Şimdi Ara

Reno 19 konusunda kararsızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 96 model ve 5 yıldır LPG 'li kullandığım Renault 19 aracım var. İlk el ve 190 bin km de.Yeni araba alırken bunu satmadım. Ailem kullanır diye düşündüm. Ama yokuşlarda gitmeme , kolay hızlanamama ve zor çalışma gibi problemleri var. Ustalar bu araba seni daha çok götürür diyorlar.Yılda 20 bin km kadar yaptığım düşünülürse 3 sene sonra 250 bine dayanacak km. Şimdilerde satmakla 250 bin km de satmak arasında bir fark olur mu? Servis bakımlı değil, tanıdığım ustalara götürüyorum. Bu güne kadar çok sorun çıkarmadı bana.
    Bir an önce elden çıkarmalı mı yoksa beni bırakana kadar devam mı etsem? Sağ arka kapısı boyalı , araba park halindeyken çarpmışlardı bu durumda araç ne eder? Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler...

• arkadaşım bence sen aracı hemen elınden çıkar bızdede 2001 alıze var ama senın arac çok yol yapmıs sen o arabayı 250bınde satmaya kalktığın zaman hem çok değer kaybedıcek hemde alınden çıkarmak çok zor olucak suan bıle 0 aracların fıyatları 20 mılyar cıvarlarında gezınırken adam 15-16 ıkıncı el arabaya vereceğime 20 verıyım 0 arabaya bınıyım dusuncesınde ki senın araba suan bıle alınmakta dusunulecek bı araba ayrıca boyalı oda değer kaybettırıyor kanaatımce ellınden çıkar derım
  • 97 model 190 bin de 1.4 LPG ' li Reno 19 ne eder acaba , 9 - 10 bin e gider mi mesela?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.