Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kasatka

R4 de hangi dusman gorunmezdi ? Ben hatirlayamadim bi hatirlatir misin ?
    Ayrica ne olursa olsun bu oyuna gorunmezlik gitmezzzzzz.
    Ayrica oyunda ----- hani yemegin alti yanarda yemekte her lokmanizda bir yanik tadi alirsiniz ya bende aynen bu his gibi --- Socom tadi aliyorum.
    Eger bu tadi yogun alirsam zaten socom dan tiksinirim bu oyundan da ki hayatimin oyunudur tamamen isinamamasina sogurum.

ben düşman demedim yaratık dedim. hani varya kanalizasyondaki görünmez yaratıklar. kaçıncı chapter hatırlamıyorum.üstüne atlııyorlar hani. onları örnek vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Biraz nostalji yapalım elimdeki resident'lara bakarken bari resim ekleyeyim dedim

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)
    canım çekti açtım oynadım. birde gizlilik yapayım dedim oynarken.ordaki adamın kim olduğunu bilen var mı? bakalım..

nasıl poz ama :))

güzel oyun ama en çok hatunun ses tonu güzel çok iyi ya yumuşacık içinizi ısıtan bir ses tonu .
    hi i am rebecca chambers
    yarışmaya resident evil'dan katılıyorum
    bütün zombi arkadaşlarıma başarılar dilerim
    özelliklede bu yarışmayı düzenleyen capcom'a
    :)))

kim ne derse desin oyun hem çok güzel hemde wii edition'ın görselliği mükemmel . Umarım hd olarak gelecek olan bunun gibi olur , belkide daha iyisi

mouse ile güzel oynanıyor ve bayağı oynadım gerçekten zevkli

Vay hacım dolphin'le bu kadar stabil oynayabildiğine göre sağlam sistemin var demek ki.
    Bu arada Brad Vickers o adam. Öldürünce anahtar veriyor kıyafetler için.

• sistem idare eder be prototip kardeş.
    bu arada son sürüm bayağı iyi çalışıyor hiçbirinde kasma olayı yok sadece zero'da hafif var o kadar
  • quote:

quote:

Gorunmezlik ne ya..
    Cok aptalca bence. Ne arar gorunmezlik RE de ya.

eğer oyunda killzone gibi sınıflar varsa ve abd tarafından umbrella şirketinin kalıntılarını aramak için gönderilen özel tim ise görünmezlik normal.

ben tahmin ediyorum ki oyunda sınıflar olacak.sağlıkçı,taktikçi gibi.bu şekilde olursa bence daha iyi olur diyebilirim. sonuçta görünmezlik resident evil 4'teki yaratıklardada vardıhatırlarsan.sonuçta bir sürü -virüs seçeneği var her şekile girebilen ve emin ol görünmez yaratıklarda olacaktır.ön yargıya varma hemen belki seveceksin. belli mi olur.

Kardeşim bak dediğim gibi her adamın belli sınıfları varmış.
    BSC'de çıkan haberden alıntı :

Stilize edilmiş olan bu karakterlerden Beltway, ağır silahlar ve bomba kullanımı konusunda uzman; Vector'ın ise görünmez olabilen bir Ninja olduğu söyleniyor. Spectre, gözetleme ve Sniper konusunda uzman olacakken Bertha ise elinde kemik kesme testeresi olan hasta ruhlu bir kişi.

• Yav tabiki zaten 4 kisi varsa bunlarin her biri ayni ozellikde olmayacak farkli yetenekleri olucak da ben ne olursa olsun gorunmezlik modunun (karakterde , oyuncumuzda,) bu oyunda olmamasi gerektigine inaniyorum.
    Ayrica ben outbreakde ki sivil karakterleri daha cok sevmistim. Cunki onlar acemi idi. Biz burda normal PARALI askeriz aynen Carlos, Mikail vs gibi.
    Ustelik bunlar daha bir profesyonel. Outbreakda ne guzeldi. David tamirciydi, Aliyse mi ne gazeteci doktor polis vs. Guzel bir kendiliginden olusmus ekipti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Biraz nostalji yapalım elimdeki resident'lara bakarken bari resim ekleyeyim dedim

canım çekti açtım oynadım. birde gizlilik yapayım dedim oynarken.ordaki adamın kim olduğunu bilen var mı? bakalım..

nasıl poz ama :))

güzel oyun ama en çok hatunun ses tonu güzel çok iyi ya yumuşacık içinizi ısıtan bir ses tonu .
    hi i am rebecca chambers
    yarışmaya resident evil'dan katılıyorum
    bütün zombi arkadaşlarıma başarılar dilerim
    özelliklede bu yarışmayı düzenleyen capcom'a
    :)))

kim ne derse desin oyun hem çok güzel hemde wii edition'ın görselliği mükemmel . Umarım hd olarak gelecek olan bunun gibi olur , belkide daha iyisi

mouse ile güzel oynanıyor ve bayağı oynadım gerçekten zevkli

Vay hacım dolphin'le bu kadar stabil oynayabildiğine göre sağlam sistemin var demek ki.
    Bu arada Brad Vickers o adam. Öldürünce anahtar veriyor kıyafetler için.

birinci fotodaki adamı soruyorsan claire'in karşısındaki; barry burton derim

• Sipahi hocam resimler için teşekkürler.Oyunun ortamı harika gözüküyor,karakterlerde hafiften sayko gibi.Çıksada oynasak.
  • L4D'den daha iyi olmalı ama Resident Evil teması olsun taştan olsun oynanır bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

L4D'den daha iyi olmalı ama Resident Evil teması olsun taştan olsun oynanır bu oyun.

L4D ı duyunca cıldırıyorum hemsom.
    RE serısının gectıgı hıc bır cumlye bıle gırmeye degmez o oyun.
    Re nerde o dangalak oyun nerde.
    Son dedıgıne de katılıyorum.
    Benı ısımleö ısmıyle tek kazılayacak olan oyun RE dır.
    Hanı denızden RE cıksa yerım mantıgı
  • quote:

quote:

L4D'den daha iyi olmalı ama Resident Evil teması olsun taştan olsun oynanır bu oyun.

Party modunda oynarsan eğlenceli L4D serisi ama tabiki bir Resident Evil etmez. Wii'de oynadığım HOTD tarzı Resident Evil'ları bile L4D'e tercih ederim.

Bu arada Mortal Kombat için gün sayıyorum. Çıksın artık yoksa cinnet geçiricem. ^_^

• quote:

quote:

quote:

Party modunda oynarsan eğlenceli L4D serisi ama tabiki bir Resident Evil etmez. Wii'de oynadığım HOTD tarzı Resident Evil'ları bile L4D'e tercih ederim.

Bu arada Mortal Kombat için gün sayıyorum. Çıksın artık yoksa cinnet geçiricem. ^_^

Duydun mu ?
    Erken gelse bile XBOX a kod ile birlikte gelecekmis ve online icin kod girilecekmis.
    Yani ps3 icin dusunuyorsun sen zaten de eger ki single takilacaksan pratigine sorun yok ancak online a da akiyim dersen 10 kaat pass key e bayilman gerekecek :)

• @ AnotherDay ALLAH razi olsun kardesim ben tesekkurederim. :)
  • Resident Evil: Operation Raccoon City'nin duyurulması bir çok sayıda oyuncuyu heyecanlandırdı; hatta oyunun ilk videosunda Leon'u görmek bazı oyuncular için Operation Raccoon City'i satın alma nedeniydi, ama anlaşılan Leon da düşmanımız olabilir.       Capcom'dan Masachika Kawata'nın açıklamalarına göre oyunda 3 taraf arasında çatışma var. Bunlar bizim yönettiğimiz Umbrella ekibi, Leon S. Kennedy ve Zombiler.Oyunun geliştirme sırasındaki anahtar sözcük bile"Leon'u öldür"müş.       Operation Raccoon City'nin bir TPS oyunu olacağını söyleyen (işte Left 4 Dead'ten ayrılan nokta) Kawata, RE 2 ve RE 3 arasında geçecek oyunun Capcom tarafından yazılmış tamamen yeni bir senaryoya sahip olduğunu da belirtti.        2011 yılının sonunda PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Resident Evil Operation Raccoon City'nin şu ana kadar %45'i tamamlanmış.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-RE_Operation_Raccoon_City_3_Tarafli_Catisma-14530.htm

• ilk vidiyo geldi buyrun kardeslerim . Resident Evil: Operation Raccoon City' in RE2 ile RE3 arasinda bir senaryoyu ele alicak olmasi mutluluk verici.

• Kontrol sistemi eskisi gibidir inşallah. Farklı stüdyo farklı oynanış yaptılarsa oyunun havasını bozabilir annıyonmu. Oyunla ilgili tek korkum bu onun dışında tekrar raccoon city ye dönücek olmamız çok sevindirdi beni
  • ilk olarak yeni yayinlanan yukarida paylasdigim Eski dostların yer aldığı videoda (sırtı dönük paltolu arkadaşı tanıdınız mı?) yine her zaman olduğu gibi videonun önüne geçen Resident Evil türü müzik bizlere eşlik ediyor.Ve en sonunda ise yılların yaşlandıramadığı Leon S.Kennedy !
  • tyrant(mr.x) mi yoksa nemesis olabilir mi tam emin olamadım. Kafa gözüküyo olsaydı emin olabilirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 31 Mart 2011; 10:54:57 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Duydun mu ?
    Erken gelse bile XBOX a kod ile birlikte gelecekmis ve online icin kod girilecekmis.
    Yani ps3 icin dusunuyorsun sen zaten de eger ki single takilacaksan pratigine sorun yok ancak online a da akiyim dersen 10 kaat pass key e bayilman gerekecek :)

Mortal Kombat 9 için alıcam online-pass'ı. Çünkü kaç zamandır bu oyunu bekliyorum. Yeterki çıksın artık. Dayanacak gücüm kalmadı diyebilirim. hehe. :)

• quote:

3. resimde ki asker parazit eve de ki hani en yukarda (oyunun baslarinda) ustte bi boss geliyordu ona cok benziyor.

No 9'du o boss.

Bu arada X360'ı olanlar varsa yine capcom yapımı 'Dead Rising' oyununu mutlaka denesin derim (ilk çıkan).
  •  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.