Şimdi Ara

RENO 19 EUROPA RADYATÖR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Renault 19 1.4 Europa aracı yeni aldım. Eski sahibi uzun süre motor suyu olarak antifiriz kullanmadığı için su paslanma yapmış. Genleşme bidonu değiştirdik fakat bütün hortumlar falan paslı durumda. Şimdi içine antifiriz atsam pas temızler fakat hortumları ve radyatoru illaki delecektir. Bu tür araçlarda hararet sıkıntısı varmış. Bakır Radyatör taktır diyen oldu, tofaş fanı taktır dıyen oldu. Şimdi ben bu araç ta hararet sıkıntısı yaşamamam için nasıl bir yol izlemeliyim.

Herkese kolay gelsin

• Radyatörcüye götür orijinal bakır ise söküp şişlesin kapaklarını sıvı conta ile kapatır.

Sonra kaçak varmı bakar ve antifriz ve saf su .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı duruma dusmustum radyator miadini doldurmus ve antifiriz ekleyince delinmişti satan vatandas arizayı soylemeyince bi arefe gunu yogun trafikte hararet sona vurdu conta yaktım sonra neler cektim neler en temizi radyatör alüminyum ise direk degiştir yok bakırsa şişlerler sistemi temizleyip takarlar.

Ha bu arada aliminyum radyator de mekanik yerine yeni teknoloji olan brazing radyatör al emin ol en az 5 derece farkediyor arac ısısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RENO 19 EUROPA RADYATÖR TAVSİYESİ

RENO 19 EUROPA RADYATÖR TAVSİYESİ

geçen gün radyatör alt hortumu yırtıldı aşırı sıcak vardı. daha sonra hortumu depiştirdim içide paslanmıştı. üstündeki Radyatör bakır değil, dışı plastik radyatör. Anlaşılan hortumları vs hepsını değiştirip bakır radyatör alıp taktırmak.
    Peki bakır radyatörün ömrü nedir. dez avantajları varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahamesut -- 6 Eylül 2017; 13:59:8 >

• tek radyatör mü var orda sen zor biliyosun bak uşam beni dinle sen şimdi ne edeceksin diyecem sana
    o hatta birsürü eleman var tek radyatör değil onuda temiz etmen gerek sen koyacaksın antifirizi o yıkayacak tum hattaki kurum pas dönecek senin motorda onuda yıkamak için bir ölçek antifirizi ziyan edeceksin onu koy bir iki dönsün sonra hattı boşalt suyla yıka yoksa başına iş gelir
  • tahamesut T kullanıcısına yanıt
    sıcaktan o patayana kadar o basıncı nereden almış hiç düşündün mü sen bak bakayım termostat varmı o arabada kapta köpürtme varmı
  • Kapta köpürme olmuyor. Hararet seviyesi sadece rampa yukarı yükseliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HATTA ŞÖYLE SÖYLİYİM. yırtılan hortumun içine baktım çatlaklar vardı, anladığım kadarıyla bütün borular yenilenmeli sanırım dimi bu soyledıklerınızın dısında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.