Şimdi Ara

Resimdeki Medikal cihaz nedir.????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde görülen cihaz uzun zamandır elimde duruyor ne işe yaradığını ve nereden elime geçti bilmiyotum . bilen arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum veya işine yarıyan varsa verebilirim...

Resimdeki Medikal cihaz nedir.???? Resimdeki Medikal cihaz nedir.????

• İçini açma imkanın varsa belki ne işe yaradığına dair yorum yapılabilir. Dışarıdan bakınca yorum yapmak zor. Daha önce hiç buna benzer birşey görmedim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord

Resimde görülen cihaz uzun zamandır elimde duruyor ne işe yaradığını ve nereden elime geçti bilmiyotum . bilen arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum veya işine yarıyan varsa verebilirim...

Resimdeki Medikal cihaz nedir.???? Resimdeki Medikal cihaz nedir.????

Üstat; medikalci üyeler var. Onlar yanıtlarlar herhalde...

• Holter desem, holter değil. EKG simülatörü desem o da değil. Kas uyarımı için kullanılan tens cihazı olabilir diye düşünüyorum.
    Belki erkan arkadaşımız biliyordur, daha önce görmüştür. Bu kadar küçük yapıda olup böyle ayar düğmeleri bulunabilecek bir cihaz başka aklıma gelmiyor. Pek yardımcı olamadım Kenan hocam, kolay gelsin
  • 1 dk - 60 dk arası zamanlayıcı ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Holter desem, holter değil. EKG simülatörü desem o da değil. Kas uyarımı için kullanılan tens cihazı olabilir diye düşünüyorum.
    Belki erkan arkadaşımız biliyordur, daha önce görmüştür. Bu kadar küçük yapıda olup böyle ayar düğmeleri bulunabilecek bir cihaz başka aklıma gelmiyor. Pek yardımcı olamadım Kenan hocam, kolay gelsin

Tens cihazına benziyor, padleri eksik sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • transcutaneous nerve stimulator

http://circ.ahajournals.org/content/71/2/308.full.pdf
    4.sayfada (310) Neurostal markası geçiyor.
    Acıyı bloke eden bir cihazmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekküür ederim.. bu cihazın ağrı ve acıyı bloke eden bir tens cihazı olduğu anlaşılmıştır.. probları yok. umarım bulunabilir.. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum sağlıkla kalın...
  • Probu özel değil. EKG elektrodlarına takılan snap in tipi ikişer adet hat gelecek. Cihaz iki kanallı. Yalnız çok rastlanan arızası ayar potlarının bozulması sonucu tüm çıkış geriliminin hastaya aktarılmasına neden olabiliyor. maksimum 80Vpp voltaj üretmeli moda göre monofazik yada bifazik olarak.
  • @IItwentysixII Kardeş yeni seri tens cihazı
    90'lı yılların snir stimülatörünede benziyor (Anestezi)

Sağlıcakla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.