forumu biraz araştırdm ancak gerekli cvbı tam bulamadım gibi. Benim sorunum bazen mediaplayerını açar açmaz veya msndeyken makinam reset atıyo. Başka hiç bir durumda olmuyo bu iki durumda oluyor. İşlemcim p4 3.0 intel ram 1024 iki 512 şeklinde. Ekran kartım gforce nt 6600 ddr 3. Yani sistem olarak ağır bi sistem değil. İşlemci fanı yanında kasada iki tane kasa içi fanı var. Acaba tam olarak sorunum nedir
Dostum senin sorunun sistem özelliğinden olduğunu sanmıyorum. Fan var demişsin ama Fanların aşırı tozlanmış olabilir. Bu aşırı ısınmaya yol acar işlenmeye yüklenme olduğunda. Onlarda bir sorun yoksa tek çzöüm noktası kalıo ki oda Windows media player ında ve MSN de problemin olabileceği. Onları kaldır sistemini yeniden başlat ve tekrar kur. Bu işlemlerden sonra da bir düzelme olmas sa Sistem geri yüklemeyi dene. Bu hatayı vermeye başladığı zamandan önceki bi zamana al sistemini.. hiç biri olmas sa en son FORMAT at.
güzel dedinde bu sorunu ben 10 formattır yaşıyorm=)
10 formattır aynı şeyi yaşıyorsan bence ya sistemdendir yada kurduğun programdandır yenisi indirip denedin mi hiç media playeri
her versiyonla denedim. Isınma sorunu dediler ram uyuşmazlığı dediler bi türlü tam sorunu öğrenemedim=/
Dostum 10 Formatta aynı sorunu yaşıyorum diosun. Hep elindeki Windows cd sinden kurdukların mı bunlar. Başkasından aldığın Farklı XP cd ile denedin mi.. SP 2 siz XP Kurarak denedin mi ?
butun hepsini denediysen büyük ihtimal ısınma sorunu evde vantilör varsa aç kapağı daya vantilatörü 1-2 dak sonra aç msn ve media playeri dene reset atmaz ise ısınma sorunu dur vantilatör yeterli soğutmayı verecektir yok gene resetlerse ısınma sorunuda olmayabilir ben dede oldu oyun oynarken vantilaötrü dayadım resetlemedi ee tabi ısınma sorunu ise devamlı vantilatör kullanamazsın iyi bir soğrutucu alman gerek
o olabilir aslında haklısın bikaç kere temizleyince cpu fanını rahatlamştı.şuan pcyi açalı yarım saat oluyo anakart 40 cpu 51 derece. everest ile baktım.
valla bu havalarda evde klima yoksa normal fanla olacak iş değil soğutma, benim evdeki bilg kapakları sökük hava alsın diye ama tozlanma oluyor bu seferde
Bence de ısınma problemi olabilir. Ancak tecrübe ile sabit olduğu için birşeyide söylemeden edeemyeceğim. Ansızın gelen resetler genelde Ram ve Anakart uyuşmazlığından kaynaklanır. Bazı anakartlar sebebinin ne olduğunu bilmediğim şekilde ram markası seçiyorlar resmen ( örnek : Epox ve Twinmos, Gigabyte ve OEM ramlar vs vs ) Bende bu ihtimalide göz önünde bulundursan iyi edersin.
onada dikkat ettim ancak resetin zamanı belli olmadığı için bazen hiç olmuyor. Ramlerin birini çkrp denedim tek ramle ama oda beni tatmin etmedi kesin olarak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme