Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

RE6 ile geri dönecek olan karakterler:

Chris Redfield
    Leon Kennedy
    Ada Wong
    Sherry Birkin
    Ingrid Hunnigan

http://uk.ign.com/wikis/resident-evil-6/Characters

ada

Jill Valentine

These characters may return in Resident Evil 6, but have not been confirmed.

Fong Ling
    Ashley Graham (President Graham's daughter)
    Alex Wesker
    Jill Valentine
    Steve Burnside
    Beards Nevence

Oh be bu yazıyı görmem iyi oldu Wesker ve Jill %100 gelir (Wesker 5'de ölmedi kesin onun bir klonuydu diyecekler)

KAKÁ iyi hissetmek için kendini kandırıyorsun Söylentiden ibaret daha ama umarım doğrudur.

• Capcom Resident Evil 6'yı açıkladığında konunun Racoon City kazasından 10 yıl sonra geçeceğini belirtmişlerdi. Bu da demektir ki hikaye Resident Evil 5 ile aynı zaman dilimine geliyor. Bu da oyunun hayranlarının büyük sorular sormasına sebep oldu. Resident Evil 6, Resident Evil 5'in hikayesinden önce mi geçiyor sonra mı? Capcom'un Mikeeb şöyle bir açıklama yaptı; "Fragman yayınlandığından beri bir çok şey duyuyorum. Size tavsiyem sabırlı olmanızdır. Önümüzdeki aylarda sizlere daha çok detay açıklayacağız ve detaylara dikkat ederseniz eminiz siz de her şeyi anlayacaksınız. Olaylar eskiden olmuş bir şeyden bahsediyor olabilirler ya da belki de Resident Evil 6'nın geçtiği dönemde olan şeylerden. Üzgünüm ama daha bunu açıklayamam."
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Capcom_Resident_Evil_6nin_Zaman_Dilimi-24107.htm

• Dragon's Dogma Ertelendi + RE 6 Demosu Duyuruldu
    .

Dragon's Dogma, 1 Mayıs çıkışından 25 gün sonraya taşınarak 25 Mayıs'aertelendi ama oyunun tam sürümünün içinde Resident Evil 6 demosuna erken giriş kodu olacağı söylenerek yüreğimize su serpildi. Demonun ayrı bir biçimde network'lerde de daha sonra yayınlanacağı söyleniyor. Ancak bir süreliğine demo, Dragon's Dogma kutularına özgü kalacak.     Dragon's Dogma'yı Xbox 360'a satın alanlar erken Resident Evil 6 demo kodunu girerek korku tüneline 3 Temmuz'da girecekken PSN sahipleri ise ancak 4 Eylül'de demoyu oynama şansı bulacak.  Dragon's Dogma'nın Capcom tarihindeki en pahalı yapımlardan biri olduğunu belirtelim. Resident Evil 6 ise PS3 ve Xbox 360'a 20 Kasım'da çıkacak.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dragons_Dogma_Ertelendi__RE_6_Demosu_Duyuruldu-24252.htm

• o zaman psn sahipleri olarak 4 eylulu bekliyoruz
  • quote:

hala re5 online oynuyorum

Beraber takılabiliriz istersen acemi olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

pompali handgun rifle rpg magnum hepsi sinirsiz mermide. professionala akabiliriz istersen hergun oynuyorum online coop valla cok zevk veriyo c'mon goooo thanks wait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun yapımı için baya Geniş bir ekip kurmuşlar geçen gün bir video izledim oyunun yapımcılarından ufak mesajlar vardı şimdiye kadar en çok kafa yorulan ve en çok para harcanılan oyun olduğunu varlarını yoklarını bu oyuna adadıklarını söylüyorlar. Trailer ın izlenme sayıları ve güzel yorumlar içinde teşekkür ediyorlar. Bende başarılı bir oyun olucağını düşünüyorum özellikle senaryo ve karekter bakımından baya zengin duruyor uzun süreli bir oyun olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

quote:

quote:

pompali handgun rifle rpg magnum hepsi sinirsiz mermide. professionala akabiliriz istersen hergun oynuyorum online coop valla cok zevk veriyo c'mon goooo thanks wait

zack ta pro dur eminim :)

bende magnum sınırsız var ( magnum yetiyor her derde deva ) ee haliyle extra costümlerde cabası profesional takılabiliriz istersen umarım kulaklık vardır yoksa zevki çıkmaz biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Ocak 2012; 21:07:11 >

• Zack doğru diyor kulaklık şart, insan hakim olamıyor oyuna fazla. Orijinal Sony Headset alana kadar idareten ucuza kaliteli bir kulaklık almak şart. Coop oyunlarda eksikliği çok hissediliyor yoksa öbür türlü 3 yıla yakındır gerekmedi bana Dünya alem bu tahta kadar sert sesimi duyacak.
    Hatunlar etkilenecek reisler korkacak. (Oyun oynayan hatunlara karşıyım hala)

Neyse Resident Evil 6 ben buralarda yokken duyurulmuş, biraz geç haberim oldu ama n0_ProbLem
    Oyunda coop modlar olacak mı acaba? Bence olmaz, eğer ki orijinal Resident Evil'ın o korkulu atmosferini yakalamak istiyorlarsa online/coop falan koymazlar oyuna. Sadece hikaye modu ve challange'lar olabilr.

Zaten multiplayer ve coop olarak Resident Evil Outbreak çıkacak. Resident Evil 6'yı saf yapacaklardır bence.

Bu arada yanlış hatırlamıyorsam eğer farlkı bir ekip yapıyormuş. Neyse başarılar dileyek Ya peki gerçekten korkunç olsa? Ya korksak?

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 31 Ocak 2012; 21:49:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zack ta pro dur eminim :)

bende magnum sınırsız var ( magnum yetiyor her derde deva ) ee haliyle extra costümlerde cabası profesional takılabiliriz istersen umarım kulaklık vardır yoksa zevki çıkmaz biliyorsun

Maalesef RE 5 online oynamıyorum :( benim için hikaye modu önemli(ydi) birde oyunu aldıktan sonra ilk zamanlar online takıldım o kadar...Tuşları bile hatırlamıyorum denebilir :) çok uzun zaman oldu oynamayalı.

aa niye oynayamiyosun, olur mu oyle sey. ben oyleleriyle karsilasiyorum ki herifin mermisi sagligi yok profesionalda beraber ilerliyoruz. bir bolumde 15 kere oluyo sonra cikiyorum oyundan dayanilmaz bisi. @zack06 valla ne zamandir kulaklik alcam ama hala yok istedigin zaman coop oynayabiliriz hatta versus bile kapisiriz

• Resident Evil serisine(filmlerine) hastayım, oyununada hastayım ancak RE3 Nemesis'ten sonra bozdular neden bilmiyorum ama RE3 Nemesis'teki korkuyu hiç bir seride alamadım
  • Resident Evil 6'yı Neden Heyecanla Beklemeliyiz?
    .

internet oyunculuğunun gözbebeklerinden olan GamersGuideToLife.Com'un editörlerinden ve iflah olmaz Resident Evil fanatiklerinden olan Joey Nunez, kısa bir süre önce açıklanan ve fragmanı paylaşılan Resident Evil 6'yı beklemeniz için 6 adet neden sunmuş, işte Nunez'e göre Resident Evil serisinin son halkasını yakından takip etmeniz ve sabırsızlıkla beklemeniz için tam 6 neden :
    .

Neden 1 : Chris Redfield ve Leon Kennedy'nin Geri Dönüşü En sevilen karakterler arasında zirveyi paylaşan bu ikili yeni oyunda ana karakterlerimiz olacak.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6yi_Neden_Heyecanla_Beklemeliyiz-24340.htm

• Neden 2 : Oynanabilir bir karakter olarak Ada Wong Bir çok Resident Evil hayranının rüyalarını süsleyen karakter Ada Wong, altıncı oyunda tekrar bizlerle. 
    .

Neden 3: Survival Horror ve Action oyun türlerinin karışımı Birçok oyuncu tarafından yadırganan, oyunun artık sıradan bir "Yaratık kesmece" türüne dönüşmesi Joey Nunez için hiçbir şey farketmemiş anlaşılan. Kendisi oyun gereken korku ve heyecan unsurunu verdiği sürece iki tür arasında bir fark olmayacağını ve kamera hareketlerinin hiç önemli olmadığını savunmuş.
    .

Neden 4 : Sürükleyici Hikaye Basit bir malikanede hayatta kalmaya çalıştığımız oyundan bu yana ajanlık, kitlesel imha silahları üretimi gibi çok farklı yönlere sapan Resident Evil hikayesi burada da dallanıp budaklanarak bambaşka yönlere akacak.
  • ada wong
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

eski resident evil serilerini unutun artık bence (ben dahil). Paranın tadını aldılar birkere o yüzden asla eskiye geri dönüş yapmazlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

insani sinir ediyolar gercekten. Sagir sultan biliyor farkli olmak adina korku ogesinden taviz vermeyin, adventure ogesini korku unsuruyla harmanlayip oyun ic dinamiklerindeki actionu indirin yeterli. 1,2,3 Veronika , Nemesis gibi basyapitlari ornek almiyacaklar yine eminim farkli olmak adina yine korku ic dinamiklerinden vaz gecip aksiyona dalabilirler bunlar umidi kestim iyicene insallah yanilirim. Yok yok olmuyacak sirf su nesilde dogru duzgun bir Survival Horor gormedigim icin Hard Core oyunculuga yeni nesilde kesin donus yapan Nintendo Wii2 yi alip, oradaki yeni Survival Horor IP lerle acligimi 2012 de anca giderebilecegim. Anlasildi.

Resident Evil:Revelations tamamen köklere dönüş oyunu v genel olarak beğenildi.Diğer konsollara port edilirse oynama imkanım olacak.

• Operation Racoon City'den sonra ben bu RE6'yı çok beğendim Cacom gene güzel işler yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campo

quote:

eski resident evil serilerini unutun artık bence (ben dahil). Paranın tadını aldılar birkere o yüzden asla eskiye geri dönüş yapmazlar.
    quote:

insani sinir ediyolar gercekten. Sagir sultan biliyor farkli olmak adina korku ogesinden taviz vermeyin, adventure ogesini korku unsuruyla harmanlayip oyun ic dinamiklerindeki actionu indirin yeterli. 1,2,3 Veronika , Nemesis gibi basyapitlari ornek almiyacaklar yine eminim farkli olmak adina yine korku ic dinamiklerinden vaz gecip aksiyona dalabilirler bunlar umidi kestim iyicene insallah yanilirim. Yok yok olmuyacak sirf su nesilde dogru duzgun bir Survival Horor gormedigim icin Hard Core oyunculuga yeni nesilde kesin donus yapan Nintendo Wii2 yi alip, oradaki yeni Survival Horor IP lerle acligimi 2012 de anca giderebilecegim. Anlasildi.

Resident Evil:Revelations tamamen köklere dönüş oyunu v genel olarak beğenildi.Diğer konsollara port edilirse oynama imkanım olacak.

hocam oyun bölümünü bayadır takip etmiyorum o yüzden geri kaldım kusura bakmayın, resident evil revelations dediğiniz resident 6 mı oluyor acaba? Değilsede hangi konsola geliyor? (

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam oyun bölümünü bayadır takip etmiyorum o yüzden geri kaldım kusura bakmayın, resident evil revelations dediğiniz resident 6 mı oluyor acaba? Değilsede hangi konsola geliyor? (

Yok kardesim Resident Evil Revelations Nintendo 3DS ye ozel ve gercekten Resident 1,2,3 gibi efsane oyunlari ornek almis gercek bir Resident Evil diyebiliriz. Resident Evil:Revelations daki konu Resident Evil 5 ile  Operation Racoon City arasinda bir konu aliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok kardesim Resident Evil Revelations Nintendo 3DS ye ozel ve gercekten Resident 1,2,3 gibi efsane oyunlari ornek almis gercek bir Resident Evil diyebiliriz. Resident Evil:Revelations daki konu Resident Evil 5 ile  Operation Racoon City arasinda bir konu aliyor.

Tesekkurederim sipahi hocam, sagolasin cevap icin ;)

• 3DS almak lazım da nasip kısmet şuan sırası değil
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.