Bildirim
Replika Note 3 alınır mı
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amca olamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 5s e Para Yetmez :D Çok Pahalı :D Bide Bizim buralarda Note 3 Havası İphone den Daha Fazla :D İnsanlar Büyük Ekrana Aşıklar :D Note 3 hissi versin yeter :D -
Telefonu kaparsan ne kasar ne lag olur.
Kararsız Kaldım Alsak mı Almasak mı :D -
Şimdiki çocuklar cin gibi o telefonun replika olduğunu kardeşinde çevreside anlar 5-10 dkya ve teoride hava pratikte civa olayı foss diye söner. Sana tavsiyem 2. el bi 4 alın hem rahatça kullanır hemde rahatça çoğu oyunu oynar. 250-300 liralık androidden hayır gelmez.
Lumia lar alınir mi sizce -
Hava atsın ne demek yav.Telefonla hava mı atılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Halil Furkan Türkmen
Lumia lar alınir mi sizce
Replika alma,çocuğa zararlı heleki gelisimdeyse. Spermleri öldürüyor aman diyim,ne oyun acar nede bi is görür.Zenfone 4,Lumia 520-525 al çok daha iyi.
Hava atayım derken daha çok rezil eder. Çakma olduğu hemen anlaşılır. Bir kaç haftaya da yüzüne bakılmaz hale gelir. Boşa para verilir ve ikinci bir telefon alınır. Sonuç daha pahalı olur.
bence hepten replika alınmaz -
Tamam beyler Zenfone 4 Alıyoruz :) -
Sakın ama sakın replika telefon almayın. Sar değerlerinin ne olduğu belli değil ve de düşük olduğunu da tahmin etmiyorum. Hava atmak sağlıktan daha önemli değildir. -
Kararımı Degiştirdim Biraz Daha Bekleyip Zenfone 6 alıcaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X