Bildirim
Reno megane 3 hb edc 105 beygir edc vites
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: n1say
Arkadaşlar bugun reno bayisinden Beyaz renk megane 3 hb dizel edc yani otomatik vites araç aldık. Dynamique modeli aracda sadece premium paket yok 46.250 traifk sigortası dahil sizce fiyat nasıl
valla bende aynısından almayı dusunuyorum hangi bayiden aldın bide ne zaman teslim??bende privilege veya dynamique istiyorum ama bu ayın 20 sıne kadar araç yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: desoto
quote:
Arkadaşlar bugun reno bayisinden Beyaz renk megane 3 hb dizel edc yani otomatik vites araç aldık. Dynamique modeli aracda sadece premium paket yok 46.250 traifk sigortası dahil sizce fiyat nasıl
valla bende aynısından almayı dusunuyorum hangi bayiden aldın bide ne zaman teslim??bende privilege veya dynamique istiyorum ama bu ayın 20 sıne kadar araç yok...
evet zaten araç 20 gün sonra teslim şişliden aldık iki modelde aynı zaten birinin için siyah birinin için bej bana siyah daha olgun ve pislenmesi daha zor olduğu için dinamik modelini tercih ettim.
-
quote:
quote:
quote:
valla bende aynısından almayı dusunuyorum hangi bayiden aldın bide ne zaman teslim??bende privilege veya dynamique istiyorum ama bu ayın 20 sıne kadar araç yok...
evet zaten araç 20 gün sonra teslim şişliden aldık iki modelde aynı zaten birinin için siyah birinin için bej bana siyah daha olgun ve pislenmesi daha zor olduğu için dinamik modelini tercih ettim.
bu sınıftaki dizel otomatikleri test ettim en son a3 alıcaktım ancak kasasının değişecek olmasından dolayı o kadar para vermek istemedim.ama edc yi kullandıktan sonra tamamdır dedim renault için daha öncede dsg caddy vardı insan alışınca çift kavramaya başka bişey kesmiyor valla en güzel tercihi yapmıssın...
-
Üstat size güzel bir haberim var.105 beygir olarak alıp beğendiğiniz araç 5 beygir daha yüksek.Yani 110 bg güzel günlerde kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 5 Ocak 2011; 22:30:58 > -
ve bildigim kadarıyla düz vites meganelerden daha az yakıyor yanılıyormuyum yoksa:)quote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
Üstat size güzel bir haberim var.105 beygir olarak alıp beğendiğiniz araç 5 beygir daha yüksek.Yani 110 bg güzel günlerde kullanın -
quote:
güle güle kullanın nekdar indirim yaptılar expersion modeli nekdar indirim yapıyorlar -
Sport edition donanımlısını gören oldu mu hiç, nasıldır? -
quote:
quote:
quote:
Öncelikle hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. Eminim siz de çok memnun kalacaksınız..
Evet döşeme rengi ve jantlar farklı.. Privilege de Spirale jant mevcut ama Proteus jant daha çok hoşuma gitti hatta jantları değiştirmeyi teklif ettim kabul etmediler.. Bir de privilege de eller serbest sistem var kart cebinizdeyken aracı otomatik kilitleyip açan. Expression da yoktu ama Dynamique ta var mıdır bilmiyorum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfun73
quote:
quote:
quote:
Öncelikle hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. Eminim siz de çok memnun kalacaksınız..
Evet döşeme rengi ve jantlar farklı.. Privilege de Spirale jant mevcut ama Proteus jant daha çok hoşuma gitti hatta jantları değiştirmeyi teklif ettim kabul etmediler.. Bir de privilege de eller serbest sistem var kart cebinizdeyken aracı otomatik kilitleyip açan. Expression da yoktu ama Dynamique ta var mıdır bilmiyorum..
dinamik modeliyle privilege nin donanımları aynıymış zatewn tek fark jant ve iç döşeme dinamiğin içi siyah-siyah deri privilege ninki ise bej-bej deri
-
EDC DEN BAHSEDİN MERAK EDİYORUM DSG KADAR İYİMİ DAHA İYİ OLDUGUNU OKUMUSTUM AMA KULLANICI GORUSU ALALIM BİRDE :Dquote:
Orijinalden alıntı: n1sayquote:
quote:
quote:
quote:
dinamik modeliyle privilege nin donanımları aynıymış zatewn tek fark jant ve iç döşeme dinamiğin içi siyah-siyah deri privilege ninki ise bej-bej deri
Alıntıları Göster
-
Edc şanzımanın performansı nasıl acaba test edebildiniz mi almadan önce?quote:
Orijinalden alıntı: n1sayquote:
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
hayırlı olsun megane çok güzel bir tercih olmuş ileriki zamanlarda araç hakkındaki düşüncelerinizi(özelikle EDC) bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: djinn_inc
Edc şanzımanın performansı nasıl acaba test edebildiniz mi almadan önce?
Alıntıları Göster -
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama ben olsam almandan şaşmaz golf tdi dsg alırdım. -
yahu bu rönönun coupesine dizel edc ne zaman gelecek bilginiz var mı? Geldiği gibi almayı planlıyorum da şöyle beyazından bir tanequote:
Orijinalden alıntı: MINERVAL
Hayırlı olsun güle güle kullanın ama ben olsam almandan şaşmaz golf tdi dsg alırdım. -
Hayırlı olsun, edc deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorumquote:
yahu bu rönönun coupesine dizel edc ne zaman gelecek bilginiz var mı? Geldiği gibi almayı planlıyorum da şöyle beyazından bir tane
Alıntıları Göster -
Tam zamanında ve bence çok iyi fiyata almışsınız. Çünkü 1500 TL zam geldi. Aralık ayında bana privilage için 47000 demişlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: teknoturk
Hayırlı olsun, edc deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum
Alıntıları Göster
Çevremde bu para Megane'a verilmez diyenler var ama bu fiyata bu özellik ve bu güzellikte fazla seçenek yok. Bir leon var (1.6 tdı DSG; 47000 TL) onun da yüzü megane'a göre biraz eski ve donanım biraz daha az.
Biraz daha uygun fiyat bulsam almayı düşünüyordum ama son zamlarla 47500-48000 den aşağı vermezler sanırım.
-
bugün itibariyle megane 3 edc pri.47.000 fiyat aldım. düşünüyorum çok para diyorum. sonra diyorum değer alayım. şu anda bir kararsızlık içerisindeyim.quote:
Orijinalden alıntı: erkan uzun
Tam zamanında ve bence çok iyi fiyata almışsınız. Çünkü 1500 TL zam geldi. Aralık ayında bana privilage için 47000 demişlerdi.
Çevremde bu para Megane'a verilmez diyenler var ama bu fiyata bu özellik ve bu güzellikte fazla seçenek yok. Bir leon var (1.6 tdı DSG; 47000 TL) onun da yüzü megane'a göre biraz eski ve donanım biraz daha az.
Biraz daha uygun fiyat bulsam almayı düşünüyordum ama son zamlarla 47500-48000 den aşağı vermezler sanırım.
Alıntıları Göster
acaba 3 sene sonra aracın 2. eli nasıl gider?
-
quote:
Üstat size güzel bir haberim var.105 beygir olarak alıp beğendiğiniz araç 5 beygir daha yüksek.Yani 110 bg güzel günlerde kullanın
5 beygir daha yüksek olması daha performanslı olduğunu sanmayın. Çünkü yeni çıkan modeller euro5 normlarına uygun geliyor. Yani araçlar partikül filtreli çıkıyor. Bu da beygir atışı sağlıyor mazotu daha temiz kullandığı için dyno da 5 beygir daha yüksek çıkabiliyor. Ayrıca bakarsanız tork aynı tork 240 nm. Partikül filtresi de mazotun içindeki atıkları bünyesinde toplayıp haznesinde yakan bir sistem. Bunun için kadranda partikül filtresinin ışığını gördüğünüz zaman (kullanım kitapçığında daha detaylı yazar.) pisliği yakması için devirli ve belirli bir süre kullanmanız gerekecektir. Bundan sonra arabayı çalı ve kağıt parçalarının üzerinde bırakmamalısınız arabanın altı çok sıcak olduğu için yanabilir. Ayrıca partikül filtrenin değişimide oldukça maliyetli. Bu yüzden 105 bg (euro 4) olarak satılanlar bence daha iyi tabi bir süre sonra onlar da 110 bg olarak gelecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HimErk
quote:
5 beygir daha yüksek olması daha performanslı olduğunu sanmayın. Çünkü yeni çıkan modeller euro5 normlarına uygun geliyor. Yani araçlar partikül filtreli çıkıyor. Bu da beygir atışı sağlıyor mazotu daha temiz kullandığı için dyno da 5 beygir daha yüksek çıkabiliyor. Ayrıca bakarsanız tork aynı tork 240 nm. Partikül filtresi de mazotun içindeki atıkları bünyesinde toplayıp haznesinde yakan bir sistem. Bunun için kadranda partikül filtresinin ışığını gördüğünüz zaman (kullanım kitapçığında daha detaylı yazar.) pisliği yakması için devirli ve belirli bir süre kullanmanız gerekecektir. Bundan sonra arabayı çalı ve kağıt parçalarının üzerinde bırakmamalısınız arabanın altı çok sıcak olduğu için yanabilir. Ayrıca partikül filtrenin değişimide oldukça maliyetli. Bu yüzden 105 bg (euro 4) olarak satılanlar bence daha iyi tabi bir süre sonra onlar da 110 bg olarak gelecek.
Teşekkür ederim bilgi için üstat.Kia cerato 128 bg benzinli araç, hızlanması ve son hızı neden düşük diyordum. Sanırım onda da bu bahsettiğiniz Euro V normlu motor var.
Benzer içerikler
- toyota auris 1.33 life kronik sorunları
- ford b-max kronik sorunlar
- podye ezik ne demek
- renault 19 europa en çok tutulan modeli hangisi
- hyundai accent era 1.4 start yorumları
- byd han
- uçan araba fiyatları
- 35 tfsi ne demek
- golf 7.5 hangi yıllar
- byd 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X