Arkadaşlar uzun zamandır pc parçaları toplayıp sistem oluşturmaya çalışıyorum. Sadece ekran kartı kaldı fakat ekran kartını uzun bir zaman alamayacağım gibi gözüküyor. Araştırdığım kadarıyla eski ekran kartının slot tipi(anladığım kadarıyla) uyumlu ise test amaçlı olarak sistemimi deneyebilirmişim.
Bunun üzerine eski bilgisayarımdaki ekran kartımın özelliklerine baktım fakat slot tipini anlayamadım. Fotoğrafını/markasını atacam bilen birileri yardımcı olursa çok memnun kalırım.
Resimde Express Chipset Family yazıyor.. Yani yeni sistemde bu ekran kartını sadece sistemimi test etmek için kullansam bana yeter. Görüntü versin başka bir şey istemiyorum bu ekran kartından. Sistemde kullandığım parçaları da lazım olur diye aşağıya yazıyorum; İşlemci=> Ryzen 5 3600X Anakart=> MSI MPG B550 Gaming Plus Ekran Kartı=> Şimdilik Alınmayacak Ram=> G.Skill RipjawsV 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ssd=> Sandisk Ultra 3D 500 gb NVMe M2 SSD Psu => Seasonic SEA-SSR-750FX 750W 80+ Gold Focus Şimdi ben resimdeki ekran kartını yeni parçalarımla kullanabilir miyim? |
Bildirim