fırmaların yapmış oldugu resımlı montajlara aldanmayın çünkü çoğu yeni montaj .... bir otogazcı olarak özellikle belırteyım yapmış oldugu km lere bkınız lutfen !!!!
bende bugun bir helikoptere lpg takar montaj yaptım derım resımlerı ceker sızlerle paylasırım ...
onemli olan lpg lı aracların sıkıntısız km ler yapmasıdır ne marka olursa olsun ....!
her zaman son kullanıcı onemlıdır burada resım cekıp reklam yapmakla bu işler yurumez ,he dersekı bi arkadas bana xxx marka lpg sistemı ıle bu arac sorunsuz binlerce km yapmıştır işte o zaman gercekçi oldugunu belli etmiş ve güven sağlamış olur .
saygı ve sevgilerimle....
quote:
Orijinalden alıntı: adaotogaz
öncelikle herkese selamlar
fırmaların yapmış oldugu resımlı montajlara aldanmayın çünkü çoğu yeni montaj .... bir otogazcı olarak özellikle belırteyım yapmış oldugu km lere bkınız lutfen !!!!
bende bugun bir helikoptere lpg takar montaj yaptım derım resımlerı ceker sızlerle paylasırım ...
onemli olan lpg lı aracların sıkıntısız km ler yapmasıdır ne marka olursa olsun ....!
her zaman son kullanıcı onemlıdır burada resım cekıp reklam yapmakla bu işler yurumez ,he dersekı bi arkadas bana xxx marka lpg sistemı ıle bu arac sorunsuz binlerce km yapmıştır işte o zaman gercekçi oldugunu belli etmiş ve güven sağlamış olur .
saygı ve sevgilerimle....
Ne yazık ki bazı otogaz montajı takan arkadaşlar ne kadar resim o kadar müşteri görüşündeler, Halbuki gereksiz forum işgalinden başka birşey değil, Profilde zaten web siteniz yazıyor isteyen sitenizden montajlarınızı görür ama anlamıyorlar. Oldukça itici bir durum
Burda resmi olan araçlardan birini gördüm geçende sızdırmazlık istasyonunda,araç LPG'ye geçmiyordu Al ben taktım demekle olmuyor yani bu işler.
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
Burda resmi olan araçlardan birini gördüm geçende sızdırmazlık istasyonunda,araç LPG'ye geçmiyordu Al ben taktım demekle olmuyor yani bu işler.
yani.....
quote:
Orijinalden alıntı: _ahmet_
Ne yazık ki bazı otogaz montajı takan arkadaşlar ne kadar resim o kadar müşteri görüşündeler, Halbuki gereksiz forum işgalinden başka birşey değil, Profilde zaten web siteniz yazıyor isteyen sitenizden montajlarınızı görür ama anlamıyorlar. Oldukça itici bir durum
+1
Daha önce bu konu ile ilgili ben de aynı düşünceleri paylaşıp lpg firmalarının ayrı bir başlık açıp montaj resimlerini bu başlıklarda yayınamalarını belirtmiştim ama sizin de belirttiğiniz gibi anlaşılmadım.
Aynen katılıyorum. Oldukça itici. Forumlardaki basit reklam anlayışı ve ustalar arası ağız dalaşları sebebiyle LPG kiti markalarına ve dönüşüm firmalarına olan güven sürekli azalıyor.
Akıllı müşteri zaten internetteki reklamlara bakarak lpg taktırmaz , benim 1 önceki aracımda kit takılırken aynı araçtan başka arkadaşımda olması vede lpgde uzun süredir sorun yaşamaması nedeniyle bende niyetlendim nerden taktırdığını öğrendim ona göre aynı yere gittim . Bence bizlere örnek olacak arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalışsınlar resimle reklamla promosyonla bu iş olmaz ,
quote:
Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
quote:
Orijinalden alıntı: _ahmet_
+1
Daha önce bu konu ile ilgili ben de aynı düşünceleri paylaşıp lpg firmalarının ayrı bir başlık açıp montaj resimlerini bu başlıklarda yayınamalarını belirtmiştim ama sizin de belirttiğiniz gibi anlaşılmadım.
Sizin konu başlığınızı biliyorum ve sonuna kadar destekliyorum . Bazı arkadaşlara bende ricada bulundum ama dinlemediler, Forumda bir yarış söz konusu . Ben şahsen resim değil kullanıcılara yardımcı olan kişilere lpg taktırma taraftarıyım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme