Şimdi Ara

Sol Marşpiyel düzeltme, bakar mısınız?(RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
63.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç ummadık bir yerde başıma ufak bir kaza geldi, hepimizin başına gelecek türden geceleyin yolu ayıran orta bölümü dar aldık ortadan kaldırım ucuna daldık:hem de köşeli kısmına:( soldaki iki kapı arasında alt bölümde yani marşpiyelde ezilme oldu içeri doğru yaklaşık 45-50 cm boyunca bir ezilme.boyası da biraz döküldü, kapılarda da boya dökülmesi var(1-2 mm lik çizgi halinde) çok az ama ezilme yok. Bu bana ne kadara mal olur arkadaşlar? Allah hepimizi beterinden korusun diyorum. (Yarın ilk işim göstermek olacak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldumlord -- 6 Kasım 2008; 23:06:39 >

• İş yoğunluğundan gidemedim sanayiye, hiç yorum yapacak arkadaşım yok mu? bir arkadaşım 200 den aşağı olmaz dedi de bana da çok geldi tabi.
  • Tek parçayı yani marşbiyeli doğrultmak ve boyamak için 150 ytl civarı isterler. Kapıları hesaba katmıyorum.

Kapılardaki çizikleri önce pasta ile gidermeye çalışın. Olmazsa marşbiyel boyanırken aynı boya ile rütuş geçersiniz.

Resim koysaydınız daha net bilgi verebilirdim.
  • çok sagolun bilgi için. yarın resim koyacagım.
  • resimleri ekledim..

• komple iyi bir pasta ile sildir
  • Fotolara göre marşpiyelin çektirilerek düzeltilmesi ve boyanması lazım.

Kapılara sadece pasta ve rütuş yaptırın.

Geçmiş olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün orijinal ford servisi bana 500 ytl fiyat biçti, şok oldum, elbette orada yaptırmayacaktım ama bu kadar da beklemiyordum. Hafta sonu sanayiye yolum düşecek.
  • o.b.k uzmanım sağolun dediğiniz gibi olacak kapıya dokunmayacaklar(sadece rötüş) fiyat da o civarlarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldumlord

o.b.k uzmanım sağolun dediğiniz gibi olacak kapıya dokunmayacaklar(sadece rötüş) fiyat da o civarlarda.

Rica ederim.

Sorununuzu hallettirmenize sevindim.

Yalnız bu işlerde müşteriler genelde aceleci davranırlar. Vaktiniz varsa astarın ve boyanın kuruması için ustayı sıkıştırmayın. Zira astar bu havalarda 24 saatten erken kurumaz. İyi kurumayan astar üstüne atılan boya da zamanla atar.

Kolay gelsin...
  • evet bu konuda çok haklısınız 2 gün bizde kalacak dediler, herhalde ondandır ama boya atmasın da 3 gün olsun, sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.B.K

Fotolara göre marşpiyelin çektirilerek düzeltilmesi ve boyanması lazım.

Kapılara sadece pasta ve rütuş yaptırın.

Geçmiş olsun...

kesinlikle katılıyorum aynı durum ve diger taraf benim ve babamın basına 1 er kere geldi ve aynen bu şekilde yaptırdık...Ben görmedigim bir mantara babamsa asırı yüksek bir kaldırıma sürtmüştü...iyi forumlar kolay gelsin
  • bendede aynı durum var arkadaş yaptırdıysa kaça mal oldu aceba..
  • 150 ytl ye konuştum, cuma sabahı vereceğim ,c.tesi akşamı alacağım.(Bu arada servisteki fiyata da dikkat edin, geleni yolmaya çalışıyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldumlord -- 12 Kasım 2008; 22:09:21 >
  • ok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.