Şimdi Ara

Reset Atma Sorunu Win 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar icinden çıkamadigim bi sorunla karsi karsiyayim. 1 yillik bir bilgisayar sahibiyim. Özellikleri gayet iyi i7 işlemcili 16 gb ram 4 gb ekran karti 1 tb harddisk. Experin oyuncu bilgisayari. Bugun itibari ile kendi kendine reset atmaya basladi. Hdd acilirken normaldn biraz fazla ses cikariyor ilk acilista ise disk kullanimi 100 oluyor. 5-10 dakika icinde bi islem yapmazsam pc normal olarak disk kullanimini dusuruyor. Sonrasinda mausla herhangi birseye tiklarsam resetleniyor. Örneğin chrome. Denedigim yollar fanlari temizledim. Zaten isinma sorunu yoktu cpu 30 derece gösteriyor. Sorunum yazilimsal yada donanimsal mi gercekten anlayamadim. Sizce hdd den kaynaklanabilir mi ? yada olasi cözüm önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu konu hakkinda bilgisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd den ses çıkıyorsa bazı bölümlerinde bad sektör oluşmuş olabilir hocam. pc yi düzgün kapatmadınız galiba, dolayısıyla bozuk sektörler oluşmuş olabilir. disk kullanımı %100 oluyorsa bir dosya ya da program vb. virüs türevi şeyler makinanızı kasıyor olabilir, bu da resetlenmesine sebebp olabilir. son durum nedir, açıklama yaparsanız daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.