Merhaba, 250 TL ye kadar renksiz, lazer, orijinal dışında dolumu kolay, en önemlisi kağıt sıkıştırmayan yazıcı arıyorum. Teşekkürler.
bende şirketimize 10-15 adet kadar; - toner doldurması problemSİZ - kagıt sıkıştırmayan - sorun çıkarmayacak siyah-beyaz lazer yazıcı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Fotokopi ve tarayıcı olmayack sanırım? Sadece düz çıktı istiyorsanız eğer önerebileceğim mono lazer yazıcılar : Brother HL-2130 HP P1102 Lexmark E260
quote:Orijinalden alıntı: dunkmylife Fotokopi ve tarayıcı olmayack sanırım? Sadece düz çıktı istiyorsanız eğer önerebileceğim mono lazer yazıcılar : Brother HL-2130 HP P1102 Lexmark E260 hp 1102 yerine canon lbp 6000 aynı yazıcı aynı toner daha uygun fiyat
quote:Orijinalden alıntı: ciko44 bende şirketimize 10-15 adet kadar; - toner doldurması problemSİZ - kagıt sıkıştırmayan - sorun çıkarmayacak siyah-beyaz lazer yazıcı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. http://www.ucuzcity.com/asp/product/5792/BROTHER-HL-2130-LAZER-YAZICI tavsiye ederim dolumu da kolay, çok zor bozulan bir makina.