sahip manuel vitesli laguna ile yapalım
    laguna 0-100 8.5 sn maksimum hız 222 km/s

http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicules-particuliers/laguna/laguna-berline/prix-et-specifications/index.jsp?modelKey=LA3&versions=VEC069_FRAN&userPriceType=&codes=&diff=false&show=1&toggles=&add=VEC075_FRAN

dci 130 bg'lik megane 0-100 10 sn'nin altında olacak ve maksimum hızda 210 km/h civarında olacak
    isterseniz ona göre yorum yapın

iş yüksek devir çevirme ve maksimum hıza gelince iyi bir benzinli motor her zaman dizelden daha iyidir. bkz F1

0-100'ü 10-10.5 sn aralığında, son hızı da 200 km civarlarında olacak bekleyim görelim.

Alıntıları Göster
    edit: yanlış bilgi vermişim, kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 21 Eylül 2011; 22:33:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_
    Karşılaştırmayı isterseniz eski nesil otomatik vitese sahip latitude yerine aynı motora sahip manuel vitesli laguna ile yapalım
    laguna 0-100 8.5 sn maksimum hız 222 km/s

http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicules-particuliers/laguna/laguna-berline/prix-et-specifications/index.jsp?modelKey=LA3&versions=VEC069_FRAN&userPriceType=&codes=&diff=false&show=1&toggles=&add=VEC075_FRAN

dci 130 bg'lik megane 0-100 10 sn'nin altında olacak ve maksimum hızda 210 km/h civarında olacak
    isterseniz ona göre yorum yapın

iş yüksek devir çevirme ve maksimum hıza gelince iyi bir benzinli motor her zaman dizelden daha iyidir. bkz F1

0-100'ü 10-10.5 sn aralığında, son hızı da 200 km civarlarında olacak bekleyim görelim.

1.6 dCi 130 beygirlik motorlu Megane Avrupa'da satılmaya başlandığından dolayı fabrika verileri de belli oldu tabii ki.

0-100 km/h : 9.5 sn

Max Sürat : 205 km/

10 saniyedenin altında yani.

güzeeeeell ,,biran önce hayırlısıyla bu motor megane ile türkiyeyede gelip satılmaya başlansa bari...beklemekten bıktık

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.