Şimdi Ara

rengarenk ekranlar çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarımın donanımı anakart asus m5a97 r2.0 ekran kartı asus r9 280x directcu ıı top ram corsair vengeance 8 gb işlemci amd fx x8 8320 harddisk wd 500 gb 7200 rpm

total war rome 2 battlefield 4 the witcher 2 ultrada oynarken rengarenk şeritler oluşuyor grafik sapıtıyor oyundan atmıyor aynı fps le devam ediyor ama çok aşırı sinir bozucu ama crysis 3 ultrada oynarken hiçbir sorun yok bir de bf4 oynarken şöyle bir hata alıyorum

https://store.donanimhaber.com/e5/d9/db/e5d9db4ece8d1188310e3ecdd05e37f4.jpg ve oyun donuyor ne olur biri yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcak61 -- 20 Şubat 2014; 23:03:22 >

• Ben de "rengarenk ekranlar çıkıyor" başlığını görünce yeni tip monitör haberi sandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcak61

bilgisayarımın donanımı anakart asus m5a97 r2.0 ekran kartı asus r9 280x directcu ıı top ram corsair vengeance 8 gb işlemci amd fx x8 8320 harddisk wd 500 gb 7200 rpm

total war rome 2 battlefield 4 the witcher 2 ultrada oynarken rengarenk şeritler oluşuyor grafik sapıtıyor oyundan atmıyor aynı fps le devam ediyor ama çok aşırı sinir bozucu ama crysis 3 ultrada oynarken hiçbir sorun yok bir de bf4 oynarken şöyle bir hata alıyorum

https://store.donanimhaber.com/e5/d9/db/e5d9db4ece8d1188310e3ecdd05e37f4.jpg ve oyun donuyor ne olur biri yardım etsin

ekran kartında overclock var mı hocam yoksa fabrika hızlarında mı kullanıyorsun?

eğer fabrika hızlarında bu sorunu yaşıyorsan hemen servise gönder yeni aldıysanda 1-2 gün olduysa değişime ısrar et

• fabrikadan çıkışlı overclock lu idi bende 30 mhz arttırmış tım o surnu çözdüm ama directx hatası hala var
  • http://www.youtube.com/watch?v=8DJ9jpVINgg
    Şu videoda birkaç öneri getirilmiş. Fabrika overclock'unu geri çekip kartın orjinal saat hızına alınması, oyunun tam ekran değil pencere modunda çalıştırılıp bakılması, sürücüleri temizleyip yeniden yüklenmesi veya vsync aktif edilmesi gibi öneriler getirilmiş.
  • olcak61 O kullanıcısına yanıt
    Başka işletim sisteminde denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan 8.1 ilk kuruşum zaten pc yi
  • olcak61 O kullanıcısına yanıt
    acaba ekran kartımı sorunlu desem daha yeni aldım
  • Windows'unuz orjinal mi?
  • ne yazıkkı değil
  • ama bilsem orjinalle çözülecek alırım
  • Ekran kartınızın driverı güncel mi?Ayrıca windows 8 32 bit mi 64 bitmi kullanıyorsunuz kullandığınız windows sisteminin driverini kurun,başka sistemde ekran kartınızî deneyin sonrasında anakartınızın sitesinde kullandığınız bellekleri destekliyor mu bakın simdilik psu kaç w?

Direcx hatası oyunun desteklemediğindende kaynaklanabilir güncelleyin batilfield oyunu dx 11.1 destekliyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bir xfx vardı, benzetmek gibi olmasın,
    durduk yere aynen böyle yapmaya başladı,
    birkaç ay sonra birgün bir baktım, hiç görüntü vermiyor.

o gün bu gündür xfx'den kaçarım.

umarım çaresini bulursunuz.
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    ekran kartının driver ı 14.1 güncel windows 64 bit bellek destekliyor mu derken ne demek istediğnizi anlayamadım ayrıca psu 600 w +80 ayrıca bf 4 dx 11.1 destekliyor mu bilmiyorum
  • Bir yardim ya kafayi yiyecem pc yi toplayali 2 hafta oldu her oyunda grafik sapitmasi yasiyorum ne olur yardim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Ben de "rengarenk ekranlar çıkıyor" başlığını görünce yeni tip monitör haberi sandım..

Ben de .
  • Sorun oyun sırasında veya uygulamada kartın state değiştirmesi ile windowsun kartın çıkarıldı gibi davranması ve bu hatayı vermesi.Aynı hata 780ti 780 r290 dada görüldü son zamanlarda.Fabrika hız aşırtıyolar fakat stateleri adam gibi programlamıyorlarmı nedir çözemedim
  • yani kartla ve ya sistemle bir ilgisi yok diyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.