Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaKo

Resident Evil 5'i sırf yürürken nişan alamıyoruz veya nişan alırken yürüyemiyoruz diye sinir olup oyunun yarısında kapatıp satmıştım. Ve o oyun ne aksiyon olabilmeyi başarabilmişti ne de özü gibi korku kalabilmişti. Bu yeni oyunda bu tarz sorunlar ortadan kalkar diye bekliyodum ama pek umudum yok nedense Eski Resident Evil'ların o yalnızlık hissi, zombiler içinde TEK kalmışlığın korkusunu vermiyo bi türlü.. Hatırlayın Resident Evil 2'de polis istasyonunda yaralı bir polis vardı, hayattaydı hala.. Benden başka bi insan görünce o kadar sevinmiştim ki ( gerçi sonra tekrar zombi oluyodu o polis ) işte o duyguyu hissedemedim bi daha hiçbir oyunda.. Bu oyunda da kalabalık çatışmalar, askeri operasyonlar mevcut.. Evet hikaye bizi artık böyle bi ortama götürüyor olabilir, ama zombi uğultusu ve ayak sesleri eşliğinde ki o boş sokakların yerini dolduracağını sanmıyorum.. The Last Of Us'ı bekliyorum

netice ne olursa olsun RE 6'yı alıcam.Ama senin bahsettiğin duyguları artık RE oyunlarında yaşayabileceğimizi zannetmiyorum.Bu arada sen ve ben gibi eski RE'cıların duygularına tercüman olduğun için teşekkür ederim.Çok güzel özetlemişsin

•  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !
  • Resident Evill 6 da gizemli ve kilit karekter :
    .

Yukarıda resmini gördüğünüz karakterin kim olduğu hakkında ise malesef şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Tek bildiğimiz kendisinin Resident Evil dünyasına yeni katıldığı ve "dünyayı kurtaracak olan kişi"olarak lanse edildiği. Hatırlarsanız oyunun duyuru videosunda ortağı ona "Sana bir şey olmasına izin vermeyeceğim, dünyanın sana ihtiyacı var" şeklinde seslenmişti. Onun senaryoda çok önemli bir rolünün olduğunu bu sözlere bakarak anlamak mümkün.

.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6_Hakkindaki_Butun_Ayrintilar-23914.htm
    .

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

• Beni en çok üzen nokta yürüyerek ateş etme olayının bu oyunda olacak olması. Her oyunu BF, MW gibi oynamak isteyen gençlik sonunda muradına ermiş anlaşılan. Bide multi yaparlar 2 takıma ayrılır bir birimizi avlarız tam olur işte.

Aşağıdaki video da leon'un nişan alırken geriye doğru hareket ettiğini görünce hayallerim yıkıldı doğrusu. Tam 1:17'de. Zaten sonra chris'in olduğu bölüm geliyor o da tüy dikiyor üstüne.

http://www.youtube.com/watch?v=-xZ5uHEBUBw
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Beni en çok üzen nokta yürüyerek ateş etme olayının bu oyunda olacak olması. Her oyunu BF, MW gibi oynamak isteyen gençlik sonunda muradına ermiş anlaşılan. Bide multi yaparlar 2 takıma ayrılır bir birimizi avlarız tam olur işte.

Aşağıdaki video da leon'un nişan alırken geriye doğru hareket ettiğini görünce hayallerim yıkıldı doğrusu. Tam 1:17'de. Zaten sonra chris'in olduğu bölüm geliyor o da tüy dikiyor üstüne.

http://www.youtube.com/watch?v=-xZ5uHEBUBw

Daha iyi olmuş ne öyle robot gibi.Ateş etmek için zırt pırt durmam gerekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Bu video harika olmuş işte. Çoğu gözden kaçan kısmı görebiliyoruz.

• video her seyi anlatmis. en azindan ashley kim ve o gizemli karakter kim ogrenmis oldum
  • ayrica oyun cin ve ispanya'da geciyor heralde. cunku re4'teki kasabaya yeniden gidilmis
  • Resident Evil 6'daki oyuna yeni dahil edilen bayan karakter ( Helena Harper ) ajanmış leon kendine güzel partner bulmuş

• Yeni alınan bilgiye dönecek olur isek, Resident Evil 6'nın 6 kişilik online co-op destekleyeceğini öğreniyoruz. Ne 2, ne de 4, tam6 kişi aynı arenada zombi avına çıkacaklar. Kulağa oldukça hoş geliyor. Ayrıca online multiplayer desteğinde 2-8 kişi kapasitesi de gözümüzden kaçmıyor. Offline 2 kişilik co-op da cabası.
    .

Alinti :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6_6_Kisilik_Coop_ile_Geliyor-23948.htm
  • evet leon un yanındaki kız ashley bunu trailer dan çok net anlayabiliriz zaten leon un zombi olup öldürdüğü amerikan başkanı ashley de amerikan başkanının kızı resident evil 4 te onu kurtarmak için gönderilmiştik hatta orda dikkat ederseniz o benim babamdı gibisinden bi konuşma geçiyo
  • 6 kişilik co-op ( mercenaries ) yani kafes modu içinmi geçerli yoksa hikaye modu içinmi geçerli eğer hikaye modu için olursa çok süper olur 6 kişi bodozlama dalarız baya keyifli olur
  • oyunda en ılgı cekıcı kısım yıne eskı tıp zombılerı gorucek olmamız sanırım ... neydı o zombı gecıneen motorcular roket atar kulanana tıpler yaaa zombı dedıgın canlı etın pesınde olucak
  • Capcom will be announcing Resident Evil 6 and Resident Evil HD Remaster Twin Pack at the Resident Evil 15th Anniversary celebration event on this Friday. RE6 is rumored to take place in China, and the Twin Pack will including both Resident Evil 5 Alternative Edition and Resident Evil Revival Selection, which will be released on March 15 for 5490 yen.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Ocak 2012; 1:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Resident Evil 6 to have six-player co-op?

http://www.computerandvideogames.com/333011/resident-evil-6-to-have-six-player-co-op/

5-6 mesaj yukarıda aynısı verilmiş.

• gözümden kaçmış sildim sende alıntını sil istersen fazladan durmasın resim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

gözümden kaçmış sildim sende alıntını sil istersen fazladan durmasın resim

yakalandin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.