Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RE: Revelations, Resident Evil 6 Adını Taşımalıydı
    .

Öncelikle Resident Evil: Revelations'ın Nintendo 3D'de yayınlanan demosunu az önce oynadığımı ve oyunun eski serilerdeki o harika atmosferini yakalamış olduğunu söylemeliyim. Oyunun yönetmen koltuğundaki ismi Masachika Kawata, Nintendo CEO'su Satoru Iwata ile gerçekleştirdiği bir konuşmada Resident Evil: Revelations hakkında iddaalı açıklamalarda bulundu. Kawata'ya göre Revelations bir spin-off yani serinin bir yan oyunu olarak görülmemeli., hatta serinin ana konusuna dahil olarak Resident Evil 6 ismini almalıydı
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-RE_Revelations_Resident_Evil_6_Adini_Tasimaliydi-24020.htm
    .

Recon ctiy yerine PS3 de Resident Evil Revelations in olmasini cani gonulden arzu ederdim

• Re 6 yı gördükten sonra cidden bu oyunun cazibesi pek kalmadı bende

Re6 görselleri çok başarılı eğer bu oyunun ismi Re6 olmalıysa sene sonundaki Re 10 yada 11 olmalı sanırım

bariz ara oyun yinede bu oyunun keyifli olacağına inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

gözümden kaçmış sildim sende alıntını sil istersen fazladan durmasın resim

yakalandin

şuan tek gözüm sadece kırmızı olmuş
  • quote:

quote:

quote:

gözümden kaçmış sildim sende alıntını sil istersen fazladan durmasın resim

yakalandin

şuan tek gözüm sadece kırmızı olmuş

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

• resident evil serisini oynadım re 3 bio hazard tek geçerim
  • @gfbekir
    bunun beyaz yerleri var bende o da yoktu tamamen kırmızıydı
  • Trailer oldukça iyi. Aksiyonun dibine vurmuşlar birde videoda zombiler vardı bu güzel olmuş.

Oyunda Leon ve Chris gibi oyunun asıl iki ana karakteri olacak yapımcılar resmen hayranlarını burada iyi vurmuş. Hikayeleri farklı ilerleyecek ama oyun içinde ilerki bölümlerde belki kesişebilir. Wesker karakterinden sonra ana kötü karakter gitti bakalım onun boşluğunu doldurabilecekler mi ?

Beşinci oyundan sonra bazı şeyler akıllarına dank ettiyse güzel bir yapım çıkacaktır. Oyunda kaliteli isimler var.
  • hala re5 online oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 6 Capcom'un En Geniş Çaplı Projesi
    .

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Resident Evil 6'nın Capcom adına önemi daha bir başka. Yapılan açıklamaya göre Resident Evil 6, Capcom tarihinin en geniş çaplı projesi. Capcom blogunda konuşan oyunun kıdemli yapımcısı Hiroyuki Kobayashi, Resident Evil 6 adına kaç Capcom çalışanının görevde olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Capcom'un Japonya'daki ana binasında 150 kişi dahil olmak üzere Resident Evil 6 adına toplamda 600 kişiemek veriyor. Bu kadar büyük çalışma başlatılan Resident Evil 6'dan hayranların beklentileri de epey fazla.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6_Capcomun_En_Genis_Capli_Projesi-24080.htm

• quote:

hala re5 online oynuyorum

Güzel oyun sonuçta.
  • Bugün Mediamarkta(Avusturya)gezerken tesadüfen resident evil revelation gördüm oyun erkenden raflarda almis neyse hemen kaptim,yanindada circle pad varmis onuda aldim circle pad yani orjinal nintendo patendli ikinci anaolg destekleyen aparat.Eve geldim circle padi taktim biraz kaba oldu alet ama cok rahat tutuluyor bu arti bence rahat olmasi ayrica yaninda bitane pille geliyor.Resident evili taktim ve basladim oyuna ve inanin cok güzel olmus grafik ve 3d derinlik mükemmel ayrica circle padle iki kat daha pratik oynaniyor daha önce demosunu oynamistim ordan biliyorum.Daha fazla bisey yazmak istemiyorum sadece bu oyun gercekten nintendo 3d aldirir insana.Son birsey daha oyunda scan aleti var degisik güzel birsey cok ise yariyor.

• RE6 ile geri dönecek olan karakterler:

Chris Redfield
    Leon Kennedy
    Ada Wong
    Sherry Birkin
    Ingrid Hunnigan

http://uk.ign.com/wikis/resident-evil-6/Characters
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Bugün Mediamarkta(Avusturya)gezerken tesadüfen resident evil revelation gördüm oyun erkenden raflarda almis neyse hemen kaptim,yanindada circle pad varmis onuda aldim circle pad yani orjinal nintendo patendli ikinci anaolg destekleyen aparat.Eve geldim circle padi taktim biraz kaba oldu alet ama cok rahat tutuluyor bu arti bence rahat olmasi ayrica yaninda bitane pille geliyor.Resident evili taktim ve basladim oyuna ve inanin cok güzel olmus grafik ve 3d derinlik mükemmel ayrica circle padle iki kat daha pratik oynaniyor daha önce demosunu oynamistim ordan biliyorum.Daha fazla bisey yazmak istemiyorum sadece bu oyun gercekten nintendo 3d aldirir insana.Son birsey daha oyunda scan aleti var degisik güzel birsey cok ise yariyor.

Aynen kardesim belki bir cok oyun sever bilmiyor ama 3DS ye gelen Resident Evil Revelation Resident Evil in ilk uc serisindeki atmosferi ornek almis genel yapi itibari ile ilk uc seriye benziyen yegane bir oyun. 3DS almayi dusunmuyorum fakat 2012 sonunda Wii U alma planlarim var ve soylenti oki resident evil revelation Wii U yada gelicek ayni E3 2012 de Resident Evil 6 nin Wii U ya tanitilacagi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Bugün Mediamarkta(Avusturya)gezerken tesadüfen resident evil revelation gördüm oyun erkenden raflarda almis neyse hemen kaptim,yanindada circle pad varmis onuda aldim circle pad yani orjinal nintendo patendli ikinci anaolg destekleyen aparat.Eve geldim circle padi taktim biraz kaba oldu alet ama cok rahat tutuluyor bu arti bence rahat olmasi ayrica yaninda bitane pille geliyor.Resident evili taktim ve basladim oyuna ve inanin cok güzel olmus grafik ve 3d derinlik mükemmel ayrica circle padle iki kat daha pratik oynaniyor daha önce demosunu oynamistim ordan biliyorum.Daha fazla bisey yazmak istemiyorum sadece bu oyun gercekten nintendo 3d aldirir insana.Son birsey daha oyunda scan aleti var degisik güzel birsey cok ise yariyor.

Aynen kardesim belki bir cok oyun sever bilmiyor ama 3DS ye gelen Resident Evil Revelation Resident Evil in ilk uc serisindeki atmosferi ornek almis genel yapi itibari ile ilk uc seriye benziyen yegane bir oyun. 3DS almayi dusunmuyorum fakat 2012 sonunda Wii U alma planlarim var ve soylenti oki resident evil revelation Wii U yada gelicek ayni E3 2012 de Resident Evil 6 nin Wii U ya tanitilacagi gibi.

Wii u yerine 3ds almak daha mantıklı bence resident evil rev gelmez wii u'ya wiiu'ya direk re6 gelir ama oda re rev kadar kaliteli değil gibi. hiç ds oyunu wii'ye gelmedi sanmıyorum gelir rev wii u. 3DS daha ucuz ve daha çok oyunu var 400 tl civarı bulunuyor bende edinicem bir sürü kaliteli oyunu var bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

quote:

Wii u yerine 3ds almak daha mantıklı bence resident evil rev gelmez wii u'ya wiiu'ya direk re6 gelir ama oda re rev kadar kaliteli değil gibi. hiç ds oyunu wii'ye gelmedi sanmıyorum gelir rev wii u. 3DS daha ucuz ve daha çok oyunu var 400 tl civarı bulunuyor bende edinicem bir sürü kaliteli oyunu var bide

Canim kardesim daha once Wii U ya 3. parti oyunlar asla gelmiyecek dedin bende sana dedimki 50 tane kaynak gosterdim gelicek dedim sen yine inat ettin gelmiyecek diye bende dedimki haziran ayinda E3 2011 fuarinda bir cok 3. parti oyunlar Wii U icin resmen onaylandi dedim anca ozaman algilayabildin, Resident Evil 6 da E3 2012 fuarinda Wii U icin calismalara baslandi, hal boyle olunca Nintendo kalkip Resident Evil Revelationu Wii U ya getirmemesi imkansiz cunku bu konudada bir kamyon aciklama va Nintendo cephesinde soyleki : 3DS den bir cok oyun Wii U icin de gelicek. 3DS yi dusunmuyorum sebebi Wii U yu dusunuyorum sebebi sadece oyun degil canim kardesim PS3 u kullandigim ve PC toplamak istemedigim icin Oyun disi programlara izin veren ayni zamanda Tablet PC gorevini goren Wii U dan yararlanmak. Neyse konu dagilmasin. Resident Evil 6 devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

RE6 ile geri dönecek olan karakterler:

Chris Redfield
    Leon Kennedy
    Ada Wong
    Sherry Birkin
    Ingrid Hunnigan

ada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

quote:

Canim kardesim daha once Wii U ya 3. parti oyunlar asla gelmiyecek dedin bende sana dedimki 50 tane kaynak gosterdim gelicek dedim sen yine inat ettin gelmiyecek diye bende dedimki haziran ayinda E3 2011 fuarinda bir cok 3. parti oyunlar Wii U icin resmen onaylandi dedim anca ozaman algilayabildin, Resident Evil 6 da E3 2012 fuarinda Wii U icin calismalara baslandi, hal boyle olunca Nintendo kalkip Resident Evil Revelationu Wii U ya getirmemesi imkansiz cunku bu konudada bir kamyon aciklama va Nintendo cephesinde soyleki : 3DS den bir cok oyun Wii U icin de gelicek. 3DS yi dusunmuyorum sebebi Wii U yu dusunuyorum sebebi sadece oyun degil canim kardesim PS3 u kullandigim ve PC toplamak istemedigim icin Oyun disi programlara izin veren ayni zamanda Tablet PC gorevini goren Wii U dan yararlanmak. Neyse konu dagilmasin. Resident Evil 6 devam.

böyle bir şey olursa 3ds'nin satışları düşer sanmıyorum. millet bu oyun için 3ds alıyo wii u gelirse 3ds almaz kimse

• quote:

quote:

Chris Redfield
    Leon Kennedy
    Ada Wong
    Sherry Birkin
    Ingrid Hunnigan

ada

Jill Valentine

These characters may return in Resident Evil 6, but have not been confirmed.

Fong Ling
    Ashley Graham (President Graham's daughter)
    Alex Wesker
    Jill Valentine
    Steve Burnside
    Beards Nevence

Oh be bu yazıyı görmem iyi oldu Wesker ve Jill %100 gelir (Wesker 5'de ölmedi kesin onun bir klonuydu diyecekler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Ocak 2012; 11:38:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Chris Redfield
    Leon Kennedy
    Ada Wong
    Sherry Birkin
    Ingrid Hunnigan

ada

Jill Valentine

These characters may return in Resident Evil 6, but have not been confirmed.

Fong Ling
    Ashley Graham (President Graham's daughter)
    Alex Wesker
    Jill Valentine
    Steve Burnside
    Beards Nevence

Oh be bu yazıyı görmem iyi oldu Wesker ve Jill %100 gelir (Wesker 5'de ölmedi kesin onun bir klonuydu diyecekler)

olen wesker albert'ti. bu ise alex. yani asil weskerin kardesi

• Dönse dönse Alice döner
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.