Şimdi Ara

Reno symbol 2010 1.2 16v 75 bg benzinli yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 yıldır biniyorum arabama. Fazla birşey beklememek lazım da sanki performansı biraz düşük gibi gazı yavaş yavaş alıyor bunun sebebi ne olabilir ?

Arabam çok çabuk hararet çubuğu artıyor ? yokuşta dur kalk yaptığımda hemen 2 diş yükseliyor. Bir garip durum daha var ki otoparkta camları kapattığımda da hararet artıyor.

Aracımda birde tekleme sorunu var. Devir 1000 ile 2000 arasında iken tekleye tekleye ilerliyoruz. 2001 olunca tekleme kesiliyor.

Kalkışlarda araba zıplıyor ceylan gibi.

Bunların sebebi ne olabilir ? Bilen bi usta varsa yardım etsin. İstanbul Eyüp Yeşilpınarda oturuyorum. Yardımcı olmak isteyen varsa test sürüşüne de çıkabiliriz. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, Westside;

Hararet konusunda aracın soğutma sisteminde hava varsa bu bahsettiğiniz davranışı yapar. Eğer tekleme varsa bunun bir kaç tane sebebi olabilir.

1. Aracın ateşleme sisteminde bir arıza olabilir. Buji, buji kablosu veya bobin zayıfsa olabilir.
    2. Araç da conta yanık ise bu bahsettiğiniz arızayı yapabilir.

Arızayı rahat tespit edebilmek adına size iki sorum olacak.

1. Araç da su eksiltme var mı?
    2. Hararet maksimum kaç dereceye kadar artıyor?

Eğer aracınızı Karbüratörcü mehmet ustaya götürürseniz arızanızı 5 dakikada çözerler. Mehmet ustanın servisi 10 kişinin çalıştığı Renaultun yetkili servis cihazının ve aracınızın tüm yedek parçalarının bulunduğu 32 yıllık bir Servis.

Hatta gittiğiniz de donanım haberden kendilerini bulduğunuzu söylerseniz işcilik indiriminden de yararlanabilirsiniz.

Cumhuriyet mah. Karanfil Sok. No:10 Tepeüstü Küçükçekmece İstanbul
    Seçkin Karbüratör 05327410131 Tuncay Usta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.