Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

• UFFF
    Spahi hocam sen AMARICA yi kesfetmissin ancak sanirim anlayamamissin.
    EN son resim Polis Istasyonunun tamamini iceren bir resim (R.P.D)
    Ben taaa disardan Claire ile en ust tavan arasindan Carkla cevirip sonra havalandirmadan en alt garas bolumunde ki nezarethanelere gidilen yeri bile gorebiliyorum burdan :) Evet tumunu hepsini oturdugum yerden tek resimde yapabiliyororum yani o kadar resident evil dinazoruyum :)
  • Masallah kardesim evet kapidan iceriye girdinmi yandin bambaska bir dunya idi evel ALLAH :) ortada bulunan on resepsiyondakileri sagdan soldan gelenleri ayikla ortadadaki resepsiyonda sanirim daktilo murekkep save filan yukariya merdivenle cik heykeller yerlerini duzelt saglam Adventure ile birlikte yok zippo cakmagi yak resimi yak oradan biseyi al unutmusum yillar gecti key olabilir zorluyan Adventure yapisi korku unsuru vs keske olsa ama malesef Resident Evil: Operation Raccoon City de seninde bildigin uzere bunlari yasiyamiyacagiz. Bir omur bir jenerasyon boyle gecti be hey gidi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Masallah kardesim evet kapidan iceriye girdinmi yandin bambaska bir dunya idi evel ALLAH :) ortada bulunan on resepsiyondakileri sagdan soldan gelenleri ayikla ortadadaki resepsiyonda sanirim daktilo murekkep save filan yukariya merdivenle cik heykeller yerlerini duzelt saglam Adventure ile birlikte yok zippo cakmagi yak resimi yak oradan biseyi al unutmusum yillar gecti key olabilir zorluyan Adventure yapisi korku unsuru vs keske olsa ama malesef Resident Evil: Operation Raccoon City de seninde bildigin uzere bunlari yasiyamiyacagiz. Bir omur bir jenerasyon boyle gecti be hey gidi :)

Elmas aliyorduk.
    Polislere brifing verilen alt kattaki yerden (hani tahtalardan eller cikiyordu ordan) somineyi yakinca resim yaniyor ordan kirmizi Elmas dusuyordu.
    DIgerini de 2. katta acilmayan kapinin yaninda iki heykeli yerine yerlestirince ortadaki heykelin elinden aliyorduk :)
    Sonra onlari helikopter in dusunce yaktigi odaya helikopteri su deposu ile sondurup ordan odaya giden atesi sondurdukten sonra girip (dikkat Licker var ustten gelecek :) ) orda ki heykele yerlestiriyorduk ve anahtar aliyorduk SANIRIM L:)

• Evet haklisin kardesim. Simdi bu turde sira bu nesilde Silent Hill Downpour ve Tomb Raider Lara Croft Reborn da. Silent Hill Downpour a guveniyorum her gecen gun. Zira Yeni gelicek olan Tomb Raider Lara croft Reborn da Survival yapisina burundu ilk defa oyunda korku unsuru Adventure gizem ile birlesicek. Actionda cabasi buyuk bir adada korku macera ve bulmacalarla dolu farkli bir yapiyla ilk defa biz oyun severlerin karsisina cikacak. Bu iki oyun insallah beklentilerimizi karsilar zira ben umutluyum.
  • Games From Gamers zamanlarını özledim arkadaş.Artık oyuncuların sesine kulak vermiyorlar ne yazıkki
  • Capcom, Resident Evil: Operation Raccoon City'nin ilk oyun içi ekran görüntülerini yayınladı.  Daha önce açıklandığı gibi oyunda zombileri kalkan olarak kullanma şansımız var. Bu da bizde zombilerin pek de güçlü olmadığı yönünde bir izlenim bırakıyor.Buna rağmen Hunter'ların önceki Resident Evil oyunlarından daha vahşi göründüğünü söyleyebilirim.      Oyunun grafikleri ise oldukça iyi görünüyor. Özellikle renk paleti korku dolu bir atmosferi bize hissettirecek gibi görünüyor. Capcom'dan yeni bir video görene kadar yorum yapmak çok zor. Aşağıdaki görüntüler yine de merakımızı biraz olsun gideriyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-RE_Operation_Raccoon_Cityden_Oyun_ici_Gorseller-14816.htm

Bu resim beni benden aldı.
  • ilk oyun ici vidyo geldi kardeslerim muhtesem...

MGS serisinde oldugu gibi dusmanlari rehin alma vb gibi unsurlar iyi dusunulmus. Vidyonun basindaki hamle cok iyi Zombiye arkadan tekmeyi koyuyor :) Ayrica Uncharted, Socom gibi oyunlarda olan cover system basarili iyi dusunulmus ben hayran kaldim.

• Igrenc olmus.
    Resmen traileri izlerken o igrendigim SOCOM tadini aldim.
    Adamlarin durusu, bellerini kirmalari, sirtlarini cikarislari, yurumeleri kosmalari falan resmen SOCOM. Tek fark o igrenc SOCOM takiminin mekan olarak RACCON da olusu. Tek fark bu SOCOM oyunlarindan.

Oynanis bir kere cok ama cok hizli.
    Bu bir kere resident evil oyun tabanina ters. Online icin olusturulsa bile ki TPS nin ONLINE, co op sahi GEOW dur onda bile hiz ayari yerinde ama bunda ucmuslar. Dedimya her seyiyle oyun IGRENC IGRENC SOCOM kokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 13 Nisan 2011; 12:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Igrenc olmus.
    Adamlarin durusu, bellerini kirmalari, sirtlarini cikarislari, yurumeleri kosmalari falan resmen SOCOM. Tek fark o igrenc SOCOM takiminin mekan olarak RACCON da olusu. Tek fark bu SOCOM oyunlarindan.

Bu bir kere resident evil oyun tabanina ters. Online icin olusturulsa bile ki TPS nin ONLINE, co op sahi GEOW dur onda bile hiz ayari yerinde ama bunda ucmuslar. Dedimya her seyiyle oyun IGRENC IGRENC SOCOM kokuyor.

buyur burdan yakkustunmu bütün kin ve nefretini rahatlamışsındır heralde öncelikle senin kafanın almayacağı kadar büyük bir hayran kitlesi olan üstelik ps3 e özel SOCOM oyununa bu kin ve nefretin nerden gelir bilmiyorum ama oyunu sevenleri tahrik ettiğini sana hatırlatırım.bu şekil bi tavır lada ancak kendini kandırırsın kendi egonu tatmin edersin gerçekler değişmez yırtın durburda herkes oyun hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerini seviyeli bir üslup la ifade ederken senin bir başka oyun üzerinden kendini paralamana bi anlam veremedik doğrusu.rahat ol arkana yaslan bi sakinleşbak herşey o zaman daha güzel olacak göreceksin....

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

ilk oyun ici vidyo geldi kardeslerim muhtesem...

MGS serisinde oldugu gibi dusmanlari rehin alma vb gibi unsurlar iyi dusunulmus. Vidyonun basindaki hamle cok iyi Zombiye arkadan tekmeyi koyuyor :) Ayrica Uncharted, Socom gibi oyunlarda olan cover system basarili iyi dusunulmus ben hayran kaldim.

Bu oyun Resident Evil ise, bende Amarikan başkanıyım :) Şaka bu yana , Capcom Allah rızası için artık şu güzelim serilerin adını kulanarak onları katletmekten vazgeç...

• Aksiyon dedik. Öldürdüler. Bir oyun raydan nasıl çıkar? Bunu da gördük. Böyle efsane bir seri Slant Six Games'e emanet edilir mi? Capcom büyük risk almış.
  • quote:

Igrenc olmus.

Trailerları izlediğim kadarıyla SOCOM'a cidden benziyor bu oyun,SOCOM hakkında pek bir bilgim yok,ama Resident Evil hakkında bildiğim tek şey SOCOM'a beziyorsa bir yerlerde hata var demektir.
  • Abi bu ne allah aşkına keşke farklı bir isimle farklı bir oyun olarak çıkarsalarmış çok yazık Resident evil gibi bir efsaneyi bu noktalara kadar getirenleri kınıyorum.Zaten bildiğim kadarı ile serinin 4. oyunundan sonra producer değişimi olmuştu çöküş böyle başladıda bu yeni gelicek oyun bu efsanenin sonu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Igrenc olmus.

buyur burdan yakkustunmu bütün kin ve nefretini rahatlamışsındır heralde öncelikle senin kafanın almayacağı kadar büyük bir hayran kitlesi olan üstelik ps3 e özel SOCOM oyununa bu kin ve nefretin nerden gelir bilmiyorum ama oyunu sevenleri tahrik ettiğini sana hatırlatırım.bu şekil bi tavır lada ancak kendini kandırırsın kendi egonu tatmin edersin gerçekler değişmez yırtın durburda herkes oyun hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerini seviyeli bir üslup la ifade ederken senin bir başka oyun üzerinden kendini paralamana bi anlam veremedik doğrusu.rahat ol arkana yaslan bi sakinleşbak herşey o zaman daha güzel olacak göreceksin....

Senin bi ust modelin yok mu ?
    Onu siparis vermek istiyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

Igrenc olmus.

Trailerları izlediğim kadarıyla SOCOM'a cidden benziyor bu oyun,SOCOM hakkında pek bir bilgim yok,ama Resident Evil hakkında bildiğim tek şey SOCOM'a beziyorsa bir yerlerde hata var demektir.

Firma o kadar ozgun disi ki.
    Yani bunlara futbol oyunu versen yine de SOCOM a benzeteceklermis dusun o kadar farkli dusunce ozurluler.
    AYnen KADIR INANIRIN komedi filminde bile eski filmlerinden eslinlenip ULEYNNN falan diyip kadin tokatlamasi gibi bunlarda tamamen YAVAS yada ORTA hizda olmasi gereken RE yi Socom gibi hizli yerinde durmayan bir oynanisin ustune insa etmisler.

COk kizdigim sey su. Resident EVil Veronica aha RE4 du de bi nebze icine aliyim dan sonra guzel soyle kendimi vere vere bir resident oynayamadimmmmmmmmmmmmm.
    BU consol isindeysem re ve bir kac oyunun sonucudur bu (silenh hill onimusha dino crisis vs)
    Ancak dedigim gibi DS ye cikar 3ds ye cikar WII ye cikar kostur Allah kostur bi o konsol alicam bi bu konsol alicam diye de aha alalim ama degecek, dunya para verdigine degecek oyun cikmiyorrrrrrrrr/

En son bunuda gorunce ( KI ben eski OUTBREAK havasinda bir oyun bekliyordum ve beni tatmin ederdi) iyice yankili bir yeterrrrrrr cektim.
    Oldugu olacagi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 14 Nisan 2011; 8:40:54 >

• Raccoon City efsanesine Allah rahmet eylesin...

Bir bu kaldıydı,bunu da becerdiler,aferin.
  • Aynen hocam;

Kimse bu saatten sonra resident evil efsanesinin devam edeceğini beklemesin. 4 ve 5. oyunuda zaten oyunu herkese hitap etsin, daha fazla satsın daha fazla kar yapalım mantığı ile aksiyona çevirdiler. Bundan sonraki çıkacak oyunlarıda bu şekilde yapacaklardır. Oyunun resident evil ile uzaktan yakından alakası yok, adam zombiye tekmeyi basıyor arkadan utanmasa döner tekme atacak :) Eleştirim oyuna değil, belkide oyun çok iyi olacak ama bu oyun asla resident evil olmaz. Resident evilin özüne ters, yapısına ters çünkü.

4 ve 5 te oyun olarak çok iyiydi ama sadece oyun olarak. Ben o oyunlara asla resident evil diyemem.
    quote:

Orijinalden alıntı: faho

Raccoon City efsanesine Allah rahmet eylesin...

Bir bu kaldıydı,bunu da becerdiler,aferin.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.