Şimdi Ara

Reset Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzada bulunan sistemi kuralı yaklaşık 1 hafta oldu yanlız hiç bir anlam veremediğim bir sorunla kaşı karşıyayım.Pc aradabir kafası ne zaman eserse reset atıyorAtmadığı zamanlarda 3dmark-pcmark-ortos everest testlerini alıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor sıcaklıklar, görünürde voltajlar gayet normal.Anakart bios update yaptım gene aynı.Acaba windows ille ilgigli olabilirmi??geçen gün bir virüs girdi
    o zamandan beri daha sık reset atar hale geldi .Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• evinde topraklama varmı ben birkaç sefer karşılaştım böyle olan sorunlarla makina kendi kendine reset atıyordu bazı powerda aşırı yüklenmede reset atabileceğini söylemişlerdi birde psu için topraklamanın olması gerektiğini
  • quote:

Orjinalden alıntı: pehlionemusti

evinde topraklama varmı ben birkaç sefer karşılaştım böyle olan sorunlarla makina kendi kendine reset atıyordu bazı powerda aşırı yüklenmede reset atabileceğini söylemişlerdi birde psu için topraklamanın olması gerektiğini

Evde topraklama var prizide ben bağladım herhangibi bir sıkıntı yok
  • Bios update den önce format denemedinmi.
    bios update çok basit geliyo olsa derek. donanımsal bi problemin olsaydı update sırasında reset atsaydı anakartı alırdın eline umarım farkındasın.

işletim systemini bi tazele devam ederse alternatif çözümler buluruz.
  • Evet farkındayım biraz dua eşliğinde yaptım valla değişik bi macera oluyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    İşin ilginç yanı internete girince daha sık resetleniyor makina dediğiniz gibi xp tekrar kurcam ama bundan önce hiç böyle bir işletim sistemi hatası görmedim pc resetleniyor hiç bir hatada almıyorum hatalı kapatıldığı halde gene hata vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit__Sen -- 24 Aralık 2008; 22:01:48 >
  • bir ihtimal virüs olabilir
    bazı virüsler internetten veri indirmeye başladığında devreye giriyor ve sistemi resetliyor
    ayrıca sistemle ilgili bir şey yaptığında da aynısı oluyor
    normal olarak kullanınca devreye girmiyorlar
    casus programı denemekte fayda var
  • yarın sabah itibariyle xp tekrar kurcam bakalım ne çıkacak ilgisayarda kaspersky kurulu taratıyorumdabişey bulmuyor ilginç sabah herşeyi anlıcaz hayırlısı bakalım
  • Arkadaşlar pc sabah windows kurdum tüm driverları yükledim sıkıntısız çalışıyo gibiydi gene olan oldu resetlendik resetten önce 2.5 saat ortos test aldım hiçbir sıkıntı yoktu cpu sıccaklıkları felan gayet güzel üsüne pcmark ve 3dmark scorelarını aldım sıkıntısız birde everest kararlılık testi alim dedim o ara gitti anlamıyorum sorun nerde bi yardım arkadaşlar
  • Arkadaşlar fikri bulunan kimse yokmu bi yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.