Şimdi Ara

Reno Symbol 1.4 Expression 2009 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ehliyeti geçen sonbaharda almıştım fakat aktif araç kullanımım yok, hiç sürmeyi bilmiyorum desek yeridir. Öğrenmek için 200.000₺ civarında (mümkünse üstüne çıkmayacak), İstanbul şartlarında beni yolda bırakmayacak bir araç almayı düşünüyorum.

2009 model Renault Symbol 1.4 Expression almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya yerine ne tavsiye edersiniz? (Sedan araçlar hoşuma gidiyor ama hb tavsiyelerinize de açığım)

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• linea,symbol,punto bu araçların temizleri üzmez

bende 250-300 arası araç bakıyorum. (fiesta,polo,symbol) bunlarda benim listemdeki araçlar.

• Symbol- linea ikilisinden temiz ve düşük km denk gelen alınır.

• Araçtan hiçbir beklentiniz yoksa (konfor, yol tutuş, güvenlik vs.) alınır

• phbfmv kullanıcısına yanıt

Hocam bütçe kısıtlı olduğu için bu modellere bakıyorum, yoksa o dediklerinizi kim istemez ki :)

• Buzkent B kullanıcısına yanıt

Ayni model ayni motorlu aractan kullaniyorum.Konfor olayi tabi ki yok,ama alt taktim motor olarak ariza cikarmiyor araba.Bakimdan bakima standart malzemeler degisiyor.Klima performansi pek iyi degil,baska da pek sikintisi yok.Arabayi almadan su bidonuna bakin muhakkak,rengi degisikse uzaklasin.Bu arabalarda blok catlatma olayi olabiliyo yuksek hararetten.Ben lpg siz kullaniyorum şimdilik sikintisi yok.

• Hocam değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Klima performansı yok derken tam soğutup ısıtmıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.