Şimdi Ara

Reno Megan 1.5 DCI Authenting Alıyorum Yorumlarınızı Bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ben 2009 model Megan II 1.5 DCI Authentıque 38.000 km de yol bilgisayarında servis zamanına 7000 km var yazıyor fiyatıda 29.400 nasıl verdiğim rakam pahalımı uygunmu birde bu modeller nasıl diğer üst modeller donanım olarak iyi ama aralarında en az 3 bin tl fark var pazartesi üzerime alacağım kapora verdim o yüzden yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca Yakıt Dizel de nerden mazot almalıyım yakıt konusunda nasıl araba

Yukarıdaki arabayı aldığım zaman ön sis farları yok ve park sensörü yok bunları ne kadar fiyata taktırabilirim ne kadar masraf çıkar yetkili servistemi yoksa normal bir yerde ucuza temiz iş olurmu araba içinde yorumlarınızı ayrıca bekliyorum.Teşekkürler Saygılar,

• araba da hasar falan yoksa fiyat normal,mazot bp,shell den şaşma,sis farı ve sensör 500-600 tl ye yapar (kendi düşüncem)yetkili servis çok para alır güvendiğin tanınmış bi yer varsa orda yaptır.

bu arada bu arabanın pazarlıklı fiyatı mı?
  • Araba temiz gösterdim sorunu yok 30500 de 29400 anlaştık.7000 km servis sonra da yazıyor o yüzden şimdi bakıma sokmama gerek yok diye düşünüyorum ama kullananlar yorum yazarsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Symbol 1.5 DCI tavsiyeleriniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.