Arkadaşlar bugüne kadar hiç karşılaşmadığım bir soruyla karşılaştım insanlar yaşlandırlılabilirmi ??? evet hiç denemedim ama arkadaşımın istegini kırmamak için denedim ve güzel birşey ortaya çıktı. daha önce siyah beyazın renklendirilmesini öğrenmiştik.Arkadaşımız bu isteğini telefonla iletti bende forumda göstermeyi uygun gördüm. yarından itibarende nasıl yapıldıgını görecegiz ama fikirleriniz ve düşüncelerinizi paylaşmak için resmi ekledim
Gayet başarılı olmuş arkadaşım güzel bir çalışma ellerine sağlık.Anladığım kadarı ile photoshop konusunda bilgilisin.Bilgilerini paylaşırsan seviniriz.Saygılar
tabi nedemek bilgim bu forumda herkese açık yalnız sizlerden isteğim sizde böyle çalışmalarınızı burada bizimle paylasşın iyi veya kötü
arkadaslar resımlerın asılları ve yapılmıs hali
valla gayet başarılı çalışmalar...
gercekten gusel is cikarmissin...tebrikler
Güzel olmuşlarda kaşlar biraz şey nys güzel güzel.
resimler güzelde bunlar siyah-beyaz olmadan yaşlanamıyomu. öyle daha güzel bi çalışma olur.
Arkadaslar kasları ıyı tespıt etmıssınız hemen cevap vereyım kaslar 20 tane yaslı ınsana baktım sacları sakalı beyazlamıs ama kasları kesınlıkle beyaz olan gormedım mecburen bu sekılde yaptım ama bısey ıtıraf edeyım kaslar benım de hosuma gıtmedı ama doganın kanunu demekkı kaslar beyazlamıyormus !!!
ikinci soru bu resımler renklıde olurdu ama musterım ıllakı sıyah beyaz olsun deyınce bu sekılde yaptım ama sunu soyleyım renklı calısma yı denedımama sıyah beyaz kadar dolgal olmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme