Bildirim
Resimli akustik panel arıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Diffuser paneller için çok zor öyle bir şey, geometrik yapılarından ötürü. Ama çok ilginç olabilirdi aslında, aklıma deli fikirler gelmiyor değil. Absorber paneller içinse daha önce bakmıştım biraz, Türkiye'de bir şey çıkmamıştı tabii. Ben de kendim bu işe el atmak istedim ama araya bir şeyler girdi, unuttum. Absorber panelleri, yüksek densiteli taş yünü ile yapmak oldukça basit aslında. Bunun üzerine tuval kumaşı gerilerek üstüne çalışılabilir. En güzeli bu şekilde olacaktır. Çevreden resimle ilgilenen birilerini bulup, istediğiniz tarzda çalışmalar yaptırabilirsiniz. Baskı yapılarak güzel şeyler çıkarmak zor, bana çekici gelmiyor pek. Ama hazır kanvas baskılardan alınıp, akustik panele dönüştürülebilir belki. O da orjinal resmin güzelliğini vermez asla. Onun yerine basit de olsa, yağlı boya veya akrilik renkler çok daha şık durur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-emre -- 15 Kasım 2019; 14:7:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X